+4 oy
860 göst.
Aile kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar monotonlasan cinsel hayatı nasıl daha hareketli yapabiliriz internetten baktım dans falan yazıyor da hiç yapmadım şimdiye kadar siz yapar mısınız ya da hoşuna gitmesi için neler yaparsınız dans falan utanırım ben sanki yapamam :D

23 Cevaplar

+7 oy
(9,755 puan) tarafından
O bana dans etsin :Djdjd
(9,755 puan) tarafından
Yaniii her şeyi biz mi düşunelim arkadaş ya :D
(6,372 puan) tarafından
Arizona kertenkelelerinin çiftleşme dansı diye bir video vardı o geldi aklıma ☺️☺️☺️
(1,476 puan) tarafından
Ahhahaha o neydi kız öyle
(9,755 puan) tarafından
Ahahahah esra sesli güldum :Djdhxgd
(18,524 puan) tarafından
Valla sesli güldüm ahshdhshdh.
-Reklam-
+3 oy
(6,632 puan) tarafından

Hee roman oynarız karşılıkli :D 

(216 puan) tarafından
Profilden de belli oluyor:)
(6,632 puan) tarafından
Hahaha evet ;))
+2 oy
(12,061 puan) tarafından

Ay ben oryanteli çok severdim ilk evlendigimizdede hep esimin karsisina gecer oynardim :woot: şimdi 2 bebe var brni gorebildigine dua ediyo adam :D

(50,789 puan) tarafından
ooooo ☺️☺️☺️
(12,061 puan) tarafından
Haha kiz valla :D
(1,561 puan) tarafından
Nasıl öğrenebilirim canım,bravo sana
+2 oy
(290 puan) tarafından
Bu tarz şeyler her evlilikde farklıdır bence eşiniz neden hoşlanıyor söz daha iyi bilirsiniz şık bir sofra ne bileyim beklemediği anda hoş bir mesaj güzel bir söz 
+2 oy
(50,789 puan) tarafından
bende düğün dansi sandim aksam kizimla sirayla dans ettik yazacaktim neyse konu baska biseymis ciktim ben☺️
(14,123 puan) tarafından
Ahahah ben de dugun dansi sandim :) ben de ciktim:))))
tarafından
Ahaah bende öyle düşünmüştüm kız
(50,789 puan) tarafından
hadiyin beni takip edin çıkış buradan canlar ☺️☺️☺️
+2 oy
(4,557 puan) tarafından
Niye cariye miyim ben ona dans etcem ay saçma sapan şeyler ya yok kedi kız oluyorum tövbeeee
(12,061 puan) tarafından
Haha cariyelikle ne alakasi var be :D bu insanin icinden gelen bisey.
(4,557 puan) tarafından
İçimden geldiği için tabi ki ederim eşimle birlikte vals yaparız ama cinsel hayatımız renklensin diye karşısına geçip dans etmem bu bana komik geliyor yapan yapsin
(12,061 puan) tarafından
Hayir sana komik gelebilir bana komik geliyo dersinde. Cariyemiyim ben demene soyledim :)
(3,875 puan) tarafından
Çok güldüm:D
+2 oy
(1,395 puan) tarafından
Valla eşimle dans ederim kaldırıp, halay çekerim, kavga ederim ,oturup keyif  yaparım,temizlik yaparız...amaaaa bi takıntılı olmasından vasgecirmedin 
+1 oy
(1,561 puan) tarafından

Bende bunu çok düşündüm ama yapamıyorum özgüven yok, utanıyorum:pouty:

+1 oy
(329 puan) tarafından

Çocukları uyutup işi bitirip banyo yapmak yeterince heyecanlı Survivor gibi aynı hızlı davranan kazanıyor oynamaya vakit kalmıyor :D

+1 oy
(3,823 puan) tarafından

Eşime özelikle bir dans edeyim demedim bunca zaman ,ama evde genelde müzik açıktır iş yaparken vs dinler şarkı söyleyip dans ederim esimde bana katılır :)) ama insanın enerjisini yükseldiği bir doğru nereye kanalize edersen o tarafa evriliyor.

Bu arada sana los isikta eşinle birlikte dans etmeni tavsiye ederim.Modunuz değişir.Ayrica jazz dinleyebilirsiniz çok etkilidir.

(3,823 puan) tarafından
Hatta sana bir link bırakayım, eşinle birlikte dans etmenin keyfini çıkar.

https://youtu.be/k3_tw44QsZQ?si=FpNUdPSmhUUAkNV8
(1,561 puan) tarafından
Kız ilk evlendiğimiz günler gece açardık öyle kendimize:D attığın linkteki jazzzz müzik ohohoho
(3,823 puan) tarafından
Valla ölüyü diriltir o linki de şarkılar :))
 Sen bir dene extra söyle ihtişamlı bir dans edeyime gerek kalmaz :))
(1,561 puan) tarafından
Çok severim çokta dinlerdik eşimle ama artık özenmediğimi fark ettim,ne öyle yaşlı bir çift gibi olmuşuz daha 2 yıllık evliyiz:)
(3,823 puan) tarafından
Ben 13 senelik evliyim ,hayat uzun herseyi çok da hızlı tüketmeden tadını çıkararak yaşamak lazım:))
+1 oy
(8,929 puan) tarafından

İşte biz ona cilve diyoruz :D

+1 oy
(771 puan) tarafından
Ben her gece geceligimi giyer karşısına geçer Mezdeke açarım önce kalçalar sonra göğüsleri sallarim müzik son ses oynarım de hayde lo bı dans eksik ija
(1,561 puan) tarafından
Şaka yapıyorsun ciddimisin,burda pek öyle yapan yokmuş,bir çocuğun annesi dansöz kıyafeti alıp babasına dans edermiş alemlere gitmesin diye:)
(771 puan) tarafından
Bende çok severim dans etmeyi kocam için olunca daha bı hevesli oluyorum bı güzel bakım yaparım oryantel oynarım oda hoşuna gittiğini biliyorum o yüzden fırsat buldukça yapıyorum
(1,561 puan) tarafından
Bende dans etmeyi çok severim ama Tekken oynarım, 2 yıllık evliyim acayip utanıyorum aşamiyorum onu.oryantal kursuna gidecektim bende sonradan vazgeçtim çok zor nasıl öğrendin
(771 puan) tarafından
Çok profesyonel olmaya gerek yok kuzum kendini müziğe bırak içinden nasıl geliyorsa öyle oyna
(1,561 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim,utangacligi nasıl yenerim tavsiyen var mı? Eşimle arada romantik müzikle loş ışıkta dans ederiz,ama bundan çok utanıyorum.
0 oy
(6,088 puan) tarafından

Suan müsait değilim bebekten dolayı bisi yapamıyorum. Gerçi önceden de yapmıyordum :D

0 oy
(30 puan) tarafından
Dans mi saçma bişey. bir kadın kocası bile olsa ağır olmalı. Emin olki bunları yaparsan kazanmasin kaybeden taraf olabilirsin .  Erkeği başına taşıma yoksa insana bela oluyur cocuklasiyorlar . Taş yerinde ağırdır.  O  da sana jestler yapıyorsa eşini taniyorsan   olabilir benim dusuncm
(1,123 puan) tarafından
Eşler arası bu kadar katı olmamalı bence. Ben hiç dans etmedim ama yeri gelince ikimiz de saçma hareketler yaparız.
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Başbaşa oldugumuzda rromantik bi şarkı acar dans ederiz odaa 40 yılda bi oluyo zatii kaynanam bizde kalmadıgı zamanlarda anca
0 oy
(2,613 puan) tarafından
Bende utanırım bi de eşim sevmez öyle dansi filan :)))
0 oy
(4,833 puan) tarafından
Bizimki anlamaz o işlerden zorla halay çekeriz onu da beceremez kişiliği cok agır abi:) 
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Ben mutfaktayken bazen gelir tutar beni, saçma bir şarkı ile hiç olmadık bir dansı etmeye çalışırız :))) 
0 oy
(710 puan) tarafından
Ne kocam sultan sülüman ne ben hürremim hadisin ordan 4 cocukla yataga aldigima dua etsin hiyar oğlu  hiyar:))
(9,755 puan) tarafından
Shsjsj senin komşu ne oldu kızz
(710 puan) tarafından
Gelemiyor cok alinmis dedigim lafa:))
0 oy
(935 puan) tarafından
Cocuk olmadan oncr dans ederdik TV izlerdik beraber guzel vakitler gwcirirdik şimdi 2 aydır birbirinize donmuyıruz 1ay kavgalıydık kustum ztn 2 haftadır da işe gitmiş tırcılık yapıyor 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 463 göst.
11 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 598 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 573 göst.
8 Temmuz 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,985 soru

12,102,718 cevap