0 oy
101 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından

Merhabalar,biliyorsunuz evliliğimde çok iniş ve çıkışlar yaşadım.Yaklaşık 1-2 ay önce de yine bir olay yaşadık bunu sizle paylaşmak istiyorum.Kayınbabam şehir dışından gelmişti,evine gitmeden önce de bize uğradı o gece bizde kalacaktı bizim ev almaya niyetimiz vardı kayınbabamdan da eşim destek amaçlı borç para isteyecekti o yüzden de bu konu o akşam açıldı ve bu süre zarfında eşimde takılarımı istiyordu hayat müşterek ya ben de evi benim üzerime yaparsan alalım kira ödemeyelim dedim,bu arada eşim emlak işleriyle uğraşan bir arkadaşına ev almak için sormuş o da bir ev önermiş bende eve bakmak istiyorum dediğimde hem babası hem de eşim karışma sen dediler,eşim orada biz oturmayacağız yatırım amaçlı alacağız dedi bende olsun yani bi bakayım ben hiç görmedim dediğiniz evi dedim bu süre de babası da sen altınlarını ver de bende dursun ev alınca bozdururuz dedi annesi de telefonda daha önce eşime düğün de kolye küpe seti alınıyor ya ! Onları satarsanız bana verin zararına satmayın boşuna ben size değeri neyse veririm demiş (kimse bana sormadı takını bile satmaya niyetin var mı diye biliyorsunuz onlar yatırım amaçlı alınmıyor bozdurunca çok zarar ediyorsun) herneyse bu konuşmalardan sonra babası size borç seneti imzalatırım ben dedi bende birşey imzalayamam oğlun imzalasın benim gelirim yok dedim babası hemen sazan gibi atlıyorsun dedi eşim gülmekten yerlere yattı inanılmaz bozuldum,***** mı demek istiyorsunuz dedim hemen alıngan mısın ? Psikolojin mi bozuk ? Hiç espiriden anlamıyorsun,hiç şaka da mı yapmıyorsun,şaka kaldıramıyorsun bilinçaltında bir sorun var demeye başladılar daha çok öfkelendim ve babasıyla tartıştım hem babası hem de eşim evden gitmek istedi o sırada senin adam olmayan oğlunu adam etmeye çalışıyorum ben dedim babası da biz oğlumuzu takip ediyoruz oğlumuzun arkasındayız gibi laflar etti hatası varsa evlilikte bundan sonra yesin içsin gezsin dedi parasını tut dediğim için suçlu oldum,kira veriyoruz ailesinin durumu iyi ama olsun annesi oğlundan pahalı hediyeler isteyince karışmayacakmışım neyim eksikmiş (2.el eşyalı evde oturuyorum zaten) herneyse kızlar daha çok var detay ne söyleneceğini az çok tahmin ediyorum ve inanın bende bu hayatı yaşamaktan zevk almıyorum şuan dersime odaklanmaya çalışıyorum eşim bu süreçte beni boşamaya kalktı git yap dedim bende ama lafta kaldı ı altınları da eve getirmem için bayağı baskı yaptı hayırlısı bakalım ne olacak..bunca stresin arasında ayaklarımın üzerinde durmak için çabalıyorum lütfen benim için dua edin 🙏

3 Cevaplar

+1 oy
önce (10,695 puan) tarafından

seni biz mi boşayalım yoksa döve döve mi götürelim bilmiyorum. 

çocuğun yok, kaç kurtar kendini diyoruz yok diyorsun. sana gram değer veren yok

bir de bu herife karılık yapıyorsun 

önce (10,695 puan) tarafından

bi şekilde o altınları verse zaten eşi olacak hıyar o evi gider babasının üstüne yapar, boşanmada hak da alamasın diye. 

kaldı ki bu zihniyete sahip birileri o altını almak için de her yolu dener. 

önce (55 puan) tarafından

Zırnık yok zaten 

önce (1,045 puan) tarafından

aman aman verme onlar senin hayatta kalma mucadelen icin  lazim olacak hicbir sekilde kanma. postu olurken verdin sandim vok uzuldum cidden aglayasim geldi

Hayır belki bi aile oluruz eşim düzelir ev alalım diyordum çocuk da düşünmüyordum ama birşeyler belki değişir diyordum kadınız ya sonuçta hepimiz umudumuzun yiticeği son ana kadar mücadele ederiz,çalışmamak benim için şuan daha hayırlı zaten çalışsam da eşim her ay elime bakıyordu bu kadar saygısızlık üzerine zaten iş yerinde de çok sıkıntı çektim en son sınava hazırlanma sürecine girdim işte Allah yüzüme baksın da hayırlı ve iyi bir iş hayatım olsun istiyorum artık geçen ay kredi kartını kapatamamış ben kendime harçlık ayırmıştım çalışmadığım için ben bunu nasıl kapatacağım neden destek olmaz bir kadın kocasına diye benimle tartıştı ben üzülüyorum karım ne olursa olsun yanımda olmaz diye diyor,ben de işine gelince borcuma ortak ol ama iş başka şeylere gelince karışma diyorsun dedim kocalık yaptığın da yok sen bana para vereceğin yerde halen daha benden para istiyorsun dedim kardeşlerine borç para vermesini biliyor kardeşi gram gram veriyor altının en düşük olduğu dönemde mi istiyorsun diyorum karışma diyor sence ben değil hangi kadın böyle biriyle mutlu olur ki ? Mutlu değilim tabii ki bu düşünmeler beni üzüyor.

valla beni ablan bil inan kendi oz kardim olsanda sana bunu derdim hicbir umit bekleme bu aram adam degil . kukla . ailesi onu oynatio o da seni oynatio. asla duzelmaz asla aile kurulmaz genc yasta hayatini mahvetme. 20 sene  30 sene duzelir umidiyle cekersin gelirisn 50 yasina.  artik senden de ne kiy okur ne kasaba. hayatin en guzel dinemleri cefayla biter. ama suan bu adamdan bi halt olmaz deyip suan bitirir hayatindan o kisiyi deg edersne daha hayatin basindasin . hayatini bambaska cok guzel yerlere cevirir koskoca bir omrunu hayatini yasarsin .  iki yol var birine cok gec kalirsin digerinde suan nerden donsem kar diyebilirsin . bu adam duzelse bile bisey olmaz bu evlilikten

-Reklam-
+1 oy
önce (27,674 puan) tarafından

Kendini düşünemeyeni kimse düşünmez kendine acımayana kimse acımaz ben sadece bunu bilir bunu söylerim ilerde ( çokta ilerde değil ha bir iki sene sonra) ah o zaman neden boşanmadım diyeceksin görünen köy kılavuz istemez dedikleri durum tam olarak yaşanıyor her şey ortada sen hala boşa kürek çekiyorsun. Atansan gelirin olsa hiç düşmez bu adam senin yakandan 

En azından ben ayaklarımın üzerinde duruyor olacağım dengeler benim için değişecek 

insallh cocuk olmaz . cok dikkat et cocuk olmasin hatta hamile kalirsan da yani burda bunu yazacagim icin cogu kisi lincler beni ama esine bile soylemeden icabina bak hamile kalirsan . kesinlikle cocuk digurma yani. bide atanirsan bence bu adami hayatinda tutma ozaman bosan . cunku sen calisirsan snein emegini parani sana kurus koklatmadan alacaklar elinden . bu adami hayatindan cikarmaktan baska hicbir caren yok senin . o yizden aranizda cocuk bagi asla olusmasin omur biyu gorusmek zorunda kalma

İstemiyorum çocuk zaten hamile kalsan şoka girerim diyor kocam bu nasıl laf zaten istemezse istemesin bende meraklı değilim 

bi bigaz daha katilip masraf olmasin diye istemiodur esin . aman aman dikkat et

Yok bende istemiyorum zaten,çocukları çok seviyorum ama sağlıklı bir ortamda büyüyemez o yüzden bu ortama bir canlı getirmeye hakkım yok 

0 oy
önce tarafından düzenlendi

yapma bunu yaaaa oyle edip boyle edip kandirip aldilarmi altinlarini. yatirim amacli da olsa babasi gotune mi sokacak evi . siz aliyosunuz sen karisma ne

neyin eksik deyince ahanda esyam eksik bunlar benim degil . ev aliosan insan gibi kira verecegimize duzgun v alalim oturakim duzenimizi bilelim esyamizi alalim herseyim eksik hicbirseyim yok körmusunuz malmisiniz anlamiyomu beyniniz. artik bunlari de yaa gercekten de yani siz ne sikim oluosunuz diye de yani

oturmyuycagim eve altin vermem de. neyin eksikmis esyan eksik evin eksik hicbir seyin yok kormusunuz kor taklidimi yapiosunuz de yani. bunlar benim degil siz anlamiyirmusunuz bunu zekaniz yetmiyormu bu evin bir ignesi bile benim degil ki de. 

ev aliniosa sen karisma ne . duzgun bir ev alip oturalim icinde kira verip killetin isedimi sictimi belli olamayan esyalarini kullanacagima de yani

otutmalik alacagimiz  ev icin ayiriyorum takilarimi ozaman veririm de babasi alsin kenfi basina calsin yatirimlik evi zaten onlar alacak hersyi esin zirnik koklatmaz yatirimin karindan sana

Adamın başka çocukları da var hiçbirine bu kadar hadsizlik yapmıyor,yapamıyor başka oğlunun karısına da birşey diyeceği zaman oğlu karısının yanında durduğu için kabahat sıpamda diyor (ki o kız da sorunlar yaşadı ama haklıydı ) eşin arkanda değilse ailesi böyle olması çok normal 

Artık o iyi niyetimi de kaybettiler zaten ev için zırnık bile yok kocam düğün videosunu kaydettiğimiz şeyi saklamaya çalışmış bende farkında değildim allahtan o gün ki tartışmadan sonra hiç olmayacak bir şekilde nerdeyse elime geldi niyetleri öyle bozuk ki kayınbabam sen böyle dik başlı olursan kocan evi terk eder sende tek başına ortada kalırsın diyor :) ah ah bunların insansızlığına kelime yetmez hiçbirine hakkımı helal etmiyorum eğer gram hakkım varsa tabii.

keske terketse .   vallahi diğer oglu için kabahat spamda derken sen dönüp kocana diyeceksin ki bak erkek olanın karısını kollayanin erkek olan adam karısını nasıl kolluyor senin gibi pısırık pisirik durusan senin karini aha bole eziyorlar . helal olsun abi adam gibi karini. arkasinda duruyosun masallah bi laf edemiolar Senin karına aha bu da erkeğim diye dolaşıyor ortalıkta deyip kocan orada herkesin içinde rezil etmen lazım erkeklik şey yapmakla olmuyor

Evde 3 kişiydik onlar öyle rezil olcak yüz yok babasının yanında bana adam değilsin deyinde hakaret ediyor aslan adam erkek adam demi iyi evlat statüsüne girmiştir umuyorum terk ediyorsan et artık diyorum her seferinde geri dönüyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 217 göst.
25 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,781 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 744 göst.
23 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Prens efe (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 962 göst.
0 oy
2 cevap 232 göst.

Kategoriler

1,502,795 soru

24,537,238 cevap

360,311 kullanıcı

...