0 oy
710 göst.
Diğer kategorisinde (2,301 puan) tarafından

Okurken ben utandım bu ne rezillik böyle neden kimse dur demiyor neden Türkiye ayaklanmıyor bu namussuzluklara çocuklarımızı sahile de parklara da çıkaramıcaz artık!! 

image

image

23 Cevaplar

+2 oy
(14,491 puan) tarafından
Azdı millet ..

Önceden de vardı,sahil kenarlarında hatirliyorum ben annemlerle giderdik babam bı anda hadi gidioz bu tarafa gelin falan derdi  o kayalıklarda millet neler yapardı..

Değişen tek şey o zaman tepki görmekten korkuyorlardı malesef artık ne kimse tepki gösteriyor ne insanlar tepki görmekten korkuyor..

Allah sonumuzu hayr etsin..
(2,301 puan) tarafından
Kıyamet alameti bu gerçekten
-Reklam-
+1 oy
(3,820 puan) tarafından
Kım ne derse desin özgürlük diye diye bunu da yaptılar yapacaklar da parkta bile böyle bu durum kimsede ses çıkarmıyor yazıklar olsun 
(3,820 puan) tarafından
Sıyaset hakkında yorum yapmıcam canım ama böylelerini zapt edemezsin hatta bunu bile bile yapıyorlar sahilde de yapmişlardı milleti kışkırtmaya çalışıyorlar ama güzel bır ceza verseler bak bidaha öyle bır seye kalkışacaklar mı
(206 puan) tarafından
Bu da mı devlet peki...
(2,301 puan) tarafından
Ağır cezası olsa yaparlar mı zaten böyle bişeyi
(206 puan) tarafından
Aşkım lgbt' yi savunan kesim devleti çiğ çiğ yer buna bi yasak getirse. Malum batı ya hayranız özenti bir milletiz yakında berlin sokakları gibi sokakta serbest olur.
(1,258 puan) tarafından
Devlet ne alaka yuh yani
+1 oy
(2,329 puan) tarafından
Yer gök zangırdiyor insanların ar damarı kalmamış Allah bildiği gibi yapsın inşallah 
(2,301 puan) tarafından
Aminn inşallah
+1 oy
(1,907 puan) tarafından
Aaaa niye şaşırıyorsun canım özgür bir milletiz biz..Ne günlere kaldık bee Allah sonumuzu hayır etsin
(2,301 puan) tarafından
Böyle özgürlüğün taaaa anasını ben
(1,907 puan) tarafından
Yedi ceddini..... ☺️☺️☺️
0 oy
(966 puan) tarafından
İnsanlar delirmiş ve bunu özgürlük adı altında yapıyorlar maalesef 
(2,301 puan) tarafından
Video çekenler de memnun gibiler valla hayır çekiyorsun kalk tekme tokat dal adama dimi ama yokkk zevk alıyor bizim insanlarımız
(966 puan) tarafından
Tekme tokat dalsada buraya yobaz diye dolacaklar 30 yıllık hayatımda öğrendim ne yaparsan yap her zaman karşı çıkan yanlış gören olacak ve bu tarz konular tam tersi yani sizin dediğiniz gibi de yaşansa bu sefer herkesin hayatı kendini ilgilendirir gibi saçma sapan bir tutum içinde olacak insanların çoğu
(2,301 puan) tarafından
Böyle hayat mı olur ya özel hayat denen şeyler kapalı ortam da olur park ta sokak da herkesin içinde olmaz ki
(966 puan) tarafından
Tabiki olmaz o yüzden delirmişler diyorum canım insanda  edep olması gerekiyor hem kadın hem erkek için aynı edebin olması gerekiyor ama gidişat hiç iyi değil herşeyi normalleştirme çabasında insanlar emin ol 5 10 yıla bunada normal bakarız şuam baktığımız herşey gibi
0 oy
(12,237 puan) tarafından
Özgür olmak bu değil 
(2,301 puan) tarafından
Ne özgürü canım böyle özgürlük olmaz olsun ya
0 oy
(142 puan) tarafından

Bu tarz şeyleri okuyunca rüyamda kötü şeyler görüyorum kıyametin koptuğunu vs 

Çok korkuyorum sonumuzdan 
(2,301 puan) tarafından
Doğru görüyorsun canım çünkü kıyamet alameti bu
0 oy
tarafından
Göz göre göre daha neler yapılıyor da ülkede görünen kısım bunlar maalesef. Müslümanlık adı altında ülkeyi s.ktler bunlar ne yapmış çok görmemek lazım. Sonuçta gördüklerini uyguluyolar
(2,301 puan) tarafından
Başımıza taş yağacak gerçekten
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Geçen sene gündüz vakti çocuk parkında aynı şeyi yaşadık kız kardeşim uyardı burada bir sürü çocuk var burası park gidin ne yapıyorsanız otel de yapın dedi çocuk kalktı ne o abla canın mı istedi dedi şok olduk ve kimse de tepki göstermedi bizden başka ve park çok doluydu 
(13,533 puan) tarafından
Valla gençlik çoo çok kötü canım
(3,245 puan) tarafından
Ayy midem bulandı iğrenç insanlar bı b*k sanıyorlar onu evlenmeden her haltı yiyorlar evleniyorlar sonra biz gecinemiyoruz
(7,232 puan) tarafından
Siz ne diyorsunuz benim liseye giden yeğenim okulun yanında ağacın arkasında dahi...... Görmüş ve kaçmış ordan :(  okulda bile yaparsa yeni yetmeler çok yakındır kıyamet.
(7,232 puan) tarafından
Lise öğrencisi bide.
(13,533 puan) tarafından
Bizim parktakiler de lise öğrencisiydi canım
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Bunu nerde paylaşmışlar  rezillik gözlülük adı altında her poku yapıyolar
(2,301 puan) tarafından
Son dakika da her haber çıkıyor canım
(10,512 puan) tarafından
Googlede varmı bakıyim
(2,301 puan) tarafından
Vardır
0 oy
(3,245 puan) tarafından
Kıyamet alameti bunlar bizim arka sokak tenha orda bile ohoo neler yapıyorlar midem bulanıyor bu insanlardan tek duam çocuğumu güzel yetiştirmek 
(2,301 puan) tarafından
İşte sesinizi çıkartmazsanız arka sokaktakilere çocuklar da görür öyle yapar. Kimden korkuyorsunuz ahhhh bana denk gelse böyleleri bak neler yapıyorum
(3,245 puan) tarafından
Kız ben sesimi çıkarsam nolcak gel canın mı çekti dese gece vakti ne dicen şimdiki gençler her türlü pislik var aman bırak kim ne halt ederse etsin eşim gece çalışıyor öyle şeye bulasmam ben
(2,301 puan) tarafından
O zaman sende hemen çingene ağzı ile cevap vericen polise şikayet edicen veya kocannn sesini çıkaracak. Sesimizi çıkarmazsak çocugunu kapı dışarı bile çıkaramazsım
(3,245 puan) tarafından
Valla çıkarmıyorum zaten gülüm artık şu nesilden gençlerden nefret ettim ben
0 oy
(1,199 puan) tarafından
Ne diyelim; ahir zaman.
(2,301 puan) tarafından
Aynen kıyamet alameti
0 oy
(19,241 puan) tarafından
Görsem bı yerde çığlık çığlığa bagirmaz miyim. Allah göstermesin de. Böyle pislik terbiyesizlik olamaz. Allah ıslah etsin. Hidayet versin. Küçücük çocuklar geziyor sokakta. Vicdansızlar.
(2,301 puan) tarafından
Ahh bana da denk gelse varya karıyı saçından tuttuğum gibi yere fırlatırım valla
(19,241 puan) tarafından
Mahkemelik olmaya hiç niyetim yok. Ama bağırır çağırır herkesi başıma toplarım. Polisi ararim ilk iş tabi.
(2,301 puan) tarafından
Elimde kanıtım olduğu sürece ölüme kadar giderim ben böyle namussuzluğa asla göz yummam
0 oy
(1,820 puan) tarafından
Sana bir şey diyeyim mi ? Geçen hafta sahile gittik

Oturduk yemek yiyoruz. Bir çift genç gördüm. Onaylamıyorum sevgili olduklarını günah çünkü neyse oturuyorlar .

Biraz zaman geçti üst üste bindiler. Hiç kimse bir şey demedi. Çocuklarımın bakmasını engelledim. Ağzımı açacaktım ama korktum açıkçası eşimden dolayı. Birbirlerine ters düşerlerde kavga olur diye. Baktım iyice ilerlediler.

Yediler yediler bitiremediler birbirlerini. Üst üste alt alta. Bacak arası

Kısacası yatakta bile yapılmayacak hareketleri sokakta yaptılar
(1,820 puan) tarafından
Kocamla adam kavga etselerdi biri mezara biri hapse girse kim verecekti o hesabı. O yüzden umrumda değil .
(1,820 puan) tarafından
Tamam sende gördüüğün zaman dal onlara kafa göz yar. Bağır çağır. İyi geceler
(2,301 puan) tarafından
Yaparım zaten hiç şüphen olmasın ben sustukça onlar fazlasını yapar.
tarafından
Sırf böyle pisliklerle karşılaşmamak için yıllardır ailecek parka sahile gidemiyoruz malesef
(1,820 puan) tarafından
Maaalesef öyle
0 oy
tarafından
İki hafta önce sabah erkenden kalkıp olmpyosa giderken kemerin merkezinde otobanda arabanın bütün kapılarını açmışlar ciddi ciddi ilişki yaşıyorlardı yanımda annem eşim çocuğum midem bulandı 
(2,301 puan) tarafından
Kapını kapat kapını edepsiz deseydin ya
0 oy
tarafından
ya sanki bilerek yapılıyor herkes birlesmis milleti kiskirtmak icin bi ara ustsuz ciplak insanlar cikmsti ortaya cogu sehirde görülmüştü şimdide bu olaylar patlak verdi 
(2,301 puan) tarafından
Kıyamet alameti ondan
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Çüş artık ya çüş nasıl bi dünya nasıl bi yer oldu
(2,301 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(3,533 puan) tarafından

Ben üniversite okurken yurdun önüne bi adam geçer soyunur çekerdi :angry: o kadar korkardık ki defalarca şikayet ettik delil yoksa bir şey yapamayız deyip durdular

(2,301 puan) tarafından
Yaaa biz de devlet yok devlet olsaaaa delil felan istemezler
(3,533 puan) tarafından
Adamı çeksek peşimize gönlü var diye dadanacak
0 oy
(654 puan) tarafından

Bizim evin önünde kocaman bir park var. O parka gündüz saat 3 gibi falan üste bütün çocukların parkta oldugi saatte gittik örtü falan serdik çekirdek çitliyoz çocuklarımla eşimle. İki tane de kocaman adam 75-80 yaslarinda ama falzasi var azı yok kesin. Yan tarafta oturuyorlar aramız 6 MT falan. Durup durup öpüşmeye başladılar. Biz şok neye uğradığımizi sasridik. Çocukları nasıl bı çevirdim başka tarafa inanın bilmiyorum. Eşimde bağırdı çağırdı küfür etti ama nafile. Orda utanmayan korkmayan başka yerde de yapar. Umarım çocuklarımız temiz büyür :'(

(2,301 puan) tarafından
Ağzının ortasına yumruğu vurucaktı eşin kovacaktı parktan hayvanları bile tecavüz edenler var ya
(19,241 puan) tarafından
Anlamadım ikisi de erkek ve yaşlı miydi
(654 puan) tarafından
Evet ikiside erkek ve çok yaşlılardi igrencti.
(19,241 puan) tarafından
Vay bee hiç boylesini duymadim
0 oy
(9,712 puan) tarafından
Keşke o an yer yarilsaydida ikisi içine girseydi sonsuza kadar öyle kalsaydilar
(2,301 puan) tarafından
Keşke canımmm keşkee devlet yok başımız da ondan böyle oluyor herkes gevşek davranıyor
(9,712 puan) tarafından
İşte devlet böyle şeylere müebbet vermeli

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 253 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mevs (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 177 göst.
31 Ağustos 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 537 göst.
6 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Citipiti (3,951 puan) tarafından soruldu