Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_26a81bcda0618b10507c13cacc305684, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Beslenmeye içeceği neyle koyuyorsunuz-Diğer
0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
Bu yıl birinci sınıfa başliyoruz Allahın izniyle beslenmeye içecek yazmış öğretmen benim oğlum sade süt içmiyor hazır meyve suyu ya da meyveli süt de ben vermiyorum evde meyve suyu yapıyorum çoğunlukla ama beslenmeye neyle koyabilirim bilemedim plastik şişeye koymak istemiyorum ikindin yiyeceklermiş akşama kadar kokar plastik şişe de hemde ısınır diye düşünüyorum mini matara falan var mı acaba trend yolda bulamadım cam şişe de yasak bu arada

10 Cevaplar

0 oy
(1,624 puan) tarafından
Plastikde kokar yaa, sağlıklı plastik ve varki ben bilemedim cam kullanırım hep
(297 puan) tarafından
Tupper lar var ama o da plastik sizin okulda cam yasak değil mi
(1,624 puan) tarafından
Daha benim çocuk okula gitmiyor canım ben evde kullandıgımdan bahsettim yazmamışım kusrua bakma
(297 puan) tarafından
Hmm evde biz de hep cam kullanırız evet ama okula özellikle yazmiş listenin altına cam olmasın diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kucuk boy suluklar oluyo onlardan al plastikde olsa temiz kaliteli bi marka alirsan sorun olmaz 
(297 puan) tarafından
O kadar küçük de hiç görmedim suluk ama bakacağım 330 luk su şişeleri var ya o boyda bişey olsun istiyorum
tarafından
https://ty.gl/9j4c4nu7xd5w5 ben bundan kullandim benim oglumun ilk pipetli suluguydu 1 yasini doldurmadan kullaniyodu haliyle cabuk kirdi ama guzel kaliteli bi suluk senin cocuk buyuk en az 1 yil rahat kullanir
(297 puan) tarafından
Güzel görünüyor hem dökülmez de içerken bi bakayım ben teşekkürler :)
tarafından
Rica ederim canim yani ben alirken icini falan cok kokladim kotu bi plastik kokusu yoktu mafszadan aldim online den degil koku yoksa temiz plastiktir diye dusunuyorum o yuzden onerdim guld gule kullanin
(297 puan) tarafından
Teşekkürler :)
0 oy
(10,677 puan) tarafından
Ben powerade şişesine koyuyordum :)
(297 puan) tarafından
Ama o da plastik :)))
(10,677 puan) tarafından
Powerade enerji içeceği varya canım onun şişesi. Eşim içindekini içiyordu şişesi bize kalıyordu :D kalın ve kaliteli bi plastiği var. Su şişesi gibi kötü plastik değil. Hemde kapağı falan da güzel
(297 puan) tarafından
Eşim alsın içsin bi de ona bakalım olmazsa :) teşekkürler
(10,677 puan) tarafından
Rica ederim canım hayırlı olsun bu arada ömrü boyunca hep başarılı olur inşallah :)
(297 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun :)))
0 oy
(657 puan) tarafından
Merhabalar sızın sınıf grupları kuruldu mu acaba ne zmaan kuruldu bizden ses yok ya daha ondan sordum 
(297 puan) tarafından
Evet iki hafta oldu bizimki kurulalı
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Tupperware in küçük boyları var
(297 puan) tarafından
O da plastik ya ama hiç çelik bulamazsam tupper alacağım
0 oy
(5,745 puan) tarafından
İci celik suluklar ya da termos mataralar var. Onlari tavsiye ederim. İmkanin varsa tabi stanley al.
(297 puan) tarafından
Bakayım bi teşekkürler :)
0 oy
(2,904 puan) tarafından
Beslenmeleri öğretmen mi belirliyor ya belki herkesin durumu yok herkes evinde ne varsa onu koyar beslenmeye ben öyle düşünüyorum 
(297 puan) tarafından
Evet öğretmen belirliyor bence böyle daha iyi ama herkes aynı şeyi getirdiği için özenme olmuyor bizim listede kek poğaça pekmezli ya da çikolatalı ekmek gibi şeyler var içecek herkes ne isterse süt meyve suyu gibi zaten öğlen okulda yemek yiyecekler
0 oy
(13,624 puan) tarafından
Çelik suluklara koyabilirsin canım bime bu hafta geldi fiyatı da uygun 119 tl 
(297 puan) tarafından
Evet bakacağım birisi daha söyledi teşekkürler :)
0 oy
tarafından
Marketlerde cam sisede meyve suları  var biraz almıştım onlardan. Şişeleri temizledim duruyor ince orta boy bide tam çocuklara göre diye saklıyorum ekgidaya geçince lazım olur düşüncesiyle. Belki intde vardır cam en iyisi akma kokma yapmaz ama kırılma ihtimali var tabi 
(297 puan) tarafından
Cam yasak maalesef okulda :( bence de en iyisi cam
0 oy
(14,299 puan) tarafından
kaliteli plastik ürünler var canım, bpa içermeyen onlara bak
(297 puan) tarafından
Aventin sulukları var ya onlardan falan alayım diye düşündüm ya da mini çelik suluk bakacağım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
15 cevap 707 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 281 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 250 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu