0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (798 puan) tarafından
bekarken bile bu kadar zayif degildim asiri zayifladim giydiklerimi yakistiramiyorum kendime artik acil kilo almam lazim cok kotuyum ya uf

6 Cevaplar

0 oy
(7,465 puan) tarafından

Yemene dikkat et.  Börek çörek sarma :D

-Reklam-
0 oy
tarafından

20 aylık bebeğin peşinde köle olmak kilo alması daha zor :D haha 

Şakası bir yana emzirken aslında kilo alıyor anneler emzirdikçe yeme isteği geliyor bilemedim 

0 oy
(5,993 puan) tarafından

nasi basariyosunuz yaaa:) siruyu yanlis yazdin sandim. kilo vermek zor mu diye sormak istiyosun sandim derdin cok baskaymis:) allah bana da kilo almak icin ugrastiracak bir zatiflik versin insallh

0 oy
(2,814 puan) tarafından
Ben alamadım canım hiç maalesef. Üstelik çok fazla kilo verdim kilomu sabit tutabilmekten başka bir yol bulamadım olmuyor yani :(
0 oy
tarafından
Genlerin kilo almaya yatkın değilse (benimkiler kilo almaya aşırı yatkın mesela) ne yaparsan yap kilo almak zor olacaktır (ben ne yaparsam yapıyım çok rahat kilo alabiliyorum mesela) 

(Umarım yaptığım nispetle ahını alırım da bende zayıflar bi daha kolay kolay kilo alamam) 

Esprisi bi yana, iştah çok önemli bu konuda, yediklerin de aynı şekilde. Sebze ağırlıklı beslenen biriysen (bol yağda kızarmış sebzeler hariç) kilo alman zor olacaktır. Karbonhidrat ağırlıklı beslenmeni önerebilirim, biraz sağlıksız diye bilinen şeyler tüketerek kendini test et, hamur işleri ve kızartmalar yada paketlenmiş ürünler gibi. Kilolu olmak insanı her açıdan sıkıntıya soktuğu gibi gereğinden zayıf olmak da sıkıntıya sokuyodur muhtemelen. Umarım istediğin fiziğe sağlıklı şekilde kavuşursun bacım
0 oy
(12,616 puan) tarafından
valla emzirmeye başladığım günden beri ağzım hiç boş durmuyor. deli gibi yiyorum günde 4 öğün falan abur cuburlar da var. her seferinde tartıya korkuyla çıkıyorum kilo sabitbazen 2 kilo az bile çıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 512 göst.
23 Aralık 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 92 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 64 göst.
13 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,628 cevap

37,612 kullanıcı