0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Lohusalikta aşırı terleme ne zaman biter sürekli üst değiştiriyorum, sabahları üzerim sırılsıklam uyanıyorum normal mi.

7 Cevaplar

0 oy
(5,897 puan) tarafından
Havadan dolayıdır. Bazı kadınlar üşür. Ben martin sonu dogum yaptım dondum. 
(262 puan) tarafından
Üşüme de oluyor terleme de aşırı , su akıyor üzerimden tabi havanın da etkisi olabilir.
(5,897 puan) tarafından
Zamanla geçer.  Bende emziriyorum fazla terlemiyorum
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
14 aylıkken boyun boğaz kısmım öyle çok terlıyor kı askılıyla uyumak zorundayım  ben terlemek ten bıktım hatta aglıyorum ama  napayım   hala terlıyorum hem bebek hem ben 
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Bende lohusayken çok terliyordum canim sonra zamanla geçti ama hatırlamıyorum ne zaman geçti iki yıl üstünden geçti 
(262 puan) tarafından
Saolun
0 oy
(261 puan) tarafından

Normal canim oğlumu mayıs da dogurmustum zaten sıcağı hayatım boyunca sevmezdim doğumdan sonra hormonlaral birlikte iyice bunalmistm cocuk sürekli kucakta o emdikce terliyor sen o terledikce terliyosun üstüne eksi eksi kokular çıkıyor :D şimdi ikinciye hamileyim bu da şansa tüm hamileligim yaza denk geldi 7.5 aylık hamileyim hala havalar sıcak yine çok terliyorum yine kokumdan bıktım. İnsan kendi kokusundan rahatsız olur mu ya. Hergun dus alıyorum günde kaç kez kiyafet değiştiriyorum kullanmadığım parfüm deodorant vücut spreyi kalmadı. Hergun nevresimlerimi değişiyorum hala sabah uyanınca bir tuhaf kokuyorum valla anlamadm gitti 

(262 puan) tarafından
Hormonlardan ötürü olabilir
0 oy
(414 puan) tarafından
canim benim de boyleydi hatta buraya post acmistim o derece kotuydu 2 bucuk 3 aylikken gecti su an hic terlemiyorum ama terlemen cok iyi cunku gebelikteki odemi atiyosun 
(262 puan) tarafından
Sağolun teşk ederim
0 oy
(14,634 puan) tarafından
2 hafta felan terledim simdi de usuyorum ama havadan buralar sogudu 
0 oy
tarafından
Gayet normal ben 40a kadar terliyordum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 105 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu