0 oy
518 göst.
Aile kategorisinde (3,573 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız sizlere birşey danışmak istiyorum 

Bilenler vardır ben 2 buçuk aydır tedavi görüyorum ilk 1 ay yattım ciktim simdi 24 gün filan oldu yine yatıyorum ve dr tanesiz baharatsiz çorba ve sıvı tüketmeme izin verdi ama yemekci her seferinde ya içinde taneleri olan çorba yada baharatlı çorba bırakıyor hastaya uygun olmuyor (EVET BANA ÖZEL ÇORBA YAPAMAZLAR AMA HASTALARA ÖZEL ÇORBA YAPILIYOR BAHARATSİZ VE TUZSUZ OLACAK ŞEKİLDE ) Yemekci başka yok diyip geçiyor artık sürekli sabah öğle akşam eşim sokaklarda çorba arıyor 1 saat oldu yine çorba bulmaya gitti bunu yarın sağlık bakanlığına arasam sonuç alabilirmiyim 

YALAN KONUŞMAYA GEREK YOK PARA OLARAK DA ZORLAMAYA BAŞLADI EŞİM YATTIĞIM GÜNDEN BERİ İŞE GİTMİYOR HAZIRA DAĞ DAYANMAZ 2 KEPÇE ÇORBA 100 150 ARASI OLUYOR HER GÜN 400 LİRA ÇORBA PARASI VERİYORUZ NERDEYSE 

15 Cevaplar

0 oy
(503 puan) tarafından
Sanmıyorum bulundugunuz hastanenin başhekimi ne sorabilirsiniz yada şikayetinizi dile getirebilirsiniz 

Doktorunuza danışabilirsiniz siz böyle dediniz ama abana hastane yemeği olarak bu geliyor diyebilirsiniz napicam diye sorabilirsiniz 

Sonuçta atıyorum 24 gündür hastanedesiniz daha ne zaman cikacaginiz belli değil 200 den hesaplasan bile 6 bin yapıyor az para değil günde bir olarak hesapladım onu da yani 
(3,573 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,413 puan) tarafından
Ne demek hastalara özel yemek yok bende 1 buçuk ay önce kadın hastalıklarından ameliyat oldum 4 gün 3 gece yattım devlette ve hergun refaket edene ayrı hastaya ayrı yemek geliyordu kahvaltı geliyordu he ben yiyemiyordum çünkü un çorbası gibi değişik bı şeydi dışardan alıyordum ama doktor ve hemşireler özel liste veriyor oda numarasına göre veriyorlar yemeği 

Devlette yattım şikayet et valla hemşireler e söyle bana böyle böyle diyor diye 
(3,573 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
(2,413 puan) tarafından
Hemşireler e söyle listeyi onlar hazırlıyor
(3,573 puan) tarafından
Listeyi gördük tanesiz baharatsiz çorba yazıyor
(2,413 puan) tarafından
Anladım canım yiyemiyor musun öyle değişik çorbalar yazıyorlar ya bende yiyemedim 4 gün kaldım ama dışardan tavuk suyu falan içtim yemek verirlerse tuzsuz falan yiyordum da ama çorba yiyemedim hiç
(6,092 puan) tarafından
Bende devlette dogum yaptım tuzsuz corba dağıttılar mesela domates yayla tavuk çorbası. Gece 9 buçukta bile sıcak çorba verdiler. Carsamba devlet hastanesinde yatmıştım.
(2,413 puan) tarafından
Bazen güzel çorba geliyordu evet ama bazen de böyle lapa gibi pirinci ezip çorba yapmışlar gibi bı çorbaları vardı o fenaydı Allah affetsin
(3,573 puan) tarafından
Ben bağırsak yırtılması sonucu yatıyorum o yüzden yasak cnm
(3,573 puan) tarafından
Kraliçe 2 aydır burda yatıyorum 1 kere sıcak çorba veya sıcak yemek nasip olmadı hiç görmedim
(6,092 puan) tarafından
Olmasi lazım aslında İstanbul bide orası
(3,573 puan) tarafından
Birde büyük şehir hastanesi öyle küçük Bir hastanede değil
(6,092 puan) tarafından
Aynen şikayet edin . Kac gün daha yatcan belli mi
(3,573 puan) tarafından
Hiç belli değil cnm  yarın gelir doktorlar bakalım birşey derlermi ama düşünceme göre cumaya kadar çıkarım diye düşünüyorum
(6,092 puan) tarafından
İnşallah çıkarsın yaa .
(2,413 puan) tarafından
İnşaallah çıkarsın Canım nasıl hissediyorsun kendini
(3,573 puan) tarafından
Suan her yerimde borular olduğu için ağrım sancım çok oluyor cnm çok fazla ilacta alamıyorum gebelikten dolayı ama bunada şükür
(2,413 puan) tarafından
Neden yatıyorsun canım bilmediğim için soruyorum
(3,573 puan) tarafından
Safra kesesi ameliyatı oldum bağırsagimi delmisler o şekilde kapatmışlar sonra o delik büyümüş dışkı karnımın içine dolmuş ilk 1 ay yattım ciktim düzelmeye başlamıştı sonra midedeki ve bağırsaktaki stend yerinden kaçtı ince bağırsağa kaçtı onu oradan alırken tekrar delindi tekrar stend takıldı şimdi wc bile yasak bezleniyorum sabit yatıyorum iyileşmesi ve stend yerinden kaçmasın diye
(6,092 puan) tarafından
Torbadan kurtulcakmisin acaba
(2,413 puan) tarafından
Kıyamam ya hamile hamile neler çekiyorsun rabbim şifa versin sağ salim al evladını
(3,573 puan) tarafından
@kralice cnm bağırsak torbası doğuma kadar benimle kalacak doğumda hem doğum olacak hem bağırsak içeri alınacak ama Rabbimin izniyle taburcu olurken diğer takılan diren torbaları alınacak inşallah

@ Ecrin  Amin amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim beterinden korusun diyorum artık
0 oy
(101 puan) tarafından
Canım hastanede yemek diyet listesi olur diyelim 20 tane hasta var hemşire yemek listesi yapak misal

101 numaralı odada 1.yatak Tuzsuz diyabet

102 numara sadece corba tanesiz 

103 numara sadece sıvı gıda vs vs bu tamamen hemşirenin yemekhaneye bildirmesi gereken bir durum.  Çünkü 6 saat aç kalması gereken ameliyat sonrası hastaları yemekhaneci bilemez.hemsire listesi.yapar yollar adam ona göre getirir.
(3,573 puan) tarafından
Listede yazıyor kadın her seferinde kalmadı diyor
(101 puan) tarafından
Bunu hemşirenin çözmesi gerek neden bisey yapmiyorki
(3,573 puan) tarafından
Ah bilsem şimdi yine konuştu bakalım
(101 puan) tarafından
Başhekim cozer bunu en olmadı ona gitsin refakatçi hatta doktoruna söyle o da halleder
0 oy
(2,476 puan) tarafından
Başhekime söyleyin,benim bildiğim hatta bizzat şahit oldum hastalar için baharatsız çorba yapıyorlar yapmak zorundalar 
(3,573 puan) tarafından
Normalde yapılıyor ama kalmadı diyip refakatçi çorbası veriyor kadın
0 oy
(6,376 puan) tarafından
İlk olarak hemşire doktor ve başhekimle görüş canım onlarda umursamaz davranırsa o zaman şikayet edersin yakından çözmen çok daha kolay olur Allah şifanı versin inşallah toprak nerde bu süreçte ona kim bakıyor 
(3,573 puan) tarafından
Bakıcı tuttum cnm evde bakıcısi ile

Eşim hemşireler le ve dr larla konuştu bakalım yarın ne olur
0 oy
(11,103 puan) tarafından
hasta ve refakatçi yemeği farklı oluyor aslında yemekhanenin uygun yemeği vardır. hastanrdeki hasta haklarına bir uğrayın 
(3,573 puan) tarafından
Dağıtan kadının pisliği cnm
(11,103 puan) tarafından
hasta haklarına gidin canım olmadı başhekime gidin
(3,573 puan) tarafından
Az önce hemşire ile görüştük sabah başhekimede gidicek eşim ko
0 oy
(896 puan) tarafından
Baş hekimden sonuç alamazsan cimere yaz bacım, Allah acil şifanı versin umarım
(3,573 puan) tarafından
Yarın çözücez dediler
0 oy
(772 puan) tarafından
Ben senin yerinde olam öyle bi dava açarım ki sonuna kadar da sürdürürüm. Doktor hatası yüzünden evınden barkından uzaksın birde bu şekil mi davranıyorlar sana
(3,573 puan) tarafından
Beni bu hale getiren hastane özel bir hastane cnm

Buradakilerden Allah razı olsun beni kurtardılar ben 2 kere ölümün eşiğinden döndüm ölücek umudunuz olmasın diye bütün ailem bile toplanmıştı o derece kötüydüm
(772 puan) tarafından
Şıkayet etmedın mi onları
(3,573 puan) tarafından
Daha etmedim tedavimin bitmesi gerekiyor buradan evrak düzenlenecek
(772 puan) tarafından
Et Büşra sonuna kadar hakkını savun
0 oy
(86 puan) tarafından
Cnm tam nereye ediliyor bilmiyorum ama ede biliyorsun bu senin dogal hakkın seni iyi anlıyorum 
0 oy
(2,615 puan) tarafından
Hastalara özel yemekleri olması lazım canım 

Ben hastanede yatarken numaralı gelirdi elinde listeyle o şekilde bırakırdı 

Öyle bisey yok çaresine bakmalisiniz
0 oy
(5,264 puan) tarafından
Canım diyet yemeği sonradan gelir, o çorbada yağ tuz baharat olmaz ki biz oradan alıp ek gıda alan bebeklere verirdik. Bu iş diyetisyen ile sorumlu hemşire ile çözebilirsin. 

Hatta bilinci kapalı petten beslenen çocuklara özel çorba yapardı bizim yemekhanemiz. 
0 oy
(956 puan) tarafından
Hastanenin hasta hakları biriminden daha hzli sonuç alırsınız bence sağlık bakanlığı oyalar baya bir süre .size özel yemek gelmek zorunda biz annemle 6 ay kaldık hastanede tansiyon böbrek hastalığı vardı ve yemeği çorbası ona özel geliyordu
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Bir hemşire olarak cevaplayayım listenizi hemşire sistemden diyet diye girerse hangi tür diyet onu isaretliyoruz ona göre yemek gelir yoksa şikayet etme hakkına sahipsin şeker hastasına hipertansiyonu olana ödem olana kalp yetmezliği olana aynı yemeği yediremeyiz demi yada ameliyat sonrası hastalara sıvı başlamak zorundayız ilk başta tanesiz yani rejim 1 yada yumuşak gidalar rejim 2 şeklinde vs vs
0 oy
(629 puan) tarafından
Ben sezeryan doğum yaptım ayriyetten mesaneme zarar verdiler onuda ameliyat ettiler banada hasta çorbası getiriyorlardı tuzsuz baharat sız bide yoğurt refakatçılara acılı falan bence baş hekime söyleyin yada doktorunuza söyleyin belliki yemeği acemi biri yapıyor. 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Babam enfeksiyondan yattı şekeri var her öğün ona uygun yemek verdiler sen hemşire ya da baş hekime söyle

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 734 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ogluşumm❤ (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 307 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hilay (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 98 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,517 puan) tarafından soruldu