kızım zayıf doğan bir bebekti sütüm da az geliyordu mama ile destekliyordum , şu ZAYIF kelimesinden o kadar nefret ettim ki , her gören zayif diyor keşke biraz daha kilo alsa gibi saçma sapan yorumlar duydum neyse biraz zaman geçti, kızım çok şükür toparlamisti , b sefer başladılar aa oturmuyor mu hala bu aylarda oturması lazım, aa ses çıkartmıyor mu çıkartması lazım dil bağı mı var yoksa falan filan, ismini biliyor mu . oda gecti kızım 6 aylık oldu yine başladılar, emeklemiyor mu, adım atması lazım bu zamana kadar, yok bunun kızı bu aylarda emekliyordu yok şunun kızı koltuğa tutunarak kalkıyordu bay bay yapıyordu alkış yapiyordu baba diyordu vss vs. Artık yeteeeee diye bağirasım geldi bi ara ,yani insan her ne kadar takmıyorum etmiyorum dese de düşünüyor yani bebeğimde bir sıkıntı mı var diye , ben bakamiyor muyum, ogretemiyorum diye.
şimdi çok şükür 11 buçuk aylık oldu zamanından dedikleri herşey şimdi gayette yapıyor çok şükür, şimdi de kalk yürü artık senin yasindakiler çoktan yürüyor diyorlar hshs
![:) :)](https://annelertoplandik.com/forum/qa-plugin/q2apro-sceditor-premium-master2/emoticons/smile.png)
) yani bir bakıyorum da boşuna düşünüp dürmüşüm, endişelenmişim falan.
kusura bakmayın biraz uzun oldu ❤️