Kizlar benim burda bi 25 yaslarinda evli bi bayan arladasim var gün aşırı bana gelmek ister gelmesi onemli degil agzinda bi cinsel iliski muhabbeti kocasiyla olan iliskisini anlatir durur her seferinde bak ben sevmiyorum oyle konuyu orasi senin ozel alanin anlatma anlatacaksan bana gelme derim birde kendi anlattigi yetmez gibi bana da sorar nekadar suruyor ne yapiyosunuz kocana susleniyonmu vs vs bende rahatsiz oluyorum bugun 10 da aradi kahve icelim diye bende acik acik gelme isim cok 4 cocuk var 11 aylik en kucugum evimde tadilat var her yer her yerde zaten dedim neyse saat 12 ye dogru bi baktim kapi caldi elinde bi tabak kek gelmis yorulmussundur diye bende hic sallamadim isim dolu dedim yine girdi neyse bende dedim sen otur kahve yap ben odayi toplucam diye gittim yatak odama 2 dk sonra geldi pesime ne curretle sen benim yatak odama giriyon ayip denen bisey var bende yeni nevresim seriyordum basladi bu konusmaya kiz gece ismi yaptınız kirlendimi carsaflar ayy senin yatagin hem yuksek hem genis ne seyler yapilir burda demeye dedim bak sus sacma sacma konusma senin baska sohbetin olmazmi kahveni iceceksen ic yoksa git diye anam yuzsuz cikmiyorda hala devam etti aaa senin loş ışıkta var ne guzel olur kiz kocan bu isiktami yapiyo diye lambayla oynamaya basladi artik sinir tepeme fırladı en son dayanamadim okadar merak ediyorsan gel bu gecede sende uygulamali gostersin cik git cabuk evimden ne yuzsuz birisin sen diye kovdum bana demez mi dedigin cok ayip:)) lan ******** ben senindefalarca uyardim gelme dedim git dedim isim var dedim oyle dedim diye suclu ben oldum PISMAN DEGILIM:))