+1 oy
69 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,004 puan) tarafından

Oğlumun ateşi düşmüyor diye post açmıştım. Çok şükür oğlum iyileşti. Ama şimdi ben kötüyüm öksürük, halsizlik ve üşüme var. Bütün etlerimi çekiyorlar sanki. 6 aylık bebeğim var emziriyorum iyi olmak için neler yapabilirim? Akşam parol içtim biraz iyi geldi ama etkisi geçince yine kötü oldum. Çok ilaç içmek istemiyorum parol bile olsa. 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (474 puan) tarafından

Balla zencefili 3 damla limon suyu karıştır ye

Ilık sirkeli su iç

önce (1,004 puan) tarafından

Toz zencefil dimi peki sütten bebeğe geçip kötü etkilemez dimi zencefil biraz sert bir baharat çünkü 

önce (474 puan) tarafından

Canm 1 çay kaşığından birşey olmaz . 1 çay kaşığına 1 yemek kaşığı bal koy karıştır ye ( toz zencefil )

Tamam teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
önce (395 puan) tarafından

Geçmiş olsun. Bal sarımsak ve limon suyunu  karıştırıp yiyebilirsiniz her gün. Bir de üşüyorsanız ateş vardır parol içmeye devam edin. Geçmezse doktora görünün belki antibiyotik gerekebilir. 

Sağolun teşekkürler anneler hasta olduğunu anlıyor sonra mecbur iyi oluyor 😀

Aynen öyle :) eşim hasta oldu bir aydır iyileşemedi bana bulaştı bugün 3.gün iyiyim şükür. Mecburen iyileşiyoruz çünkü bebeklerimizin bize ihtiyacı var 

Öyle gerçekten yerimden kalkacak halim yok ama oğlum için kalktım 🤗

Multivitamin kullanabilirsiniz gebelikteki gibi faydası oluyor bağışıklığa. D vitamini de hızlı iyileşme sağlıyor. Allah şifa versin 🤗

+1

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (933 puan) tarafından

Zencefil ama Kök kuru olsun 3 parça bi tutam papatya kaynamış suya koy 10 dk dinlendir  ama 7. Dk da 3 yaprak ihlamur at attıktan sonra 3 dk daha bekle tam 10 olunca  bardağa süz üzerine limon suyu koy yarım limon olsun sana iyi gelir günde 2 defa iç. 

Kaslarin gevşer 

Ağrıların hafifler 

Rahatlatır

Vücuttaki enfeksiyonu azaltır iyileşmeni hızlandırır. Sutten bebege de geçer papatya ikinize de rahatlama sağlar ben yapıyordum emzirme döneminde hastalimca hatta kışın özellikle heergun 1 bardak içerim 1 yaş somrssi da oğluma yarim çay bardağı iciririm koruyor.  Bide önerim bir diş sarımsağı yutabilecegin boyutta kes 1 yemek kaşığı yoğurda ekle çiğnemeden yut bol su iç hergun iyi gelir çocuğa da bağışıklık yapar canım 

Geçmiş olsun ❤️

Teşekkür ederim deneyeceğim 

Şifa olsun canım ihlamur 10 dk nin son üç dk si koycan yoksa fazla beklerse max. 5 dk  yoksa toksik madde olusur kırmızı renk olması da oyuzden çok beklerse kaynar suda rengi kırmızı oluyor önerilmez bi yerden sonra toksik madde  aktiflesir

Aaa bunu bilmiyordum teşekkürler 

Rica ederim canım.  Afiyet olsun şimdiden şifa olsun 

Allah razı olsun 

0 oy
önce (2,477 puan) tarafından

Bir bardak kaynar su 

1 tane limonun suyu 

1 tatlı kaşığı bal 

Karıştır iç. 

Hamileyken hem kovid hem grip oldum iki hafta da içtim bunu çok hafif ve zararsız kurtuldum

Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,435,560 soru