0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (2,281 puan) tarafından

kızım zayıf doğan bir bebekti sütüm da az geliyordu mama ile destekliyordum , şu ZAYIF kelimesinden o kadar nefret ettim ki , her gören zayif diyor keşke biraz daha kilo alsa gibi saçma sapan yorumlar duydum neyse biraz zaman geçti, kızım çok şükür toparlamisti , b sefer başladılar aa oturmuyor mu hala bu aylarda oturması lazım, aa ses çıkartmıyor mu çıkartması lazım dil bağı mı var yoksa falan filan, ismini biliyor mu . oda gecti kızım 6 aylık oldu yine başladılar, emeklemiyor mu, adım atması lazım bu zamana kadar, yok bunun kızı bu aylarda emekliyordu yok şunun kızı koltuğa tutunarak kalkıyordu bay bay yapıyordu alkış yapiyordu baba diyordu vss vs. Artık yeteeeee diye bağirasım geldi bi ara ,yani insan her ne kadar takmıyorum etmiyorum dese de düşünüyor yani bebeğimde bir sıkıntı mı var diye , ben bakamiyor muyum, ogretemiyorum diye. 

şimdi çok şükür 11 buçuk aylık oldu zamanından dedikleri herşey şimdi gayette yapıyor çok şükür, şimdi de kalk yürü artık senin yasindakiler çoktan yürüyor diyorlar hshs:)) yani bir bakıyorum da boşuna düşünüp dürmüşüm, endişelenmişim falan.
kusura bakmayın biraz uzun oldu ❤️

11 Cevaplar

0 oy
(838 puan) tarafından
Benim kızlara da öyle diyorlar ben takmıyorum bile anası babası zayıf diyorum sağlığı yerinde olsun yeter. 

Bisver kimseyi umursama bile 
(2,281 puan) tarafından
yani kızımın babası da zayıf yiyor yiyor kilo almıyor, kızım da öyle yemesi içmesi yerinde maşallah ama yediği kadar da kilo almıyor nedense
(838 puan) tarafından
Ya küçükler daha Allah aşkına yerlerinde mi duruyorlarda kilo alsınlar.
-Reklam-
0 oy
(778 puan) tarafından
Benim oğlumda gelişim geriliği vardı doğduğunda zayıftı sonra arada  kilo aldı yine verdi vs ömrünce zaten bı kıyaslama olacak yani takilmamak lazım ama en sinir olduğum bu sıkıntıları yaşayanlarda başka zayıf yada geç yürüyen bebeği olan gider annelere bunu demesi  sen aynısı yaşadın ne gerek var baskasina öyle şey söylemeye uzmeye
(2,281 puan) tarafından
aynen öyle canım, düşünmeden konuşan insan işte
(778 puan) tarafından
Aynen canim
0 oy
(4,669 puan) tarafından

Aman herşeye karışır onlar herb*kalog boşver takma :)

(2,281 puan) tarafından
aynen öyle, ama insan ister istemez bi düşünüyor ya
(4,669 puan) tarafından
Bana da çok derler çocuğuma çok dediler niye yürümüyor dişi niye çıkmadı bilmem ne şimdi tüm yaşıtlarından daha toplu daha sağlıklı ve daha akıllı çok şükür :)
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Dillerine düğüm atasim geliyo herkes piru pak alim evliya ayin ondordunu doğurmuş bi bizimki ya.muk kalmış. Anneme bile sinir oluyorum cok karisinca kimse kusura bakmasin
(2,281 puan) tarafından
aynen öyle canım, kim olursa olsun insanın morali bozuluyor
0 oy
(18,622 puan) tarafından
Kayınvalidem yaşına yürümesi lazım dediğinde niye yürüse okula mı yazdiracağıx demiştim standart bir aralık var sonuçta üst sınırda da olsa kabulüm alt sınırda da olsa kabulüm 
(2,281 puan) tarafından
hshhs çok iyi demişsin:))
0 oy
tarafından
Herşey 4 4 lük olsa ( bu da imkansız da) yine bı kup bulurlar. Kimin ne dediğine takılmamak lazimm bu durumlarda hazır cevap olmak mükemmel bisey. Biri bişey mi diyor Cat lafı koyuyorsun cuk oturuyo yerine mis.
(2,281 puan) tarafından
işte bende o yok ya :(( sonra kendimi yiyip bitiriyorum, keşke şöyle keşke böyle deseydim diye
0 oy
(51,957 puan) tarafından
ben hic takmadim cevreyi o donemlerde gec emekledi gelenler emeklemiyor mu deyip duruyodu hic takmiyordum sadece simdi gobusu var tombik degil ama zayıfta degil cok dikkat cekiyo nazar oluyor pofudugum
(2,281 puan) tarafından
Allah nazarlardan korusun canım
0 oy
(14,899 puan) tarafından
hic kimseyi takmadim sadece kg icin kafama taktim gerisi ne derse desin dsmistim benim kizim hem erken hem zayif dogdu ama yasitlarini gecti simdi de kg versin diye gozune bakiyorum
(2,281 puan) tarafından
Maşallah canım nazar değmesin inşallah, benimki de yiyor MaşAllah ma yediği kadar kilo almıyor.
0 oy
tarafından
Ben o elalemin lafi yuzunden cocugumu ayda 2 3 sefer hastaneye goturdum kah zayif diye kah gelisinde aorun var diye doktorlar artik benden biktilar en son biri azarladi sen ne olsun istiyosun diye ben eger etrafi dinleseydim oglum ne bu kiloya ulasirdi ne bu gelisimi yakalatabilirdi ne bi duzeni olurdu emziremezdim bile onlari dinledim goguslerim dolup tasarken sutum yok sandim mama verdim meme reddi yaşadım Allah tan erken fark ettim mamayi kestim daha ac ondan agliyo diye baski yaptilar eger onlarin aklina uysaydim oglum emmezdi ki 2 yasinda zor kestim memeden ek gidata baslayana kadar sabrettim obdan sonra ben bi patladim su gun oldu kimse karisamiyo ara ara fikir soyluyolar hemen yutturuyorum kimseye o hakki vermiyorum cocugumun da fiziksel zihinsel butun gelisimleri yasitlarindan cok cok onde cok sukur 
(2,281 puan) tarafından
maşallah canım, valla bende sürekli hemşireyi sorardım,bana bizim teyzelerimin dediklerine bakma , gelişimi falan gayet iyi bebeğinin, kiyaslama yapıp kendine de bebeğine de yıpratma.
tarafından
Ben gectim o durumlari ya
0 oy
(261 puan) tarafından
Vallaha canım benim oğlum 8 aylık emeklemek istemiyor bunu herkesde biliyor ama demediler ki niye diye duymadım emeklemeden yürüyecek falan dedi çevre çok önemli benim oğlu küçük doğdu kimseden laf duymadim
(2,281 puan) tarafından
ne mutlu sana canım
(261 puan) tarafından
Evet cani. Aile yapısından geliyor
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Benm kızımda erken doğdu zayıftı kaynanam doymuyor derdi biraz büyüdü emzir verdim bırakmaz dedi biraktirdim 

Emeklemedi söylendi emekledigimde yürümüyor dedi yürüdü 

Kızım.kenfi.yezdi söylendi kendi yedi 

Bez baglardim soyledi biraktirdim 

Ayağımda salayarak yatardi soylendi şuan kendisi yatar 

Kızım zayıf biraz söylendi şuan kilo aldı şükür toparlandi 

Yani kadın neyi dediysem kızım buyukce soyledin ama öğrendi herşeyi 

Şuanda biliyor söylenecek birşey yok gebeligime takmış yani bende hep tersliyordum kızımda hangi hatayı yaptiysam senin yüzünden öldü nedenini der bende açıklarım susar kimse anneligimi sorguladı kaynanam hariç ben sustum hep ama şuan ağzının payını veriyorum susuyor
(2,281 puan) tarafından
aynen öyle canım, yani biraz raht verseler zaten bebek yavaş yavaş yapar işte bu erken yürüdü diye her bebek o aylarda yürümek zorunda değil

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 369 göst.
19 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
39 cevap 1,802 göst.
+2 oy
17 cevap 1,962 göst.
1 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esme42 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 377 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,090 puan) tarafından soruldu

411,672 soru

12,392,862 cevap

43,920 kullanıcı

Kategoriler

...