+1 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (308 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 yaşında asla ama asla uyumuyor her gece saat başı kalkıp beni salla Dior gündüzleri hep mızmız artık sese tahammülüm kalmadı bazen delircek gibi oluyorum linçlemeyin ne olur uykuya hasretim iki dakika nefes aldırmıyor gece kalkıp babasına annem beni sevmiyor diyor sırf ayagımda sallamadım diye delircem artık napmam gerekiyor bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(7,475 puan) tarafından
Sallamayı birakirsan rahatlarsin aslinda yanina uzanip kitap okusan ise yarar mi ki bir gun gec uyur iki gun gec uyur ama yavas yavas alisir bizde gunduz sallaniyoruz uyuyor gece yanina uzaniyorum oyle uyuyor 
(308 puan) tarafından
Babası yüzünden olmuyor gece kalkıp salla diyor bende hayır kendin yatcan diorum aglıyor babası ısrarla salla diyor en son babasını atçam evden
(5,415 puan) tarafından
Kalksın kendi sallasın o zaman. Allah'ım ya çıldırıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her dediğini yapmaya çalışıcam diye kendini tüketmeyi bırakman gerekiyo. Hayır demeyi öğren, kızına da kendisine hayır denilebileceğini öğret. Sevdiğini hissettirmen şart, ama bu artık sevgi değil şımarıklık boyutuna gelmiş. Ayağında sallayarak uyutulacak kadar küçük de değil artık 3 yaşında diyosun. Gerekirse koynuna al, koynunda sarılıp uyut, ya da bırak kendi başına kendi yatağında uyumayı öğrensin 
(308 puan) tarafından
Her dediğini yapmıyorum bunu oda biliyor ama şu salla konusunu asla alamıyoruz delircem artık
tarafından
Önce eşinle konuşup hallet bu sallama mevzusuna yüz verme konusunu, sonrası kolaylaşır, çocuk babadan yüz bulunca anneyi dinlememesi gayet doğal
0 oy
(7,043 puan) tarafından
Ayağında sallamayi bırakman gerekiyor öncelikle çünkü büyümüş o evdeyi asman gerek ve her dediğini yapma öyle yaptığın için bence o şekilde davranıyor sana . Kendi kurallarını koy ona göre hareket et 
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Aslında burda en büyük sorun eşiniz babasına gittiğinde annen hayır diyorsa hayır kızım yatağına gidip uyuyabilirsin demeli böyle demediği için kızınız farkına varmış ve sizin hayır dediğiniz şeyleri babası yoluyla yaptırmayı öğrenmiş gerekirse eşinizle kavga etmelisiniz bu konuda hayır demelisiniz eşiniz salla derse git sen salla deyin emin olun 2 gecede zaten kendi pes eder :) 

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 665 göst.
31 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mesudeee (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lokumcum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 221 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Lokumcum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 401 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde ᗩᒪᗩᖇᗩYᗩGᗰᑌᖇᑌᑎ ᗩᑎᑎEᔕI (769 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,873 soru

24,392,582 cevap

349,413 kullanıcı

...