0 oy
57 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (545 puan) tarafından
3 yaşında oğlum çok şükür dil gelişimi iyi tuvalet eğitimi de btti ama sosyalleşme sorunu var kural filan dinlemiyor parkta hepsi benim kimse binmesin kafasında yani hani sırayı kuralları öğrensin istyorum sosyalleşmeyi de bilmiyo saldırgan davranabiliyor dışarıda . Acaba bu yaş grununun devlette herhangi bir alanı var mı yani anaokulları oyun grubuna alırlar mı ya da ne yapablrim sosyalleşmesi için imkanlar var mı bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirm

2 Cevaplar

0 oy
önce (131 puan) tarafından
Merhaba, ben okul öncesi öğretmeniyim, bilgi vereyim. 

İlkokul bünyesinde olan anasınıfları değil de, bağımsız olan devlet anaokulları 3 yaştan itibaren alır. Ancak dönem arası olduğu için hem sınıf mevcudu dolmuş olabilir hem de çocukların ara dönemde başlaması, çocuk açısından da sıkıntı oluyor. Eylül itibariyle anaokuluna yazdırabilirsiniz. O zamana kadar da özel oyun gruplarına götürün, alışmaya başlasın. Haftada bir iki gün götürseniz bile yeter. Ücretleri de makul olur.
önce (545 puan) tarafından
Teşekkür edeeim cevabınız için ben de eylülde düşünüyorum anasınıfını oyun grupları özelde mi oluyor nerelerde acaba bilginiz var mı
Evet , öyle haftada 1-2 götüreyim dediğiniz oyun grupları özel oluyor. Instagram'da bile bir sürü reklamları çıkıyor biraz bakınca.

Bir de bağlı bulunduğunuz belediyenin kreş gibi yerleri olabilir. Onlarda ücretsiz alır. +3 itibariyle. Ancak şuan MEB onları kapatma kararı aldı, resmiyete düşmedi ama düşecek.
önce (545 puan) tarafından
Onlar oyun gruplarına ücretsiz alır mı hemen yakınımda var gidip konuşayım
Belediye'ye bağlı olanlar MEB bünyesinde değil. Benim bildiğim pekçok şehirdeki belediye ücretsiz alıyor.  Görüşün bakalım.
-Reklam-
0 oy
önce (2,151 puan) tarafından
Benimkide üç yaşında bende sosyallessin istiyorum ama seninkinin tam tersi kuşum biraz pısirik kaydiraktan bile kayamaz konuşması mükemmel derecede oturur sohbet eder bende bunu değişmek istiyorum biraz baskın olur umarım.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
19 cevap 324 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde tekindidem37 (39 puan) tarafından soruldu