0 oy
553 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (82 puan) tarafından
Kizlar dogum başlasın diye o gece korumasız ilişkiye girdik saat 2 gibi sonra 4 gibi dogum sancim başladı 8 de doğdu 41 . Günüm bugün ama şuan midem bulanıyor başım dönüyor adet olmadığım.icin de bilemiyorum hamile miyim diye çevrenizde böyle birse oldu mu

14 Cevaplar

+1 oy
(6,714 puan) tarafından
Ahahahahha yok artık kız güldürdün beni 

40 gün boyunca korunmasız ilişkiye girdiysen olabilir ama 
(82 puan) tarafından
Yok canım dogumdan beri hiç ilişkiye girmedim
(6,714 puan) tarafından
Haa doğru lan ahahah 40 gün ilişkiye girilmez ayyy ben hemen unutmuşum bu durumları
O zaman korkma bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok çok nadir, birkaç haber çıktı onda da çift rahimlilerdi vs ama sizinki böyle olmaz. Korkmayın.
(82 puan) tarafından
İnsallah çok sinirim.bozuldu midem bulanıyor
(883 puan) tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Fazla kafaya takıyosun tolga bacım Bi rahatla aklından bu düşünceleri çıkar 
0 oy
(1,612 puan) tarafından

Doğumdan sonra neredeyse bir kaç ay hamile miyim yine düşüncesi maalesef ki çok oluyor :) 9 ay oldu ve ben şuan kendimden şüpheleniyorum. Adetime 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala şüpheleniyorum ahahahahah inşaAllah değilimdir değilizdir .d.d

tarafından
Kızım 2 yaşına girecek nerdeyse her ay test yapıyorum korkuma aslında korunuyoruzda ama psikolojik ☺️
(1,612 puan) tarafından
Kesinlikle psikolojik :)
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Bacım hamile olsan bile çift rahimli olman gerekir kii onu da doktor söylerdi sana yani . Sakin ol kırkın yeni doldu . Bulantı olabiliyor bazen yorgunluk açlık her şey olabilir şuan . Ayrıca hemen adet olacaksın diye birşey de yok 1 yıl olmamak normal ben 9. Ayda olmuştum ilk kızımda ikinci de 4. Ay başlamıştı
0 oy
(12,599 puan) tarafından
gebeliğin ilk aylarında olsan çok nadir de olsa böyle bir şey mümkün. Dünya üzerinde görülmüş çok az vaka var ama dediğim gibi ilk aylarda doğuma yakın değil :) 
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Aaaa ben duymuştum.. ama hamileyim baslarindaymis
0 oy
(263 puan) tarafından

Hemen el atayım aşkommm ben çift rahimliyim hamileyken hamile kalabilirim:)   ama sizinki biraz kafada kurmaca benim düşüncem ama olabilirmi olabilir belkide .....

(263 puan) tarafından
Evet çift rahim benimkisi ilk haftalarda bile kalabiliyorsun veya iki rahimde iki ayri bebek ikiz degil ama iki bebek büyütebiliyorsun .. meslea birimde kiz diğerinde erkek  :)
(1,154 puan) tarafından
Çift rahim olduğu nasıl anlaşılıyor
(626 puan) tarafından
Maşallah ya sağlıcakla doğur sen de inşallah:)
(1,970 puan) tarafından
Çift rahimi ilkez duydum aynı normal gebelerin gibi mi tasiyorsun bebeği nasıl.oluyor
(263 puan) tarafından
Bende bilmiyordum ogluma hamileyken 8 haftalik ögrendim normal bakti bebek kesede yoktu 3 gun sonra tekrar gel dedi gittim diger yumurtaya bakti sen çift rahimsin ondan gözukmedi dedi bende şasirdim ben bir yumurtada büyüttüm ama zorluğu çoktu kanama erken doğum düşüj sürekli doktor kontrolündeydim 7 aylikken suyum geldi škur olsun şmdi 3 yaşinda  şmdi hamile kalsam iki ayri rahimde iki bebek olabilir :) normal gebelerden daha dikkatli olmamaiz gerekiyor ben surekli kan gelmesiyle hastaneye gidiyordum
0 oy
(81 puan) tarafından
Lohusa olduğun için mide bulantin baş dönmen halsizligin çok normal emziriyordum vitamin eksikliğin de olabilir korkma hamilelik yoktur bende senin gibi gittim doğuma 
(82 puan) tarafından
Cok tsk ederim rahatladım biraz
(1,154 puan) tarafından
Demir/kan ilacını emzirme bitene kadar 2 yıl kullanmamız gerekiyor mu canım?
0 oy
(20,453 puan) tarafından
:D var böyle biri dünya üzerinde milyonda bir oluyomuş korkmana gerek yok 
0 oy
(626 puan) tarafından
Gebeliğimde hiç korunmadik :) bişey de olmadı 
0 oy
tarafından
Hamile iken hamile kalınır ama doğuma yakın zamanda mümkün değil ayrıca o genelde çift rahimlilerde falan olan bir durum. Sizin lohusalık ile alakalıdır o belirtiler. Ayrıca ilk 1 yıl düzensiz adet veya hiç adet görmemek doğal bir durumdur yani adet olmadım diye boşa strest yapmayın 
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Daha bugun arkadas sordu 38haftalik hamile iki haftadir korunmasiz girdik hamile kalir miyim diye heee dedim biraz saka yaptim baktim ciddiye almaya basladi soyledim agladi annelik iste diye.d.d.d
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm bir gazetede okudum 5 yıl oldu yurt dışında olmuş olay hamileyken hamile kala biliyorsun evet ama ilk ay için geçerli Esra Erol'da da gecen sene olmustu böyle bir olay hamileyken hamile kalmış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ahsenduhaaaa (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 430 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eso9090 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.
31 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar6565. (45 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,405 cevap

37,531 kullanıcı

Kategoriler

...