0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (329 puan) tarafından
Htyjcfjijbj

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben o zamanlarda gece kalkmayi biraktim zayifladi ebeler gece emzirmeyi siklastir yagli doyurucu sut gece olur dediler ama doyuyosa kilo alimi iyiyse bi de gece kendisi acligini bilip uyaniyosa kalmana gerek yok cocuguna bagli bisey yani 
tarafından
Cocuk kendisi uyaniyosa bundan sonra rahat birak o aciktigini biliyo ondan uyaniyo 3 saat isterse 3 saat uyusun 4 saat isterse 4 saat uyusun kendisi uyaniyo cunku uyanmasa allshkorusun sekeri duser cok tehlikeli
(14,898 puan) tarafından
yok yok kizim hic uyanmazdi gozunu actiramazdim bu uyaniyor kendi kendine gunduz de zaten uyumuyo sipa bir gece boyle 2 saate kalkiyo sagolsjn
tarafından
Uyku baska bisey canim gece deliksiz uyusun sabaha kadar o muhtemelen acikiyo uyaniyo emerken uykuyu dagitiyo o zaman oyleyse sen ondan once uyan 2 saat diyosun ya 1 vucuk saate alarm kur uyanmadan ver emsin uykuda gem daha cok emer hem uykuyu dagitmamis olur hem deliksiz uykuya alisir ruya ogunu diyolar bak arastir istersen ben hep oyle yaptim
(14,898 puan) tarafından
ah zikkim uyku kalkablilsem aslinda cok guzel olur dedigin dogru hem uykusu bolunuyor cocugun ama gun icinde cok oturamiyorum yoruluyorum bak yeni yatacagim sabaha kadar ara ara kalkacam hem de 8 de mesai basliyor :(
tarafından
Iste o ruya ogununu yapsan insn duzenin olusacak benim oglum 20 gunluktu duzeni oturdugunda 2 bucuk yasinda hic bozulmadi
-Reklam-
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Kendisi ne zaman uyanirsa o zaman emiyo ben uyandirmiyorum
(329 puan) tarafından
Kendi kalkmiyor
(4,290 puan) tarafından
Uykusu düzene girmiş demek ki bana kalırsa uyandırma eğer emdiginde süt doyuruyosa uyanmasına gerek yok önemli olan ilk 1 ay
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Benim ki pek uyumuyor zaten ne zaman isterse ozaman emziriyorum
(329 puan) tarafından
Anladm peki
0 oy
(3,530 puan) tarafından
Hiç uyumadığı için sürekli süt istiyor ve ağlıyor 2 aylık benim ki
(14,898 puan) tarafından
niye uyumaz ki bu bebeler
(3,530 puan) tarafından
Valla yenidogan uykuyu sever derler perisan etti 2 aydır gündüz uykusu 2 saati geçmedi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 381 göst.
14 Haziran 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 606 göst.
0 oy
5 cevap 275 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Katibe Anne (124 puan) tarafından soruldu