+1 oy
932 göst.
Diğer kategorisinde (3,590 puan) tarafından
Az önce kaynanamla konusuyordum. Bir tanıdıkları  varmış akraba değil köyden biri. 8 kızı olmuş. 9. Cocugu için Kıbrısa gitmişler geçen sene oğlan çocuğu için. Tutmuş, tam 3 aylıkken karnında ölmüş. Ve o bebekten birkaç ay sonra tekrar hamile kalıyor bu sefer 9. Kızı doguyor. Şimdi tekrardan Kıbrısa gitmeye niyetlenmisler cinsiyeti için. Allah im her şeyin en iyisini en doğrusunu bilir. Bariz kısmette yoksa ve Rabbim nasip etmiyorsa ısrarla istemek neden anlamadım gitti. Dünya hayatı için ahireti yakmak resmen, Allah in verdiğine karşı çıkıp parayla değiştirmek. Rabbim affetsin hayırlısını nasip etsin çok şaşırdım gerçekten. Hadi bir kere oldu o günaha girdin tekrar neden düşünürsün. Allah affetsin.

29 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından
Rabbim akıl fikir versin inşallah. Kız ve  erkeğin ne farkı var. İkisinide veren Allah. Hiç çocuğu olmayan insanlar bir kız çocuğuna hasretler.
(3,590 puan) tarafından
İşte zaten düşünülse keşke canım benim
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ya.. kimseyi evladıyla sınamasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. 

Bnde şey duymuştum. Arkadaşım hacemat yaptırdı hacemat yapan kadın onun günleri oluyor. Hamile kalmadan kız veya erkek gününe göre ayarlama yapalıyor buda bi ilim falan demiş. 
(3,590 puan) tarafından
Onu hiç duymadım canım vallahi. Sadece şeyi biliyorum yumurtlama günü olan ilişkiler çoğunlukla erkek tutarmjs erkek spermi daha hızlı diye ama öncesi olan ve tutanlar kız spermi daha yavaş diye anca ulaşırmis yumurtaya. Tabii bu bir ihtimal. Ve Rabbim bilir ama en azından doğal bir yöntem
(762 puan) tarafından
Bu takvim veriyormuş cnm gün gün. Senin dedigini tıbben dr lerde söylüyor. Aman saglıktan gerisi boş Allah yanlışa düşürmesin.
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Ben de 2. Erkeğe hamileyim kızım da olsun isterdim Allah biliyor. Ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Onları da anlıyorum ama Allah bir erkek evlat verir onlara imtihanı olur. Olmuyorsa vardır bir hayır Allah'ın işine karisilmaz 
(3,590 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını sağlıklısinj nasip etsin inşallah tabii ki insan 2 meyveyi de tatmak istiyor ama bu şekilde degil
0 oy
(171 puan) tarafından
Cok değişik rabbim tum hepsini elinden alicak ozaman ole kalacak büyüdüğünde o couklari dusunemiyorm benimde bir oglim var rabbim dua ediyorm bir kiz cocugu nasip etsin evlat evlattir evet ama kiz cocugu cok farkli ya herkez gider kiz cocugu kalir geride rabbim herkez akil ihsan etsin inşallah dogru bulmalarini saglasin insanlarin belki rabbim onlari siniyor imtihan ediyor okadar kiz cocugu vermis cennetin anahtari elinde hala nie erkek olsun diye bir caba sukretmeyi bilseydi rabbim cok gzl mükafat vericekti ama nne bliym cok sınırlendim boyle insanlari gordukce
(3,590 puan) tarafından
Rabbim evladınız hayırlısını nasip etsin inşallah. Yani isteme ayrı ama böyle şeyler AP ayrı. Rabbim hidayet eylesin canım benim
0 oy
(18,625 puan) tarafından
Bir kız çocuğum olsun istiyorum ikinci çocuğa niyetlendim olursa çok mutlu olucam ya erkek olursa ihtimalini düşündüm iki kardeş birlikte bu hayata göğüs gererler beraber top oynarlar bisiklet sürerler diye hayaller kurdum yeterki sağlıklı olsun yeterki hayirli olsun insan haklarına aykırı diyorlar ama bence üremeye de kural getirilmesi gerek bilinçsizce üremenin mağduru yine masum çocuklar oluyor
(3,590 puan) tarafından
Aynen öyle. Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
0 oy
tarafından
Cehaletin en kör noktası sanırim madem erkek cocuk istiyosun kiz oluyor diye de cocuk yapma o zaman 9 tane cocuk ne demek hem kadına yazık kolaymi hamilelik sureci ayri bi sıkıntı lohusalik ayri insan vucudu sonucta makine degil bisey degil parayla cinsiyet sirek kosmak kadar günah ayrıca rabbim ne isterse öyle olur 
(3,590 puan) tarafından
Öyle canım valla tek hamilelikle ve doğumla pert olan ben. Günah gerçekten ve köy yeri onca iş zorlu hayat
tarafından
Ilerde o cocuklar ne olacak geçim zor cocuklar büyudukce masraf artıyor
0 oy
(10,179 puan) tarafından
Hangi şehirde olmuş bu yani nereliler merak ettim hayret yorumda doğulu diyen olmamış ondan merak ettim 
(3,590 puan) tarafından
Mardin canım. Günah günahtır, kızı erkeği için gidilmesi yokta üzüldüm çok gerçekten
0 oy
(5,932 puan) tarafından
Cahiller cinsiyetin babadan geldiğini bilmiyorlar ama  ta Kıbrıs'a kadar gidebiliyorlar.  O kursa erkek çocuğu inşallah onunla sınanmazlar. Neyi çok istersen onunla sınar seni Allah 
(3,590 puan) tarafından
İnşallah canım benim Rabbim hidayet etsin
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah. Bu nasıl bir zihniyet?
(3,590 puan) tarafından
İnan bilmiyorum canım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 144 göst.
0 oy
12 cevap 229 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yuska (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,046 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,677 soru

12,393,000 cevap

43,967 kullanıcı

Kategoriler

...