+2 oy
1,371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Eşimi kaybettim 16 gün oldu bugun ben hiç bir yakınımı kaybetmemiştim ilk eşim oldu öldüğüne inanamiyorum resimlerine videolarina baktikca aklımı kaybedecek gibi oluyorum o gulen gozleri o nefesi kırışmamış yüzü simsiyah sakalbiyiklari nasil olur nasil ölebilir aklım almıyor 1 saat moral veriyorum kendime 2 saat aglamadan duramıyorum Allahım bana yardım etsin.Kendi evimdeyim annem yanımda ben ağladıkça oda uzülüyor kızım gelip gözyaslarimi silip yeter diyo ne yapacam bilmiyom icim soğumuyor daha dogrusu hala kabullenemedim dua edin bana ne olurr

39 Cevaplar

0 oy
(627 puan) tarafından
Rabbim sana dayanma gücü versin yardimcin olsun insallah
-Reklam-
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Ahhh çok büyük bi imtihan canim. Allah esine rahmet eylesin sana gönül ferahlığı sabir versin . Cok zor cok diger yarını ksybetmek. Düşüncesi bile nefesimi kesiyo :((
0 oy
tarafından
Rabbim size bol bol sabır versin insallah.Ve esinin kiymetini bilmeyen insanlarada belki çıkarımlık birşey olur . Gönlünüz en kisa zamanda ferahlar umarım 
tarafından
O kadar haklısın ki . Burada biri vardı eşim bana melek gibi davranıyor ama ben eşimden soğudum bebek bakmak istemiyorum artık şöyle böyle her okuduğumda o kadar sinir oluyordum ki . Bak insanlar nasıl imtihanlar yaşıyorlar var olana şükür etmeyi bilmiyoruz gerçekten çok acı . Bu benim için de geçerli aynı şey olmasa da hep var olana şükür etmemiz gerekiyor ölümlü dünya çok üzücü…
tarafından
Evet sadece es  icin gecerli degil bu durum ama insanlar gercekten hicbiseyin kıymetini bilmiyor bide burda esiyle olan biten herseyi yazıyot kotülüyor baskalarinin akıl vermesini bekliyor vs ama iste insanoglu neyle sınanacağını hic dusunemiyor tahmin edemiyor allah kimseye yaşatmasın gercektende
tarafından
Amin canım amin bazı acıların tarifi olmuyor .
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Rabbim mekanını cennet eylesin sizede bol bol sabır versin canım çok çok zor bı durum görümcemin de eşi 8-9 yıl önce vefat etmiş eşim hep dizimde çok ağladı zor kendine geldi dedi yani bu hemen alışılabilecek bı durum değil isyan etme kendine zaman tanı alışmak için unutulmaz ama acın hafifler 
0 oy
(1,876 puan) tarafından

Okurken gözlerim doldu:( Allah sana sabır versin. İnsan yazacak bişey bulamıyor teselli bulamıyor gerçekten. Genç,ani ölüm beni kahrediyor.

0 oy
(7,450 puan) tarafından

Zaman herseyin ilacıdır :(

0 oy
(11,455 puan) tarafından
Çok zor Rabbim dayanma gücü versin çocuğun varsa ona sarıl hayat bir şekilde devam edecek seni çok iyi anlıyorum sevdiğim insanları kaybettim zamanla geçiyor zamana ihtiyacın var 
0 oy
(84 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Rabbim sana sabır versin yardımcın olsun inşallah.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Rabbim sabırlar ihsan eylesin İnşirah ferahlıği serpsin yüreğine 
0 oy
tarafından
Okurken bile nefesim daraldı Allah sana yardım etsin sabır verisn 
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Allah kalanlara can sağlığı versin inşallah... Çok zor olmalı  insan hayaline bile dayanamaz Ken yaşamak kolay değildir. Ama yaşamak güzel şeydir... Kendi yaşamınızın ve varsa çocuklarınızın yaşamının kıymetini bilin. 
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Isiklar icinde uyusun ,Allah size gönül ferahlığı ve kolaylık versin,inşallah.
0 oy
(7,980 puan) tarafından

Rabbım yar ve yardımcın olsun canim okurken bile nefesim kesildi :( Rabbım sabır güç kuvvet versin inşallah mekanı cennet olsun 

0 oy
(566 puan) tarafından
Rabbim dayanma gücü versin canım elinden hiç birşey gelmez dua etmekten başka.hepimizin gideceği yer orası öyle düşün daha çok yeni hem ağlaman üzülmen çok normal ağla rahatla ileriki zamanlarda rabbim sabrını verin ama içindeki acı bitmez
0 oy
(6,221 puan) tarafından
Rabbim bol bol sabır versin ama unutma ki Allah kimsenin kaldıramayacağı sabır ile sinamaz insanı 
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Evladın varsa  artik onun için ayakta durman lazım cnm  ona  hem anne hem baba olacan   evladın da sana güç olacak Rabbim evladinla  birlikte sana güç verir  Allah rahmet eylesin
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Rabbim sana dayanma gücü versin canım benim içimi parçaladın resmen:((
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Allah sabir versin canim unutulmaz ama acın hafifler.

Gecen sene kaynanami kaybettik kanserden eşimi gör o hastalık süreci ölümü falan derken bi deri bi kemik kaldı her gün ağlıyordu şuan daha iyi tabi unutmuş değiliz ama hayat devam ediyor rabbim tüm olenlerimizin kabrini nurla doldursun
0 oy
(25 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin başın sagolsun cnm evladindan al kokusunu hayat cok kisa inşAllah rabbim gonlunce versin herseyi bundan sonra .

İlgili sorular

+16 oy
8 cevap 527 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Senem__ (1,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 390 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
18 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hayriye_6464 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 829 göst.