0 oy
643 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,791 puan) tarafından

image

Kızla babasını postaladim evden kahve keyfi yapıyorum hafif de yağmur ciliyor siz neler yapıyorsunuz ♥️ 

19 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Bizde eşimle konsere gidicez insallah. Annemdeyim biraz sonra eve geçince hazirlamaya. Kız agrasif onun kendine gelmesini bekliyorum. 
(3,791 puan) tarafından
Aa hiç dinlemem onu istediği kadar tuttursun :D
(2,944 puan) tarafından
Yok ben gönlü olmadan gitmiyorum :)
(3,791 puan) tarafından
Bebeğim öyle alisirsa devam eder ama :)
(2,944 puan) tarafından
Ben hep bırakılan bir cocuktum. Nasıl bir duygu olduğunu iyi biliyorum. O yüzden yapmiyorum aslında.
(3,791 puan) tarafından
Ama çocukta su algı olusuyor ben inat edersem ağlarsam dediğimi yapar bende öyle yapardım sonra bı baktım bunu kullanıyor sonra dedim her istediğini yapmam ağla düzeldi sonra . Tabi sen annesi olarak doğrusunu bilirsin ama o algıyı olusturma kızında :)
-Reklam-
0 oy
(20,453 puan) tarafından

İşi gücü bitirdim bi banyo yaptım alparslan uyuya kaldı bende çekirdek çitleyim dedim :D

image

(3,791 puan) tarafından
Yaa hayırlısı olsun :) nasıl elbisen :)
(20,453 puan) tarafından
Simli siyah kemer var belinde kemeri taşlı çok güzel :)
(3,791 puan) tarafından
Ayy çok da güzel olursun sen şimdi:) ♥️
(20,453 puan) tarafından
Ay bebeğim o senin güzelliğin ♥️
(3,791 puan) tarafından
Ayy çok seviyorum kız ben seni :) ♥️
0 oy
tarafından
Balkonumda kahve keyfi
(3,791 puan) tarafından
Ben evin içindeyim yağmur yağıyor makinede çamaşır var serilcek beyaz bide tereddütte kaldım v:D
tarafından
Resim yüklemiştim geç düştü :) şuan burada durdu yağmur ama ben her ihtimal zaten içeri asmıştım
(3,791 puan) tarafından
Sevmiyorum içerde ya ben
0 oy
(6,941 puan) tarafından
Dişim kulağım yada boğazım biri ağrıyor ama hangisi çözemedim ya yüzümün sağ tarafı komple ağrıyor eşim işe gitti kızım kinetik kumla oynuyor uzandım öylece 
(3,791 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bı acile gitseydin ya
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Afiyet olsun canım benim de oğlan babaannesine gitti kızımla oturuyoruz bır yandanda kızım tost ıstedı tost yapıyorum yemek var ama kabak dolması pek sevmıyo ana yüreği dayanamadım ☺☺☺
(3,791 puan) tarafından
Ahh anneler olmasa ama kızlar anne kıymeti bilmez işte :)
(4,721 puan) tarafından
Rabbim kıymet bilenlerden etsin inşaAllah canım
(3,791 puan) tarafından
Öyle canım hayırlı evlat olsunlar :)
0 oy
tarafından
Ne yemek yapsam diye oturdum düşünüyorum
(3,791 puan) tarafından
Off sorma bende
tarafından
Karnıyarık cacık yaptım yedik bulaşıkları yıkadım akasya durağını izliyorum çok şükür bugünde akşam oldu
(3,791 puan) tarafından
Bizde tost yaptık :D
0 oy
(12,533 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

Anlık koyden indim şehire :woot:

(3,791 puan) tarafından
Ohh kolay gelsin canım :) afiyetle ye ♥️
(3,553 puan) tarafından
Kız şu kavanozun içindeki ne ahtapot mu :D
(3,791 puan) tarafından
Haha kız güldürdün beni :D bı şeyler yiyordum boğuluyordum gülerken:D
(12,533 puan) tarafından
Hee kiz ahtapot hep yeriz severek siz yemiyomusunuz :D
(3,791 puan) tarafından
Nasıl tadı tarif versene :D
(14,742 puan) tarafından
su kirmizlar yengec ayagi mi
(12,533 puan) tarafından
Kiz ahtapot yedim saka maka :D he bacim yengeç bacagi
(14,742 puan) tarafından
nerden aldin bizde alalim :D
(3,791 puan) tarafından
Haha ortama bak :D midem bulandı:D
(12,533 puan) tarafından
Balikcida yedim bacim. Ama gel patlicani yogurtliyim sana :D
(3,791 puan) tarafından
Kız gerçekten yedin mi :D
(12,533 puan) tarafından
Evet kiz karides kalamar ahtapot istakoz :D esim yurtdisi calisiyo benim bende onunla alistim. Midye falan yerdimde
(3,553 puan) tarafından
Kızlar ayıp ediyonuz bak ama ha :D
(3,791 puan) tarafından
Hiç sevmediğim damak zevki :D
0 oy
(63 puan) tarafından
Süt sağıyorum kız durmuyor onu sakinleştirmeye çalışıyorum bi yandan dişim ağrıyor onun sancısını çekiyorum bi yandan akşam yemeği telaşı ohooooo :)
(743 puan) tarafından
Sende bendensin dişten dolayı Allahım yardımcımız olsun inşAllah
(3,791 puan) tarafından
Diş çok zor Allah'ım hele hamileyken
(63 puan) tarafından
Ya ben dolgulu dişimi 1 sene önce yaptırdım o hariç iki tane dolgularım 4 senelik var ama diğer dişim enfeksiyon kapmış bide üstüne 20lik dişim baskı yapıyor anestezi yapıyorlar enfeksiyondan dolayı uyuşturmuyor antibiyotik kullanmaya başladım ağrısı geçince gel dolguyu yenileyelim dediler ama ağrının falan geçtiği yok 1 haftadır hep geceleri 5de anca uyuyorum. Gerizekalı dişimin dolgusunu yapan ilk doktor üniversite son sınıf öğrencisiydi 8 yaşında ki çocuğa yapacakları tedaviyi deneme amaçlı benim dişime yapmış ve bunu işlem bittikten sonra öğrendim yemin ediyorum disim agridikca o doktora nasıl kızıyorum.
(63 puan) tarafından
Ya evet hamileyken ayrı zor emzirirken ayrı zor paroldan başka bi ağrı kesici içemiyorsun o da fayda ederse yani.
(743 puan) tarafından
Evet sadece parol
0 oy
(743 puan) tarafından
Bizde eşimle evdeyiz çay içiyorum kaynanam da keşkek yemeği yaptı annesine giti köye öyle bizde sanada afiyet olsun canım dişlerle ugraşıyordum gecen hafta şimdide cürük diş kırıldı korktum çok cürük var dogum yapana kadar cekicem :) 
(3,791 puan) tarafından
Çürük diş ayy hamileyken bende çok çektim rabbim kolaylik versin :)
(743 puan) tarafından
Amin canım ya teşekkür ederim hepsi gidik dişler
(3,791 puan) tarafından
Benim de aynı korkudan gitmiyorum dişçiye:D
(743 puan) tarafından
Bende gitmedim hepsi gitmiş işine dünde kırıldı parça Allahım yardımcımız olsun inşAllah
0 oy
(14,742 puan) tarafından
benim kizi da annem avmye oyun alanina goturdu oglumla ben kaldik bi yandan yemek yapiyom bi yandan ona bakiyorum 
(3,791 puan) tarafından
Kolay gelsin canım :) nasıl gidiyor 2 çocukla
(14,742 puan) tarafından
goturmeye calisiyorum herseye yetismeye felan hastaneler felan derken cok vaktim yok aslinda :) buna sukur oluyor bir sekilde sen napiyon agrin gecti mi
(3,791 puan) tarafından
Çok şükür canım biraz daha iyiyim kendimi yordum mu oluyor sadece :(
0 oy
(3,119 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çocukları uyutmuştum oğlum uyandı ve kardeşini uyandırmasın diye savaş halindeyiz şuan:)

(3,791 puan) tarafından
Hahah :D yaşlar kaç
(3,119 puan) tarafından
33 aylık ve 15 Aylık:)
(3,791 puan) tarafından
Sonuç ne uyandırdı mi
(3,119 puan) tarafından
Biz sessiz sessiz sarılıp otururken anneee diye bağırdı kızım, benim açımdan işlem tamam :)
(3,791 puan) tarafından
Olsun en azından o uyandirmamis :D
0 oy
(1,389 puan) tarafından

Annemlere geldim memlekete. Dışarıya cıktılar bizimkiler.bende kızı uyuttum. onlar gelesiye hemen pide koydum fırına bu da ikinci tepsi bekliyor. Fırın bekliyorum yani :) Burda da gökgürüldüyor yagmur geliyor galiba.

image

(3,791 puan) tarafından
Bizim de ciledi geçti camasirim vardı serdim onları şimdi güneş açtı :)
0 oy
tarafından
Eşimi bekliyorum, sahile gideceğiz az gezelim dedik ;)
(3,791 puan) tarafından
Oo sefan olsun :)
0 oy
(3,164 puan) tarafından

Afiyet olsun:) biz de çok bunaldık araba dizip duruyoruz bi akşam olsaydı

(3,791 puan) tarafından
Kolay gelsin :)
0 oy
tarafından

Berk beyi doyurdum şimdi keyifle oyun oynuyor bende ayaklarımı uzattım keyif yapıyorum :D

(3,791 puan) tarafından
Ohh sefan olsun canım :)
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Saatlerdir ağlayan bebeğimi zor uyuttum ayağımdan indiremiyorum uyanır diye bizde öğlen 1.30 kalkıp kahvaltı bile yapamadım gece de hiç uyumadı :( daha 2 aylık ama maşallahı var 
(3,791 puan) tarafından
Kıyamam ya ancak girer güzelim düzene sabret
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Bugün benim doğum günüm eşim pasta almış bende pasta keyfi yapıyorum bir yaş daha yaşlandığım için de üzülüyorum :(
(3,791 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canısı ♥️ kaç oldun
(3,119 puan) tarafından
Tşk ederim 43 oldum artık
(3,791 puan) tarafından
Oo masaAllah ♥️ rabbim hayırlı ömürler versin :)
(3,119 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Gezmeye çıkmıştık smdi eve girdim oğlanı banyo yaptırdım yatakta uzanıyoruz kaynana yürüyen merdivenden düştü üstümüze bisiklet kırıldı oğlan 1 saattir arabam kırıldı diye ağlıyor başım sistiiii
(3,791 puan) tarafından
Ayy kaynanan nasıl düştü güler misin ağlar mısın durumu şu an seninki sabır versin rabbim bisiklet nasıl kırıldı
tarafından
O merdiven çok dikti yukarı bakıyordu bizde arkasindaydik bir anda başı döndü oğlanı b yandan tutuyorum bir ayağım kaynanayi destekliyor elim arabada araba olmasa hepbirlikte yuvarlancaktik
Düşmenin şiddetiyle toparlanamayinca tekerleği kırıldı ama oğlum o hengamede arabası için krize girdi gülme krizine girdim kaynanam kalkınca oğlumun araba sevdasına hepimiz krize girdik arkada bir adam vardı oğlumun araba için ağladığını duyunca gülmemek için arkasına döndü:D
(3,791 puan) tarafından
Ayy Allah'ım:D evlatlar çok hayırsız oluyor ya :D yeni mi almıştınız bisikleti :D babaannesi alıversin bı tane nolcak:D
tarafından
Ama öyle birseyki bisiklet tuttu kayinvalidemi eğer bisiklet olmasaydı üstümüze gelecekti ve hepimiz yuvarlancaktik o zaman daha felaketti
Oglan onumude bisiklet aramızda kayinvalidem üst basamaktan direk düştü bisiklet ttttu yani

Yapcak brisey yok geldik banyo yaptırdım uyumuyordu ağlıyordu babamı aradı dede bisikletim kırıldı yap diye babam getir dedide uyudu
(3,791 puan) tarafından
Allah korumuş canım sizi çocuklar öyle oluyor ya yapilcak bı şey ama illa o kıyamet kopacak
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Kışlık domates konservesi yaptım biraz kapya közledik patlıcan soteledim pil bitti valla 
(3,791 puan) tarafından
Ayy sorma benjm de domates sosu , salça , ve patlıcan közleme duruyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 206 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,050 göst.
+1 oy
10 cevap 369 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 104 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,594 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler