0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (1,424 puan) tarafından

Kızlar bana denediginiz kesin ise yariyor  evet dediğniz  ödem atıcı içecek kür lazimmmm  .... emzirenler için uygun olan.. karnım 7 aylık gbi cıktı :( reglide olmadım.hic doğumdan sonra ondan mi acaba :'(

7 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Soğan kürü  yap canım  çok iyi gelir netten araştır istersen
(1,424 puan) tarafından
Regl icin mi canim onun içinse  ben regl ilaçsız olamıyorum maalesef..
(12,269 puan) tarafından
Anladım. Canım geçen arkadaşım  için biraz araştırma  yaptım  ödem  atıcı diye okumuştum  aklımda öyle kaldı  sen bak istersen yinede
(12,269 puan) tarafından
Benim ödem atıcı  tariflerim  var nefis yemek tariflerinde  bir bakayım  atayım  busta canım
-Reklam-
0 oy
(147,526 puan) tarafından
Ödem atmak icin kilo vermek icin arkadasim 1bucuk kutrelik pet şiseye 1 cjbuk tarcin 1 limonu soyup atiyo aksama kadar o suyu iciyodu 
(1,424 puan) tarafından
Isee yariyor muydu
(147,526 puan) tarafından
Yakasik 8 kilo verdi yaa dogumdan snr bende yapicam
0 oy
(12,269 puan) tarafından

image

Malzemeler
  • 10 dal maydanoz
  • 1 limon
  • 1 adet salatalık
  • 4 tane çubuk tarçın
  • Taze zencefil

Hazırlanışı

Bu aralar buna takıldım.

İçeceğim suyumu böyle hazırlıyorum, bi arkadaşımda gördüm etkisini gördüm dedi ödem azaldı 1-2 kiloda verdim dedi yorumlarınıza açığım.

1. İçeceğiniz suyu sürahinize dolduruyosunuz,
  2. İçine zencefil, kabuk tarçın, maydanoz, limon, salatalık.
  3. Susayınca içiyorsunuz. Bittikçe üstünü dolduruyorsunuz.
  4. 3. gün yenisini yapıyorsunuz.
  5. Hadi bakalım. Hepimize kolay gelsin
(1,424 puan) tarafından
Emzirenler için uygun mu peki canım bu zencefil tarçın  falan
(12,269 puan) tarafından
Suyun içinde dur fotosunuda atayım  canım direk yemiyorsun  surahide  zararı  olacağını  düşünmüyorum  canım
0 oy
(1,148 puan) tarafından
Maydanoz ve limon çayı. Ödem atmak için en iyisi bu. Diyetisyen önermişti
(1,424 puan) tarafından
Hımmm.ilik.suya ikisini karistiriyormuyuz
(1,148 puan) tarafından
Hayır ılık su değil canım. Bir tutam maydanozu bir kupa bardağı kadar suda kaynatıyorsun 5 dk. Sonra ılımaya bırak ve içine limon ekleyip iç. Sabah akşam
0 oy
(12,269 puan) tarafından

Malzemeler

• 30 adet kurutulmuş kiraz sapı
  • 1 su bardağı su

Hazırlanışı

Merhaba arkadaşlar ödem atan ve tokluk hissi veren idrar sökücü özelliği olan bir bitki çayıdır kiraz sapı çayı tavsiye ederim herkese bende kullanıyorum geçen yıl kiraz sapı kuruttum biz bayanların regl dönemlerinden 4 gün önce vücudumuz su toplar vücuttaki zararlı maddelerin atmasına da yardımcı olur kiraz sapı yapımı na geçelim arkadaşlar. . . ^_^

. ^_^ Arkadaşlar 30 tane kiraz sapını 1 bardak su ile 4 veya 5 dk kaynatın ve ılıdıktan sonra sabah ve akşam aç karına için faydasını göreceksiniz :)) Deneyecek arkadaşlara şifa olsun insallah :)

(12,269 puan) tarafından
Bu tarifim de var canım  netten araştır  umarım  işe  yarar
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Bir ktr öherim yok ama yadiklerine dikkat etmen lazım. Özellikle de tuz. Tuz vücutta su tutuyor. Ödemden şüphen varsa tuzla ilgili  herşeye dikkat et. 
0 oy
tarafından
Limon maydonoz salatalık elma ve cubuk tarcinli detox suyu yap canim super oluyo gunde bi surahiyi bitir normal suda ic denedm ben guzel attiriyo odem

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 655 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
28 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
1 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,120 soru

23,689,387 cevap

310,812 kullanıcı

...