0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (3,556 puan) tarafından
Şimdi kızlar benim annemle babam hali vakti yerinde insanlar ama varyemez derler ya tam olarak oyleler yani aşırı cimriler 

Geçen hafta beni arayıp hoparlör açıp sana beş kilo kuru incir aldık dediler kuru incir pahalı bir şey benim aklımda yoktu almak keşke bana sormadan almasaydiniz dedim 

Annemle babam da parasını verdik biz yiyin kış boyu at dondurucuya azar azar çıkar ye cocukda yesin dediler

Dun annemlere geldim gezmeye kaldık akşam bugün de incirler geldi bana diyor ki param yok parasını sen ver bir şey demedim ama yok zamanda sinir oldum bir dünya eksi hesaba girmek zorunda kaldım eşimde annemler aldılar diye biliyor kocama karsi da yalancı durumuna düşücem çok sinirliyim şu anda siz olsanız bir tepki verir miydiniz ben mi yanlis düşünüyorum 

16 Cevaplar

+2 oy
(2,095 puan) tarafından
Almazdim canm.yani bana sorarak alinmadi sonucta dimi.acik acikta anne bana sormadnz alirken param yok veremem incirde kalsn buzluga at kis boyu yersnz derdim
(3,556 puan) tarafından
Devlet memuruyum param olmadığından değil ama ev kredisi ödüyoruz bir şekilde verir nasıl olsa diye düşünüyor aklı sıra
(2,095 puan) tarafından
Olsn canm yani insanlik hali belki o an yoktu yada daha onemli bisj olabilir allah korusun herzaman kenarda bi miktar durmali ama annende ayip etmis ben olsam asla ama asla almazdm acik acik derdm.param olsa bile boyle yaptgi icn almazdm yanj
(3,556 puan) tarafından
Benim asıl merak ettiğim şey annemin bu yaptığından babamın haberi var mı annem bazen böyle gizli şeyler yapar babamdan akşam babam gelsin babamın yanında gönderdim incirin parası dicem ordan anlaşılır
-Reklam-
0 oy
(2,972 puan) tarafından
Yani almadan aldık demeselerdi i zaman biximkilerde aynı ne diyim canimcim ben olsam kirildigimi belli ederdim anneme 
(3,556 puan) tarafından
Yani anlamistir herlade ne diyim şu anda bu sinirle konuşursam aşırı kalbini kircam o yüzden susuyorum
0 oy
(1,265 puan) tarafından
İnciri bırakır evine giderim umdum olmaz ki ailem de derim anne benim.ihtoyacim yok

Benim ailem asla alsa bile istemez bazen şaşırıyorum böle ailelere kusura balmayin
(3,556 puan) tarafından
Beni de çok şaşırtıyorlar haklısın kusura bakacak bir şey yok
(1,265 puan) tarafından
Hiç bise alma valla desinler biz aldık o yüzden ben hep uzağım esim saolsun
(3,556 puan) tarafından
Bu son zaten bundan sonra öyle bir mesafe koycam ki nefret ettim artık gercekten
(1,265 puan) tarafından
Üzme kendini güzelim
0 oy
(95 puan) tarafından
Yahu niye sesinizi çıkartmıyorsunuz. 

Telefonda konuştuğumuzda  parasını verdik biz demiştiniz deseydin ya. Benim param yok ki vereyim deseydin keşke. 
(3,556 puan) tarafından
Canim devlet memuruyum param olmadığından değil ama ev kredisi ödüyoruz nasıl olsa bir şekilde verir diye düşünüyor aklı sıra
(588 puan) tarafından
Canm sende varyemez ol ,bişey derlerse ee size çekmişim de (: hayatım boyunca hep nefret etmişimdir cimri insanlardan hiç çekilmiyorlar
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Yaptıkları yanlış arayıp alacakmısın demeleri lazımdı kuru incir kilosu 160 ₺ bizim burada böyle ordada aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum sonuçta milyarlar değil boşver afiyet olsun 
(3,556 puan) tarafından
Keşke 160 olsa 400 lira kilosu
0 oy
(4,505 puan) tarafından
Param yok siz aldınız diye kabul ettim istemiyorum o zaman deseydiniz 
(3,556 puan) tarafından
Getirip bırakıp gittiler onlar gidince söylediler bana şimdi nasıl geri gönder dicem rezillik ya şok oldum bende zaten gönderdim hemen parasını ama içime oturdu resmen
0 oy
tarafından
Almazdım asla parasını vereceğim şeyi kendim de alırım ki " verdik" diyip sonra istemek çok saçma ikisinden biri yalan yani. Ya verdi senden istiyo yada vermeden verdik diyo
(3,556 puan) tarafından
Direk IBAN attılar inciri satan kişilerin ibanini oraya gönderdim parasını canım vermemişler yalan orda
tarafından
Ne kadar ayıp ya bırakıp gittiler sonra söylediler yazmışsın afedersin ama bildiğin kazık atmışlar istemediğin halde millete para kazandırmak için size böyle yapmışlar çok kızardım söylerdim de canım anne de olsa kese ayrı kolay değil geçim bu zamanda
0 oy
(671 puan) tarafından
Param yok diyip almasaydın kımse ıcın eksıye gıremem bana mı sordular
(3,556 puan) tarafından
Şimdi gonermene gerek yok ayın 15 inde de atsan olur dedi param yok dememe bile kalmadı ki söyledi söyledi çıktı odadan mutfağa gitti şok oldum kaldim
0 oy
(471 puan) tarafından
Ben incir istemedim anne benimde param yok demen iyi olurdu neticede sana sormadan böyle yüksek fiyatlı bir şeyi birde 5 kilo yani alamazlar kendileri ödeyecekse tamam ama sana ödeteceklerse cevabını verebilirdim birde durumları iyiyse zaten lafımı esirgemezdim
(3,556 puan) tarafından
Canim devlet memuruyum param olmadığından değil ama ev kredisi ödüyoruz nasıl olsa bir şekilde verir diye düşünüyor aklı sıra şimdi veremeyecek sen ayın 15 inde ver dedi ne diyim şimdi şu anda bu sinirle konuşursam aşırı kalbini kircam o yüzden susuyrum
(471 puan) tarafından
Yani evin ayrı yurdun ayrı canım paran olmayada bilirdi ev hanımıda olabilirdin kocana mahçup olurdun kendi kazancın olmasaydı allahtan çalışıyormuşsun :)
0 oy
tarafından
Kendi almiycagi seye ne diye borca sokuyoki en sinir oldugum seydir

Yengeminde babasi öyleydi dayımlara koltuk aldı ödemedi dondurucu aldi ödemedi dünya borca soktu en son dayim kovdu evinden köyde yasiyo
tarafından
En iyisi vermek ama belirt bu olmus bida olmasın
(3,556 puan) tarafından
Verdim zaten o dakika gönderdim parasını satan kisinjn ibanini atmışlar hemen zaten bana bir an önce evime gitmek istiyorum öyle bir mesafe koycam ki bundan sonra beklesinler kızımız torunumuz gelcek diye
tarafından
Aynen oyle yazik ya esinede mahcup olcaksin
(3,556 puan) tarafından
En baştan parasıyla alicaksiniz deseler en fazla 3 kilo alırdım eşim de parasını vercez diye bilirdi
tarafından
Aynen oyle o farkli bu farkli
0 oy
(990 puan) tarafından
Tövbe yarabbim ne değişik aileler var. Madem parasını isteyecekler ne diye almışlar ki onu anlamadım. İhtiyacın olsa zaten kendin alırsın. Bundan sonra böyle bir şey yaparsa hayır istemiyorum de. 
(3,556 puan) tarafından
Yok canım bana da ders oldu insanım kendi ailesi kendine kazık atar mı deli olucam
0 oy
tarafından
Şuan hesabıma uymuyor der almazdım..
0 oy
(7,629 puan) tarafından
 Hediye deyıl yani   Allah'ım  bu nasıl anne  derim   eşinle aranda bozulcak 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Abooo 5kg incir 2bin lira vardır en az :)  bence son derece haklısın..
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Haklısın canım. Düşünüyorum ailem yapsa çok zoruma giderdi He yoksa anlarim ama varsa böyle yapıyorsa üzülürdüm madem öyle almasaydı ya da 1 2 kilo alsaydı 
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Benim o kadar durumun yok şuan ben sizden incirmi istedim derdim vermezdim almazdım da incirlerden hiç 
(3,556 puan) tarafından
Satan insan tanıdık soylemisler artık bir kere geri verin desem insanlara ayıp olacak durum olayına gelince devlet memuruyum ev kreşi odemesek sıkışmam zatende
(2,173 puan) tarafından
Olayı sıkışıp şıkışmamak degilki bana sorulmadan alınmış bir ben vericem demişler resmen fırsat bu fırsat alırız düşüncesi gibi benden isteniyor bu tarz şeylerde direk sinir ve tavır koyarim ki ilerisi olmasın yoksa 2 3 bin tl kimse batmazda çıkmazda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,283 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Cansu. Murat (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 325 göst.
8 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 224 göst.