+1 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar kızıma e devletten baktım anaokulu çıkmış 5 yaşında kızım ama gonderemiycem aylık 650 TL istiyorlarmis durumum yok  devlet okulu para istemesi gerekmez mi ne yapabilirim bu durumda bilgisi olan varmı devlet okulu para aliyormu herkesten 

7 Cevaplar

0 oy
(502 puan) tarafından
Gidin konuşun bir belki durumunuz yoksa sizden almazlar. Aidat parası alıyorlar okulun giderleri için. Geçen sene bizden almamışlardı deprem bölgesi olduğumuz için ama bu sene alıyorlar, sanırım onlara göre burada hayat güllük gülistanlik herkesin geliri üst düzeyde :/
tarafından
Allah yardımcın olsun keşke sizdende bu sene almasalar zor durumda kalmak çok kötü keşke zengin olsamda tüm fakirlere yardım etsem
(6,947 puan) tarafından
Okullara gelene kadar esnaflar ilk kuduranlar oldu buralarda valla 1 i 5 e satıyorlar e satmasak nasıl düzelicez diyorlar birde
(502 puan) tarafından
Kimse depremden ders almadı zaten aç gözlülerdi iyice aç gözlü oldular. Allah ıslah etsin başka birşey demiyorim
-Reklam-
0 oy
(6,947 puan) tarafından
Evet alıyor ama gidip durumunu anlatırsan galiba muhtardanda kağıt götürüp o ücreti yatırmıyorsun okuldan mahrum kalmasın bir dene haddimi aşmak istemem ama babaları hiç destek olmuyor mu 
tarafından
Yok canım zaten okadar evli kaldık sürekli kavga kuş baris doğru düzgün evlilik yaşamadık sürekli iddia oynadı madde kullandı ayrılırken 1milyon  banka borcu vardı iddia için sürekli çekmiş hiç destek olmuyor
(6,947 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları ya sen müdüre anlat durumu canım internetten baktım yoksulluk kağıdı olarak geçiyormuş onu alırsan aidat ödemezsin
tarafından
Tamam canım işallah ama bu seferde masraflar olur okula çok şey istiyorlarmi kırtasiye falan
(6,947 puan) tarafından
Valla malesef evet canım ya benimkide başlayacak kreşe sadece çanta ve suluğu 700 lira tuttu daha liste vermediler ama sen ihmal etme git kaymakamlığa muhtara falanda git çekinme hiç geçici bu günler elbet Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah
tarafından
Amin isallah canım
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Ben geçenlerde bir video izlemiştim alınmaması gerekiyormuş neden alıyorlar bende anlamıyorum zaten
tarafından
Kızım gitse iyi olurdu tek çocukla biraz calisabilirdim para kazanirdim iki çocuğumla tek kirada yaşıyorum sade merdiven falan silebiliom bı tane olsa böyle olmazdı en azindan
(1,265 puan) tarafından
Eşiniz yokmu
tarafından
Yok canım kendisi hayirsizin tekiydi sürekli kredi çekip iddia oynayıp madde kulaniodu calismiodu doğru düzgün evliliğim hep kus barış öyle böyle devam etti ama sonudna bitti iki çocuğumla tek başıma ayakta durmaya calisiom merdiven siliom eve iş alıp yapiom
0 oy
(261 puan) tarafından
Maalesef alınıyor canım anaokulu mecburi olmadığı için aidat alıyorlar devlet okul giderlerini öğretmen ve hademe ücretlerini karşılamıyor çünkü.  Ama bildiğim kadarıyla muhtardan fakirlik kağıdı alıp okula verirsen senden ücret talep edilmemesi gerekiyor bir sor istersen ya da okulla da bir konuş 
tarafından
Konusucam canım
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Sözde parasız evet ama aidat var dediler inan geçen sene veliler 1-2 ay verdi sonra herkes saldı aidat işi yalan oldu.. sen hele bi kaydet durumunda yokmuş veremedim de canını almazlar. Zengin olup vermeyenler var dert etme canım yazdır 
tarafından
Herkes öyle diyor ama liste falanda veriolarmis durumum yok canim
0 oy
(19,508 puan) tarafından
Bence bu işin bı çaresi bulunur. Okulla görüş derim. 
tarafından
Pazartesi gidicem bakalım
0 oy
(991 puan) tarafından
Ben okul öncesi öğretmeniyim. Şu şekilde 10 da 1 diye bişey var 10 kişilik sınıfta 1 kişinin durumu yoksa aidat alınmıyor. 20 kişiyse 2 kişiden gibi. Bu şekilde olmasa bile eminim yardımcı olacaklardır. Gidip konuşun mutlaka. 
tarafından
Kimle konuşmam gerekiyor acaba
(991 puan) tarafından
Müdürle
tarafından
Teşekkür ederim
(417 puan) tarafından
Anasınıfı pazartesi başlıyor mu acaba n zaman açılıyor
(991 puan) tarafından
Bu hafta toplantı ve seminer yapılacakmış ben cuma yapacağım çocuklarla tanışmayi
(417 puan) tarafından
Bize kimse haber vermedi nerden bilicez ya pazartesi başlıyor sandım oğlumda çok heveslendi
(991 puan) tarafından
Liste gelmedi bana diğerlerine de gelmemiştir. Gelse haber ederlerdi.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
24 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Tubiskooo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu