0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kızlar kızımın din geceden beri ateşi asla düşmüyor gece hastaneye götürdüm idarar yolu enfeksiyonu dedi ama ateşi için bir şey yapmadı 4 saat arayla ateş düşürücü ver dedi ama 4 saat dolamdan ateşi fırlıyor elleri ayakları buz oluyor kafası patlıyor ateşten bana bir akıl verin cocuğun ateşi nasıl düşücek göz altları mos mor oldu bir günde hiç yemek yemiyor ateşi şöyle düşer dediğiniz bir şey var mı lütfen yardım edin

5 Cevaplar

0 oy
(101 puan) tarafından
Fitil paronax kullan 
(56 puan) tarafından
Doktor yazmadı ama kendim alıp yapabilir miyim
(101 puan) tarafından
Yapabilirsin.
(56 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(101 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Limonlu çorap diyolar ama hiç deneyemedim. Gerçi elleri ayakları buz gibi diyosun bilemedim pek. Postun çıksın.
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Leğene havuza güzel 30-32 derecelik su koy 2 saat oynasın içinde ara ara suyu kontrol eder sicak su eklersin.Bol sivi alımı desteklemen lazım gözaltına altları moraradiysa susuzluktan oluyor, ayran su yogurt meyve suyu ne seviyorsa ver.Istah hastalık zamanı düşüyor korkma.Antibiyotik max 3 güne etkin etmis olur.

Calpol dolven ateş düşürücü ne varsa düzenli kullan.

Dönüşümlü veriyorsan 4-6 saat aralıklı ilerle.

Sivi aliminida kabul etmez inatçı ateş devam ederse tekrar Dr götür, serum takarlar 

Geçmiş olsun.

0 oy
(2,066 puan) tarafından

image

Pedefin  ağrı ates düşürücü  var uzun bir süre ateşi çıkartmıyor    

0 oy
(265 puan) tarafından
Tekrar götür cnm acile benimde kızım öyleydi tekrar götürdüm serum iğne vursunlar ims iyi olur ihmal etme

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 255 göst.
0 oy
5 cevap 94 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 392 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 368 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu