0 oy
739 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Kizlar benim burda bi 25 yaslarinda evli bi bayan arladasim var gün  aşırı  bana gelmek ister gelmesi onemli degil  agzinda bi cinsel iliski muhabbeti kocasiyla olan iliskisini anlatir durur her seferinde bak ben sevmiyorum oyle konuyu orasi senin ozel alanin anlatma anlatacaksan bana gelme derim birde kendi anlattigi yetmez gibi bana da sorar nekadar suruyor ne yapiyosunuz kocana susleniyonmu vs vs bende rahatsiz  oluyorum bugun 10 da aradi kahve icelim diye bende acik acik  gelme isim cok 4 cocuk var 11 aylik en kucugum evimde tadilat var her yer her yerde zaten dedim neyse saat 12 ye dogru bi baktim kapi caldi elinde bi tabak kek gelmis yorulmussundur diye bende hic sallamadim isim dolu dedim yine girdi neyse bende dedim sen otur kahve yap ben odayi toplucam diye gittim yatak odama  2 dk sonra geldi pesime ne curretle sen benim yatak odama  giriyon ayip denen  bisey var bende yeni nevresim seriyordum basladi bu konusmaya kiz gece ismi yaptınız  kirlendimi carsaflar ayy senin yatagin hem yuksek hem genis ne seyler yapilir burda demeye dedim bak sus sacma sacma konusma senin baska sohbetin  olmazmi kahveni iceceksen ic yoksa git diye anam yuzsuz cikmiyorda hala devam etti aaa senin loş ışıkta  var ne guzel olur kiz kocan  bu isiktami yapiyo diye lambayla oynamaya basladi artik sinir tepeme fırladı  en son dayanamadim okadar merak ediyorsan gel bu gecede sende uygulamali gostersin cik git cabuk evimden ne yuzsuz birisin sen diye kovdum bana demez mi dedigin cok ayip:)) lan ******** ben senindefalarca uyardim gelme dedim git dedim isim var dedim oyle dedim diye suclu ben oldum PISMAN DEGILIM:))

25 Cevaplar

0 oy
(309 puan) tarafından
İyi yapmışsın 
(709 puan) tarafından
Az bile yapmisim demi kiz:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olma da... Bir daha da görüşme. Engelle.
(709 puan) tarafından
Kiz resmen gelme diyorum arsiz
tarafından
Bir daha aramaya yüzü olmamalı. Yatak odası anlatılmaz. Anlatan da arsızdır. Arsızla da dost olunmaz. Direkt engelle ki sana ulaşamasın. Evine gelirse de kendini saklama ama kapıyı da açma. Sen ne kadar iyi kalpli olursan ol günün sonunda insanlara kendileri gibi davranmak zorunda kalacaksın. Şimdi yap başın ağrımasın
0 oy
(1,802 puan) tarafından
İyi yapmışsın arzisa yüz verince tepene çıkar zaten 
(709 puan) tarafından
Az bile yaptim diyorum suan kendime valla agzinda bi sey lafi azdin mi mubarek
0 oy
(3,587 puan) tarafından
İyi yaptın yüz vermiyeceksin
(709 puan) tarafından
Kiz zaten vermiyom biri bana gelme dese daha cagirsada gitmem arsiz resmrn
(3,587 puan) tarafından
Kız bak ben örnek ablamı veriyim bir arasam acmazsa utanırım yine aramaya ne yüzsüz arsız bir insan
(709 puan) tarafından
Yapacak bisi yokkk
0 oy
(780 puan) tarafından
Pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda (⁠◠⁠‿⁠◕⁠)çok iyi yapmışsın ağzına sağlık edep hayya denen bir şey var 
(709 puan) tarafından
Onda yok iste:)))
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Sona doğru bir ohhh be çektim. 
(709 puan) tarafından
Sen bide bendeki rahatligi gör:))
0 oy
tarafından

Haykırdım hahshhshsydj:D:D:D:D

(709 puan) tarafından
Vallahi hakim amca pisman degilem:))
tarafından
Ne dedi anlatsana suratı nasıldı .d
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ay çokda güzel yapmışsın Allah dört duvarı niye yaratmış herkesin özeli kendine senin arkadaş sapık bence ve eşide buna ilgi göstermiyor hayal aleminde yaşiyor ve olmayan şeyleri kafasında kurup sana anlatıyor ararsa da seni açma sakın telefonu bu tür insanlardan her şey beklenir
(709 puan) tarafından
Engellendi:))))(
0 oy
(6,305 puan) tarafından
O kadar iyi demişsin kii ağzına sağlık 

Bazen insanın tepesine çıkarıyorlar sabir falan kalmıyor 
(709 puan) tarafından
Patladim artik delirtti ya gelme diyorum ne geliyon hala
0 oy
(20,454 puan) tarafından
Eski arkadaşın jsjsjsjsjjs
(709 puan) tarafından
Aynen artik oyle
0 oy
(5,624 puan) tarafından
Az bile yapmışsın bu ne ya ne edep kalmış ne haya insan eşiyle bunu bulaşan rahat konuşamaz ya
(709 puan) tarafından
Ya sus dedikce susmuyor en ince detaya kadar vermeye calisiyor kime neyi ispat etmeye calisiyon ******** banane sizin seyinizden
(5,624 puan) tarafından
Bu tür insanlardan nefret ederim  ya gerçekten ayıp haya ya
0 oy
tarafından
Son cümlenden sonra gelirse bilki gözü var kocanda iyi demişsin az bile demişsin 
(709 puan) tarafından
Gelsin anam gelsin ben ona kocam yerine baska bisi vercem:))
tarafından
Hıyarmı patlıcanmi vercen hahshshshhe
(709 puan) tarafından
Hahahaha kiz nerden bildin hemde cengl köy
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ben yıne de eşimi bu şekilde cümlede kullanmazdm
(709 puan) tarafından
Inanki dayanamadim artik delirtti beni iki lafinin kocam da kocan bence hak etti pisman degilim:)
(328 puan) tarafından
Katılıyorum bidahanne
0 oy
(627 puan) tarafından

Kız bunun aklı bı tek oraya çalışıyor. 

Eşine ve sana bakınca sizi hayal ediyordur sürekli. :D ağzının payını vermişsin.  Bu kız yine gelir emin ol 

(709 puan) tarafından
Giremez daha evime cocuklara dedim sakin zile basar napar kapiyi acmayin beni cagirin diye arsiz bildigin
(627 puan) tarafından
Ay evet cahil mi kendini cahilliğe mi vuruyo anlamak istemiyor bı de
0 oy
tarafından
Az bile yapmışsın ben olsam kolundan tutar disari atardım terbiyesizligin bu kadarına olmaz 
(709 puan) tarafından
Arsizi kolundan degil tutup camdan firlatsan yine arsizdir degismez
tarafından
Bidaha gelirse ki gelir kapıyı açmadan defol git diye bagir
0 oy
(328 puan) tarafından
Sinirlenmekte haklısın. Çok bile dayanmışsın ama öyle de demezdim ya. Sende uygulamalı göstersin demenin ucu bana da dokunuyor eşim sonuçta.
(709 puan) tarafından
Valla dayanamadim artik inanki hareketleri bi gör  cileden cikar insan
0 oy
(887 puan) tarafından
Kız kocanı niye alet ettin, adama yazık. Bu arada dikkat et kocanda gözü olmasın bunun? 
(709 puan) tarafından
Orasini allah bilir:)) neyseki kocam bazi nedenlerden dolayi aldatan erkeklerden igrenen bi tip
(887 puan) tarafından
Kocan yapar demiyorum da kadın çok sağlam pabuç değil bence
0 oy
(398 puan) tarafından
Böyleleri yuva bile yıkar iyi yaptın arsız utanmaz en nefret ettiğim şey özeli heryerde dile getirmek 
0 oy
(1,669 puan) tarafından
Anlattıkların bana çok abartı geldi valla.boyle insanlar mı gerçekten.
(709 puan) tarafından
Hic denk gelmemen benim sucum degil:)) etrafta ne insanlar var canim bunlar daha nekii
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Bu ne cesaret ay bide burda tandigin biri ne cesaretle ne kadar samimiki böyle şeyelr konusyor senle ben yakın arkadaşımla bile konuşsak utaniriz oda utanutna bazı konuşan konualr olsa ama bunu okudum bana bile gına geldi iyi yapmışsın bana söyle geldi sanki eşiyle gzuel seyelr yaşmiyorda başkalarında öğrenmek istiyor 

İlgili bir soru bulunamadı

408,430 soru

12,270,953 cevap

37,589 kullanıcı

Kategoriler

...