0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (683 puan) tarafından
Eşimi kuzey ıraga gönderdiler bide benim lohusalik dönemine denk geldi çok zorluk çektim depresyona girdim hala çıkamadm sağlığım bozuldu sürekli baş dönmeleri yaşıyorum durduğum yerde sallanıyorum ve buna engel olamıyorum psikolojim bozuldu 2 çocukla kalmak beni çok sarstı sanırım eşim gelmeden düzelemeyecek gibiyim çocuğumu okula yazdıramıyorum sünnet olması gerekiyor yaptramyorm aşıya bile zar zor götürdüm resmen hayat durdu eşimle konuşuyorum yapacak bisey yok diyor Eşi asker olanlar bu konuda sizin ya da eşinizin bilgisi var mı ? gerçekten yapacak bisey yok mu ?? Eşim kuzey ıraktan geri gelmesi için Bi çözüm yok mu :( Kısa bir süre için bile gelse birçok işimi hallederim belki psikolojim biraz düzelir:( :( 

7 Cevaplar

+1 oy
(7,236 puan) tarafından
Bence eşinize pek baskı yapmayın o da oralarda sizi düşünerek psikolojisi bozulabilir bnm eşimde askerliğini yapmamış ama önümüzdeki kış nasip olursa yapicak 3 çocuğum var en büyüğü 4 en küçüğü 5 aylık Allah yardım ediyor bence sizde az da olsa iyi düşünün sabredin ki zaman umarım sizin için çabuk geçer 
(683 puan) tarafından
Geçmiyor zaman :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baban kayinpederin büyüğün yokmu
(683 puan) tarafından
Yok biri felçli diğeri duymuyo
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Kuzum gecen yil 3ay diye gidip12ay 9gunde geldi esim suriye gorevinden ara ara izne geliyordu ama yetmiyordu bilmedigim yeni tayin oldugum bir sehir ozel bir cocuk okul uyku drsen hic yoktu ama cok sukur atlattim gecen yil nasilsin sorusuna 1ders boyunca agladigimi bilirim ustune deprem gecirdik allahtan esim burdaydi ev tasidim 4gun tek kaldim hepsini ben yaptim kiz acillik oldu hastaneye gittik ambulansla donustu burdan bir arkadas geldi aldi esiyle o kadar agrima gitti ki geciyor sen cocyklara odaklan 16temmuzdan beri esim yine yok gorevde o orda sag olsun biiz burda sag olalim Rabbim icimize ates dusurmesin her sey hallolur
(683 puan) tarafından
Kışın nasıl kalıyorlar orda Allah aşkına ya
(5,327 puan) tarafından
Canim tek seninki benimki degilki binlerce asker kaliyor
0 oy
(26 puan) tarafından
Canım eşin göreve gittiyse sadece tatillerde bide hava değişimi alıp gelebilir başka yolu yok orası malesef öle alısmak kabullenmek zorundasın ekmek parası için ordaa benımde esım çoğu kez göreve gidiyor bu işin cilvesi ne yazıkkı
(683 puan) tarafından
Özel izin mazeret izni falan olmuyor mu görevdeyken acaba
(26 puan) tarafından
Gerçekten önemli olmalı işi ölüm kalım
0 oy
(1,978 puan) tarafından
Canim 3 ay once basima geldi esim 1 aylik goreve gitti ben cocukla evde tek kaldim ilk defa olmuyor surekli cikiyor gorev ama dis tedavisi gördüğüm döneme denk geldi cok agrili bir dönemdi pisikolojim cok kotüydü gorevden geldi ama hala toplayamadim kendimi o süreçte bebekle yalniz olmak beni cok yipratti 
(683 puan) tarafından
1 ay ne ki hemen geçer:(
0 oy
(1 puan) tarafından
Refakatçi izni alsaydı iyidi 
0 oy
(327 puan) tarafından
Sabırlı ol canimm dahada beterleri yasiyanlar var elhamdullihh Rabbim sanada sabir versin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 657 göst.
23 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mother of deniz (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 635 göst.