0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,291 puan) tarafından
Of kizlar off kizlarrr yani biktim sussam olmuyo konussam anlamiyo yaa ise gidiyo diye bsy demiyom bi cop atar bide bn yemek,temizlik,is yaparken cocuk bakar tmm ise gidiyo ama cocuk buyutmek eve bakmakta kolay degil bi kere bu kadinda dunya kadar is yapti otursun bn cocukla ilgileniyim yok bn ya is yapiyom ya cocuk bakiyom az oncede basim agriyo midem bulaniyo dedim zaten ne zamn saglamsin ki diyo bozulmakta haksiz miyim yani sizin esleriniz neler yapar bn mi abartiyom

5 Cevaplar

+2 oy
(746 puan) tarafından
Şimdi burda biri gelip AA yoo benim eşim herşeye yardım eder dese. Esine daha çok kinleneceksin. Keşke şöyle postlar açıp kendinizi uzemeseniz 
(1,291 puan) tarafından
En azindan hakli oldugumu yada haksiz oldugumu bilirim
(746 puan) tarafından
Her birey farklı huylara farklı yetiştirme tarzına sahiptir. Genelleme yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Bunu eşinizle konuşup düzeltmeniz lazım
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından

Bütün erkekler birbirinin kopyası gibi :angel:

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Elhamdülillah diyeyim kimisi eğitimsiz maalesef bacı. Sen yontcan yavaş yavaş ama tatlı dille ama triple
(4,604 puan) tarafından
Evet bence de neyden anlıyorsa o şekilde yontmak lazım.
0 oy
(20,095 puan) tarafından
İşe gitmek çocuk bakmaya engel olsaydı çalışan kadınların hiç biri çocuk yapamazdı biz nasıl işten gelince ev iş temizlik girişiyorsak çocuk bakıyorsak kocalar içinde aynı şey geçerli 
0 oy
(261 puan) tarafından
Yani erkekler genelde düşünmezler maalesef dusunememek gibi bir sorunları var. Gerçi şimdi oğlumuz büyüdü artık 5 .5 yaşında ama bebekken akşam eve geldiğinde çok ağladı çok yoruldum al biraz ben uzanayım dediğimde kısa sürede olsa yani acikana kadar bakardı. Ya da bugün de sen uyut dediğimde uyuturdu. Ama bir kez olsun sen çok yoruluyosn karıcım sen azıcık dinlen dediğini duymadım. Onlar için bizim yaptığımız iş değil. Bu arada ben çalışırken de öyleydi.  Yani ben sabah uykusunu severim mesela. Çocuğum zaten büyük 7.5 aylık da hamileyim . Ben 10 a kadar 11 ekadar uyumayı seviyorum.  Oğlan sabah kalkar onun karnını doyuracak şeyler verip uyuyorum sonra çizgi film falan izliyor oyalaniyor yani 1 2 saat. Kendi hep erken uyandığı için benim uyumama hep laf eder. O erken kalkıyor diye hepimiz onunla birlikte uyanmaliyiz. Ama görmediği bisey var o akşam 10 da uyurken ben 12de 1 de iş yapıyor oluyorum bunları görmüyor maalesef 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 357 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 488 göst.
0 oy
12 cevap 498 göst.
5 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 831 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,230 puan) tarafından soruldu