0 oy
230 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (195 puan) tarafından
Iyi günler hanımlar köz patlicanli sos ezme gibi birsey yapmak istiyorum aranizda yapamam var mi rica etsem tarifini verirmisiniz

6 Cevaplar

0 oy
(2,492 puan) tarafından
YouTube yazsan daha iyi anlarsın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapya biber patlican közluyorum temizliyorum domatesi kabugunu soyup 3 malzemeyide kaynatiyorumaci yapmak istersem icine kozlenmis cin biberi koyuyorum 
(195 puan) tarafından
Teşekkürler canim ben sarimsak da ekledim
0 oy
(1,693 puan) tarafından
Direkt közleyip sonra doğrayıp oyle atiyorum patlicani dondurucuya. Yani sos gibi ne duydum ne de yaptim
(195 puan) tarafından
Yaptim cok lezzetli oldu
(1,693 puan) tarafından
Ellerine saglik canım tarifini bana da yazar misin deneyeyim
(195 puan) tarafından
Kıl biberini bir avuç aci biberi rondodan çekip zeytinyağı sıvıyağ ekledigim tencereye koyup kavurdum patlıcanları kapya biberleri 2 baş  sarımsağı domatesi firina koyup kozledim kabuklarını soyup blendirdan geçirdim onlari da biberin üstüne ekleyip kavurdim ardindan domatesi blenderdan geçirip kaynattim tuz ekledim kıvamı koyu olinca kavonozladim
(1,693 puan) tarafından
Çok sağol canım deneyeyim ben de, patlican kalp ben☺️❤️ cok severimm☺️
(195 puan) tarafından
Rica ederim canim bende çok severim şimdiden afiyet olsun
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Sos gibi hiç yapmadım.. patlıcanı közler temizler atarım dondurucuya. Konserve olarak sadece domates yaparım yemeklik.
(195 puan) tarafından
Yaptim ve çok lezzetli oldu denemelisin
0 oy
(13,080 puan) tarafından
köz patlıcan köz kapya, domates ve sarımsak

sarımsakları kavur, domatesi içine koy sonra köz patlıcan ve biberi de koy, blenderdan geçir. tuz belki biraz sirke acı biber de olabilir. güzelce kaynat. kavanozla. acayip güzel oluyor. 
(195 puan) tarafından
Yaptım canım sedece sirke eklemedim
(13,080 puan) tarafından
sirkeyi ben de koymam bazıları koyuyor ondan söyledim
(195 puan) tarafından
Teşekkürler canım bende sevmem
(600 puan) tarafından
Bu şekilde kaynatıp soğutup buzluğa da atabilir miyiz acaba
(13,080 puan) tarafından
hiç denemedim olur ama erirken sulanır mı acaba
(195 puan) tarafından
Sulu olur galiba
0 oy
(323 puan) tarafından
Ben patlıcan Kapya biber közledim dün temizledim doğradım bi tencereye 4 5 domates doğradım kavurdum içine közledimi attım 4 5 sarımsak rendeledim attım ayrı bi tavada kıl biber kavurdum yağda bide onu attım bi turda öyle çevirdim altını kapatıp bir buçuk tatlı kaşığı tuz bir çay kaşığı şeker yarım fincan kadar Sirke ekledim sıcak sıcak kavanozladım efsane bişey oldu hatta bidaha yapıcam aynısından 2 3 güne 
(195 puan) tarafından
Sirke ve şeker hariç anlattığın gibi yaptim bende

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 212 göst.
15 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (700 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
30 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde AlpereninAnnesi (1,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
11 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (701 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 165 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde &Sukufe& (8,021 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...