+1 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar buzluga kışlık için neler koydunuz yada neler koyuyorsunuz fikirleselim bende koymayi düşünüyorum ama neyi nasil koyacağımı bilemiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biraz kızartma yaptım başka bişey yapmadım yapmiyacam annem sağolsun:)
(307 puan) tarafından
Biber patlıcan kızartıp koyulur mu bende daha önce hiç hazırlık yapmadım
tarafından
Evet koyuluyor çok güzel oluyor vallahi kizartiyorum kilit poşetlerin içine koyuyoruz çok güzel annemde hiç kışın kızartmalik yapmazdi bende kaynana tarafından öğrendim yapıyorum :)
(275 puan) tarafından
Peki kizarttiktan sonra sicak sıcakmi posetliyorsunuslz yoksa soguduktan sonra mi bide buz dolabi posetine mi koyuyorsunuz
tarafından
Soğuduktan sonra evet buz dolabı poşetine koyuyoruz
-Reklam-
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Bamya barbunya fasulye dolmalık biber normal biber doğradım attım kabak kızarttım az bişey onu attım karnıyarık yapııp atıcam onlarda bana baya gider 
0 oy
(12,595 puan) tarafından
bezelye, barbunya, sarımsak, köz kapya biber, çilek, yaban mersini, ahududu, biraz biber bu kadar
(12,595 puan) tarafından
valla fırında yaptım tam köz gibi olmuyor da idare ediyoruz işte. temizleyip buzdolabı poşetine koyuyorum azar azar. yemeden 1 gece önce normal dolaba koyuyorum aynı et gibi çözünüyor öyle. konserve denedim daha önce hepsi bozuldu ondan daha cesaret edemiyorum
(275 puan) tarafından
Acaba bende ateşte kozlesem olur mu
(275 puan) tarafından
Bide normal buzdolabinposetine mi koyiyorsun soguyunca mi sicakken mi koyuyorsun
(12,595 puan) tarafından
soğuyunca koyuyorum
(12,595 puan) tarafından
ateşte olur tabi
0 oy
(19 puan) tarafından
Dolma biber, yeşil fasulye. Birwz yemeklik biber doğradım, kapya biber attım. İçli fasulye. Süt mısır attım çocuklar için. Vişne mücverlik kabak doğradım ama az daha da yapıcam son olarak salatalık rendeleyip atıcam en son hamur işi yapıp atmayı düşünüyorum 
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Yesil fasulye ve tarhana var sadece.  
0 oy
(1,107 puan) tarafından

Bu pahalılıkta bişi alınmıyor al pişir yapıyoruz o kadar :)

0 oy
(14,128 puan) tarafından
Taze fasulye dolmalik biber misir sarma domates biber :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 188 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,716 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 109 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 195 göst.
9 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 129 göst.

408,354 soru

12,268,218 cevap

37,526 kullanıcı

Kategoriler

...