+1 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (963 puan) tarafından

Baş dönmesi için son çare boyun fıtığından şüphe ediyorum :( beyin ve sinir hastalıklarına mı yoksa genel cerrahi mi sıra alayım lütfen öneride bulunun 

8 Cevaplar

+1 oy
(779 puan) tarafından
Genel Cerrahiye alacaksın 
(963 puan) tarafından
Teşekkürlerrr
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Genel cerrahiye gitmelisin  beyin ve sinir cerrahisi canım yara fizik tedavi 
0 oy
(566 puan) tarafından
Ha nöroloji de olur hepsinede ğittim
0 oy
(566 puan) tarafından
Ama baş dönmesi için nöroloji
(566 puan) tarafından
Eşimde kullandı o ilaçları b12 de kullandı ama devam etmedi bıraktı hep ilacları
(963 puan) tarafından
:( bilmiyorum canım stres mi şaşırdım kaldım cok saol :( tansiyonum düsük benim sürekli. Yüksek olsa dönüyor mu onuda bilmiyorum ama ben en son ölctügümde 6 gün önce 10/6 ydı tabi ben bol tuzlu çekirdek yemiştim ondan 2 saat sonda baktık
(963 puan) tarafından
Eşinin ne kadar sürmüştü ve geçti mi :(
(566 puan) tarafından
O zmn çok düşük tansiyonuna sen bi dahiliyeye git baktır bence.eşimin bir sene bina yöneticiliği yaptı bir seneye yakın stresten yükseldı tansiyon baş dönmesi yaptı KBB ye gitti kardiyoloji ye gitti birşey çıkmadı nörolojiye gitti çıkmadı birşey şuan ğectı şükür ama yine olacak gibi çıkmatansıyondanmış
(5,471 puan) tarafından
Nöroloji kafanın içine bakar boyna değil.
0 oy
(266 puan) tarafından
Beyin ve sinir hastalıklarına gideceksin. Genel cerrah ile işin yok.Bende de düzleşme var. 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Beyin ve sinir cerrahi kuzum. Genel cerrahinin alanı değil
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Boyun fıtığı için fizik tedavi 

Bas donmesi içinde nöroloji ye gideceksin canim
(963 puan) tarafından
Nöroloji gittim canım MR istemedi KBB gönderdi ordada bişey yok çıkmadı kardiyolojiye gittim oda çare olmadı şimdide son çare beyin cerrahı :(
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Boyun fıtığı için beyin cerrahiden sıra alır gidersin genel cerrahi bakmaz çoğu genel cerrahi demiş ama hangi bilgiye dayanarak söylediler acaba
(963 puan) tarafından
Beyinden sıra aldım canım :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 24 göst.
+1 oy
3 cevap 29 göst.
0 oy
3 cevap 43 göst.
0 oy
4 cevap 62 göst.

401,999 soru