0 oy
251 göst.
Aile kategorisinde (781 puan) tarafından
Kocanız sizi eltiniz ve kaynınıza karşı savunur mu kendi aranızda yoksa nötrel mi durur onlar söz konusu olunca.Benimki nötrel hatta sen nasıl bir insansın demişti bana onlar suçluyken

13 Cevaplar

+3 oy
(10,524 puan) tarafından

Benim kocam sakattir... Kendini savundu da ben kaldım :D

(5,312 puan) tarafından
Hic gulecegim yoktu.d
(10,524 puan) tarafından
Allahta beni güldürsün çok ihtiyacım var bu aralar:D
(705 puan) tarafından
Benimde var Nur canım Vala posta bakarmısın rica etsem çok korkuyorum gerçekten ya ilk defa oldu
(14,491 puan) tarafından
:D ya ben ölüyorum syannnnn ahahhahahahahahhahahaha
-Reklam-
0 oy
(757 puan) tarafından
Savunmaz çok önemli bir konu yoksa 
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Allahdan dilim halı kadar uzunda herkese yetiyor yoksa eşim ağzını bile açmaz.
0 oy
(1,907 puan) tarafından

Bacım rüyanda mı gördün eltini kaynananı sabah sabah böyle bir post maşallah valla :D

İlk evlendiğimiz zamanlar ne savunduğu ne savunmadığı belliydi sonrasına neyseki anladı neyin ne olduğunu ailesine karşı da savundu savunur şükür görüşmüyoruz eltiyle uzun zamandır mis miss :)

0 oy
(3,188 puan) tarafından
Kocam kim haklıysa onu savunur. Ezdirmez ama asla. 
0 oy
(705 puan) tarafından
Ezdirmez savunur beni 
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Dün gece bile kayınımın evine çay içmeye gitti ve sonu onlara tartışarak çıkmıştı bnmki beni sonuna kdr savunur haklı da çıkarır 
(781 puan) tarafından
Cnm sensiz mi gitti misafirliğe
(5,240 puan) tarafından
Evet cnm ama misafirliğe değil bnm eşimle inşaata çalışıyorlar para göndermişler,hesap falan yapılmış para falan verilmiş hakketikleri kdr ben gitmiyorum oralara kaç aydır o ara konu açılmis falan
(781 puan) tarafından
Cnm peki seni koruduğu için mi tartışma çıktı.Genelde tartışma sebeplerini araştırıyorum o yüzden soruyorum
(5,240 puan) tarafından
Aslında geçmişte bayağı tartışma kavga falan oldu evden çıktık kayinimda geçen demiş ben evin içindeyim sen evini bize bizde evimizi size verelim diye bnm eşimde demiş siz zamanında bizi kovdunuz falan şimdide evimizi neden takas istiyonuz,,, hiçbiriniz bize iyi değilsiniz şuan bir konuşmamız varsa kardeşimsin diyedir öyle konu açılmis eşimde demiş ben karımı sizin eve getirmem getirmiyorum da geçmişimiz hiç iyi değil falan diye
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Kocam hep haklıdan yanadır bende kendımı haksız duruma düşürmem zaten savunur yanımda durur
0 oy
(694 puan) tarafından
Kocam beni dünyaya karşı gene savunur
0 oy
tarafından
Savunmasına gerek yok kı kendımı de eşimide savunurum:⁠-⁠D 

Olmadığım bir ortamda bılemem asla yüz göz olmadım o kadar hep mesafeliyım çalışıyorum hep gidiş geliş çok olmaz 
0 oy
(258 puan) tarafından
Kocam beni herkesin yanında savunur laf ettirmez kaynanama bile ağzının payını verir birşey dese ama sağolsun kaynanamda eltimdende kaynımdanda görümcemdende çok iyidir. Çok memnunum hepsinden 
(781 puan) tarafından
Görümce kocasını kimse anmıyor :)
(258 puan) tarafından
Yok canım hepsiyle aramız iyi şükür kaynım değil abidir benim için eltimle günlük saatlerce konuşuruz kaynanam gene oyle
0 oy
(176 puan) tarafından
Kocam niye savunuyor beni,çok şükür ben kendimi savunurum yani Kocamlik bir durum yoksa asla karıştırmam acik açıkta söylerim onunla benim aramda kimse karışmasın derim ve gerekli yerde kendimi savunurum,çok şükür yetişkin bir insanım aklımda mantığım da var,bana karşı bir şey yapılıyorsa buna ben dahil olurum kimse değil fikirlerini soyleyebilirler ama savunulması beklemem ki kendi isimi kendim hallederim.Soyle olabilir eğer benim bulunmadigim ortamda adım geçiyorsa eşim o zaman devreye girer,onun haricinde de eşim karışsa bile durdururum
0 oy
(709 puan) tarafından
Aslan parcam hep arkamda şükür  hakedene yapistirrrrrrrrrrr:))

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 430 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
13 Eylül 2022 Aile kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
58 cevap 1,524 göst.
26 Mart 2021 Aile kategorisinde Yengin (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.