0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben hiç bişey yapmadım okudumu anlayamadım çok çabuk geçti zmn ayy ne oldu anlamadım iyi puan bekelmiyorum sizler ne yaptiniz

9 Cevaplar

0 oy
(2,153 puan) tarafından
Eşiminde gözü yaşlı kendi memur ama tayin için girdi hayatımdaki en kötü sınavdı diyor Türkçede beyni yanmış adamın
(2,153 puan) tarafından
Şimdi sizin postu okudum yanlız değilmişim diye gülüyor adam motive oldu sizin sayenizde ama her türlü kalacağı gerçeğini değiştirmiyor :))
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Valla ben de sen gibiyim. Toplam57 soru çözdüm ama nasıl çözdüm. Bi halt anlamdım bakalım sonuç ne geliyor 
0 oy
(157 puan) tarafından
Çalışmadığım için bana kolay geldi sanırım azcık baksaydım yaparmışım diyorum 
0 oy
(2,157 puan) tarafından
Türkçe çok iyiydi benim ya çok kolaydı bence o kısım. Sorulara baktım şimdide baya da iyi yapmışım şükür. 

Ama genel kültür kısmı bitik benim. Ordan iyi ordan kötü olunca dengeleniyo ve ortaya güzel bir puan çıkmıyo :D
0 oy
(488 puan) tarafından
Calışan için iyi sınavdı ben çalışmadım ama yinede sözel iyiydi 
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Ben dışarıda kaldım malesef elemanların hataları yüzünden içeri alınmadım her dk ağlıyorum çok çalışmıştım ama zor olduğunu duyunca bi rahatlama gelmedi değil
0 oy
(4,405 puan) tarafından
sınavda gözetmedim  bir baktım sorulara türkçe zordu 
0 oy
(6,804 puan) tarafından
Çalışıp giren için bence kolaydı sınav genel kültür biraz zordu benim Türkçe çok iyi geçti genel kültür de eh işte 
0 oy
(974 puan) tarafından
O kadar çok heyecan yaptım ki üni sınavında bile bu kadar kalbim carpmamisti sınav başladı soruları okuyorum ama anlamıyorum resmen kafam almadı heyecandan vatandaşlık hukuk falan çok çalışmıştım çalıştığım yerden sadece 3 soru gelmiş gerisi hep Osmanlı'dan ve farklı yerden çıkmış soruları çözdükçe heyecanım azaldı anlamaya başladım Türkçe güzeldi ama 2 sık arasında kaldığım da çok oldu genel kültürde çok bi soru yapmadım zaten. Tek tük yine de vasat degildi diyelim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
4 cevap 69 göst.
8 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melektir (2 puan) tarafından soruldu

403,369 soru

12,082,408 cevap

36,359 kullanıcı

...