İyi günler hanımlar imi gundue içim öyle dolu ki nereye gitsem ne yapsam olmuyor atamıyorum
Uzun zmandir annemlere gitmiyordum salı günü eşimden izin aldım gittim bir ablam var uzun zamndir konuşmuyoruz bir buçuk yıl flan oldu çocuklar orda olduğumu görünce onlar da gelmek istedi geldiler akşam cocujlari uyuttuktan snra telefonda ararken flaş çalar ya onun ayarını yapmak istedi bni ara bir olmuş mu dedi bende numaran yok Verde öyle arayaym dedm öyle kaydettim caldirdim o kadar bundan bir kaç hafta önce de abim bni aradı kendisinin ikinci telefonuyla bnde bir emaneti vardı onu almak için neyse cuma günü eve geldim telefonu şarja taktım duşa giricm eşim arkamdan telefonu almış kurcalamaya neyse çağırdı bni ablamın numarasını soruyor kim bu ablam dedim ne işi var bu oruspunun numarasının senin yanında diye bağırıp çağırmaya başladı ardidan abimin aradığı numarayı gördü bu sefer ona kızıyor ki kim bu abim diyorum anlatıyorum aynen böyle yok inanmıyor anlatacaksn bana diyor ne boklar yediniz siz bu oruspu ablamla diyor sayıyor sövüyor ağzıma almaya utanıyorum dönüp diyor senin opurspu Annan'ın başının altından çıkıyor bu işler o sizi barıştırmak için planlar kuruyor şöyle böyle bağırıyor küfrediyor açıkla bana diyip duduyor çıkıp gitmek istiyorsan siktirol git bu evden flan diyor snra abjmi aradım annemi aradım ablamı aradım herşeyi açığa çıkardım kendimi haklı çıkardım bu sefr de diyoe ki ben sana iki gece kal demişim sen üç gece kalmışsın kalamzsn daha çok şeyler söylüyor ama kafam o kadar doluki doğru düzgün anlatamadm bile
Ben açıkçası artık istemiyorum bu adamı sevmiyorum da ama ayrilamiyoruz da şimdi benim bu adamı uyarmam için nasıl bir konusma yapmam lazm sizden yardım istiyorum ne yapmalym