0 oy
256 göst.
Aile kategorisinde (285 puan) tarafından
İyi günler hanımlar imi gundue içim öyle dolu ki nereye gitsem ne yapsam olmuyor atamıyorum 

Uzun zmandir annemlere gitmiyordum salı günü eşimden izin aldım gittim bir ablam var uzun zamndir konuşmuyoruz bir buçuk yıl flan oldu çocuklar orda olduğumu görünce onlar da gelmek istedi geldiler akşam cocujlari uyuttuktan snra telefonda ararken flaş çalar ya onun ayarını yapmak istedi bni ara bir olmuş mu dedi bende numaran yok Verde öyle arayaym dedm öyle kaydettim caldirdim o kadar bundan bir kaç hafta önce de abim bni aradı kendisinin ikinci telefonuyla bnde bir emaneti vardı onu almak için neyse cuma günü eve geldim telefonu şarja taktım duşa giricm eşim arkamdan telefonu almış kurcalamaya neyse çağırdı bni ablamın numarasını soruyor kim bu ablam dedim ne işi var bu oruspunun numarasının senin yanında diye bağırıp çağırmaya başladı ardidan abimin aradığı numarayı gördü bu sefer ona kızıyor ki kim bu abim diyorum anlatıyorum aynen böyle yok inanmıyor anlatacaksn bana diyor ne boklar yediniz siz bu oruspu ablamla diyor sayıyor sövüyor ağzıma almaya utanıyorum dönüp diyor senin opurspu Annan'ın başının altından çıkıyor bu işler o sizi barıştırmak için planlar kuruyor şöyle böyle bağırıyor küfrediyor açıkla bana diyip duduyor çıkıp gitmek istiyorsan siktirol git bu evden flan diyor snra abjmi aradım annemi aradım ablamı aradım herşeyi açığa çıkardım kendimi haklı çıkardım bu sefr de diyoe ki ben sana iki gece kal demişim sen üç gece kalmışsın kalamzsn daha çok şeyler söylüyor ama kafam o kadar doluki doğru düzgün anlatamadm bile

Ben açıkçası artık istemiyorum bu adamı sevmiyorum da ama ayrilamiyoruz da şimdi benim bu adamı uyarmam için nasıl bir konusma yapmam lazm sizden yardım istiyorum ne yapmalym

9 Cevaplar

0 oy
(1,425 puan) tarafından
Hiç üşenmedim baştan aşağı bütün yazdıkların okundum allah'ınızı severseniz erkekler kim ya analarınıza küfür ediyorlar dönüp diyeceksin o***** senin anandır vallahi billahi ya Bu kadar da ne yani bunların elinde kalmışsınız ya kim olursa olsun Bırakın gitsin ya şerefsizin evladına bak sen orospuymuş genetiğini söylüyor herhalde
(1,425 puan) tarafından
Neden gidemiyosun peki
(285 puan) tarafından
Kendi ailesi bnim ailem karşımızda dikiliyor yuva bozulmaz şöyle böyle flan
(1,425 puan) tarafından
Has....s... deseydin bosver yaaa sen bu yasa bir daha gelmeyeceksin canimmmmmm
(285 puan) tarafından
Biliyorum canım biliyorum beni bırak çocuklar için üzülüyorum artık böyle saçma sapan bir evde yaşıyorlar bunu da ev yuva aile sanıyorlar
(1,425 puan) tarafından
Ahhh bilirim bende o durumu
-Reklam-
0 oy
(6,689 puan) tarafından
Benim ablama anneme bu küfürleri edecek bana s...g ....diyecek  bende daha nasıl konuşsam diyemi düşünücem elinizle bu adamları bu hale getiren sizsiniz kusura bakma anamın evinde kaç gün kalacağımı bilecek yaştayım o .. yuda kendi sülalende ara der çıkar giderdim kim oluyorda benim ailemi ağzına alıyor edepsiz ya 
(285 puan) tarafından
Haklısın ben sustukça bu başıma kalktı ama yeter inceldigi yerden kopsun kendisini istemiyorum sevmiyorum da ama ayrilamiyorum da saçma sapan bir durum nasıl kurtulacam bilmiyorum
(6,689 puan) tarafından
Neden ayrılamıyorsun
Eski postlarınada baktım sana yapmadığı kalmamış evinin ihtiyacı bile zoruna gidecek kadar aciz bir adam
(285 puan) tarafından
Kendisi ailesi bnm ailem önümde dikiliyor yol vermiyorlar bnm ailem daha çocuklar küçük flan filan aranızda idare edin karsikli anlasn flan dilan düzelmez diyorum bu adam baştan böyle maksat yuva bozulmasin derdindeler ortada yuva mi var ki bozulsun
0 oy
tarafından
Her şeyi geçtim s.g dediğinde baş üstüne derdim alırdım çocuklarımı bir kaç eşya arkama dahi bakmazdım.
(285 puan) tarafından
Benim kararım net istemiyorum bu adamı ama nasıl en kolay yolla kurtulurum bu adamdan bunu bulmak lazm
tarafından
Biraz birikmisin varsa hiç durma uzaklaş bence bir süre de olsa sonra her şey yavaş yavaş olur
(285 puan) tarafından
Elimde hiç yok nasıl giderim onu soyleyin boşanmaya nasıl ikna ederim tek şu an beklentim şiddet uygulama gibi bir ahlaki vae onu tekrardan yapması yada bosanmaya ikna etmek nasıl yapacağımı bilmiyorum
tarafından
Canım o zaman kal evde ufaktan ufaktan para biriktirmeye çalış.Zaten bu sürede ya değişir yada yine şiddet uygulamaya kalksa darp raporu alırsın zor biliyorum ama biraz daha sabret para bulmaya calis
(285 puan) tarafından
Belli ki öyle yapicaz canım
0 oy
(2,553 puan) tarafından
O senin annene ablana küfür ederken kendini açıklamaya mı kalktın . Orda senin o. Senin anadır diyeceksin tepkini baştan belli edeceksin sana gelmiş küfürler ediyor. Yanlış anlama ama fırsatı vermişsin adama sesin çıkmamış kendini açıklamaya çalışıyorsun.
(285 puan) tarafından
Ya o kadar yoruldum ki artık ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum anlatamam size
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Ailen arkandaysa bence çık git seni değersiz görüyor belli ki
(285 puan) tarafından
Ailem yuva bozulmasn diyoe saçma sapan fikirler haller istw
(1,471 puan) tarafından
E sana hayatı zindan ediyo ama
(285 puan) tarafından
Ewt öyle ama anlamıyorlar onunla konuşuyorlar düzelir umuduyla düzelmez ben tanıyorum ya anlamıyorlar gidicm eminim ayrılcm ama nasıl ya
(1,471 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah hakkında güzel şeyler olsun
0 oy
(17,232 puan) tarafından
Sevgi yok saygı yok güven yok neden ayrılamıyorsunuz ki karşılıklı birbirinizi istemediğin sevmediğiniz gayet ortada 
(285 puan) tarafından
Bir bilsem ben ayrılmak istiyorum o yolu gösteriyor babası bacısı bizkmiler yok yuva boxulmaz flan diyoe
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Niye ayrılamıyorsun? 
(285 puan) tarafından
Kendi ailesi benm ailesm yok yuva boxulmaz yok şöyle böyle karsimda dikiliyorlar
(1,986 puan) tarafından
Eğer kendine güveniyorsan tek başıma ayaklarımın üstünde dururum çocuklarıma da kendime de bakarım diyorsan ayrılırsın kimseyi dinlemezsin. Bu hayatı sen yaşıyorsun. Onlar ölüp gittiğinde yaşlandığında keşke kimseyi dinlemeseydim gençliğim boşa gitti diye ağlayıp sızlayacaksın. Onların derdi senin evliliğin yuvan değil. Elalem ne der diye düşünmeleri. Sen iyice düşün taşın eğer ben tek başıma yapamam diyorsan her şeyi görmezden geleceksin. Ne konuşursan konuş o adama fayda etmez sen sadece kendini yıpratırsın. O seni ve çocuklarını gözden çıkarali çok olmuş.
(285 puan) tarafından
Çok haklısın canım bn kendimden ziyade Rabbime güveniyorum ne zaman dara düşsem şükürler olsun hep yardımını iletti biliyorum yine bni zorda koymaz bütün gönlümle inanıyorum mesela burdan çıkabilmek
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Ayrılamıyoruz derken bu şekilde işkenceye katlanmandaki neden ne acaba işsiz güçsüz olman  mi çocuğun olması mı Yeter artık ya yapmayın bunu kendinize niye bir kadın olarak kendinizi bu kadar acınası bir hayatın içine sürüklüyorsunuz belli ki ailenin yanına gitsen ailen sana sahip çıkacak insanlar aç kalmazsın açıkta kalmasın niye böyle bir psikopata tahammül ediyorsun Ömür mü geçer bu şekilde kendi ailenle kendi abinle ablamla bir iletişime geçemedikten sonra mutlu olamadıktan sonra o adamla aynı evde yaşamanın ne anlamı var ayrılamıyoruz kelimesi çok saçma geliyor bana kusura bakmayın
(285 puan) tarafından
Nasıl ayrilicam peki gitmek istesem bırakmıyorlar gitsem geri geliyorum istesem de istemesem de nasıl yapicm söyleyin deneywyim o zman
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Biri anneme o lafı kullanacak bende cevap vermeyecem. Karşılığını misliyle alır. Küfürse küfür hakaretse hakaret. Yeter bir taraflarını kaldırmayın artık bunların 
(285 puan) tarafından
Ben terbiyemi bozmak istemedm sonuçta bu olayla o kadının bir alakası yok sevmem evet ama bu terbiyesizlik de bana yakışmaz o yaptı dye

İlgili bir soru bulunamadı

406,309 soru

12,182,051 cevap

36,682 kullanıcı

...