+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Boş evde kirada oturduk ama eşyalı evde daha önce hiç oturmadık yalovaya eşimin yanına gidicez bebeğimle orda çalıyor eşyalı ev kiralicak intenrtten bakıyorum ama bazi evler çok eşya dolu bazıları eksik gibi eskiden bir arkadaşım bana eve geçtiğin zaman ev sahibi eksikleri tamamlar battaniye yastık gibi şeyleri dedi ama bilemiyorum hiç bide eşyalar genelde temizmi oluyor yoksa gidip hepsini yıkamak mı gerekiyor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,904 puan) tarafından
Temiz olsa bile yıka bence, için rahat etsin. Eksik eşyayıda ev sahibi temin ediyormu bilgim yok.
(67 puan) tarafından
Teşekür ederim
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Eşyalı ev içindeki eşya kadardır, ev sahibi sonradan eşya temin etmez. Normalde oturduğu evken atıyorum başka bi yerden ev alıyo, yeni eşya almak nakliyeyle uğraşmaktan daha ucuza geldiğinde de adam içerden kişisel eşyalarını alıp gidiyo. Muhakkak eksik şeyler çıkacaktır, ev sahibi temiz bıraktıysa bile toz olur şu olur bu olur yıkanabilir şeyleri yıkayıp kullanmak daha mantıklı üstelik bebek olduğunu söylüyorsun evde. Eksik olanları kendin tamamlar, taşınacağın zaman da alırsın sana ait olanları
0 oy
(67 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim 
0 oy
(207 puan) tarafından
Hayır tabiki eşyalı evde sadece kaba esyalar olur yastık battaniye filan olmaz.
0 oy
tarafından
Arkadaşım tuttu ev okadar pismisti ki kız 1 hafta uğraştı yağlı tavalar tencelereleri bazanin altına koymuşlar böcekler ölmus Allah'ım baya uğraştı düzene sokana kadar.. ha arkadaşım yastık yorgan battaniyesi kendisininde ev sahibinin o eşyalarını hiç kullanmadi..
0 oy
(316 puan) tarafından
Bende Yalova'da yaşıyorum eşyalı evde de yaşadım tamamlama olmuyor vallahi ne tarafta bakıyorsunuz Yalova'nın 
(67 puan) tarafından
Nerelisiniz
(316 puan) tarafından
Aslen Çanakkale ama İstanbul da yaşıyorum lise buraya çıkınca buraya taşındık ailemle hala daha burdayım eşiniz hangi tersane de çalışıyor belki eşim eşinizi tanıyordur
(67 puan) tarafından
Cemre tersanesi boyacı lık yapıyor bizde urfalıyız ama Mersin'de yaşıyoruz eşim aylardır Yalova'da çalışıyor bekarkende çok çalışmış
(67 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bu arada bildiğiniz eşyalı kiralık ev varmı uygun fiyata arıyoruz ama çok pahalilar
(316 puan) tarafından
Bir göz gezdirim bende en fazla ne kadar verebilirsiniz tercihen kaç odalı onları belirtin bana özelden yada burdan

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 936 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 299 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde esmaray98 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 21 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde YiğitAli'm (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.