+1 oy
921 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
gercekten kaynanayla 2 ev ust uste nasil yasiyorsunuz allah dusurmesin kimseyi ama bana garip geliyor 

38 Cevaplar

+5 oy
(602 puan) tarafından
Var birlikte yaşıyoruz maşallah çocuklarımı o büyüttü bize annelik yapıyor,bende ne olsa ona danışyuorum sonuçta büyüğümüz tecrübe sahibi 11 yıldır aynı evdeyiz tabak için eşya için hiç tartışmayız tek anlaşamdığımız ben kızınca çocuklara o kıyamaz oda normal zaten neneler böyledir.
(810 puan) tarafından
Meryemburak artı yorum bende senin gibiyiz kaynanamla aynı yaşıyoruz yani iyi Kaynana da var yani
(602 puan) tarafından
Tabiki her şey karşılıklı saygı sevgi o olmasa çok sıkılırdım evde çay demleriz otururuz, birlikte yemeğe gideriz, dondurma yemeğe götürürüm eğleniriz hele arabam olsa her gün gezdirirdim
(7,921 puan) tarafından
İyi yapiyosun yarın birgun sende kaynana olacaksın. Herkes ektiğini biçer;))
(602 puan) tarafından
Aynen var 2 oğlum bakalım bizde iyi oluruz inş
(7,921 puan) tarafından
Bnmde 2 oğlum var . Vicdanım o kadar rahat ki anlatamam;)))
-Reklam-
+2 oy
(12,746 puan) tarafından
Bi arkadasim var istanbula bursaya tasindi 7 senelik evli kaynanasiyla yasiyolar ama çok zor diyo ya. Allah yardim etsin
+1 oy
tarafından
Vardır vardır Allah yardımcıları olsun inşallah 
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Israrla bizle yaşamasını isteyip de bir türlü ikna edemeyen ben 
(7,921 puan) tarafından
Yanlış anlamadım dimi
(1,125 puan) tarafından
Hayır :) farklı şehirlerdeyiz. Çok yalnızım, gelşn bizimle yaşayın diyoruz ama gelmiyorlar.
(7,921 puan) tarafından
Olsun teklif var ısrar yok:D
(1,125 puan) tarafından
Hahaha :)
0 oy
(265 puan) tarafından
Var cnm etrafımda gördüğüm ama anlasmiyorlar ayırın işte günah dglmi bazı insanlar çok vicdansız 
0 oy
(13,080 puan) tarafından
arkadaşım maddi zorluktan ötürü ayrı evi varken kaynana yanına taşındı. kiradaydılar önce. daha 1 sene olmadı bıkmış durumda. Allah herkesin yardımcısı olsun zor
0 oy
(208 puan) tarafından
Ben varım altlı üstlüyuz ama aynı evin içinde sayılırız pek farkı yok herşey bir çünkü gerçekten sinir bozucu 
(339 puan) tarafından
Yeme içme bir mi canım
(208 puan) tarafından
Çoğu zaman bir haftanin 4 günü falan beraber yeriz
(339 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bizde altlı üstlüyüz evlenmeden önce yemeği beraber kabul etmedim eşimde tamam dedi annesine kabul ettiğimi söylemiş başta sorun çıktı ama çok şükür şuan ayrıyız ama gerçekten ev dingonun ahırı yani görümcem kendi evinde yemek yer tekrar gelir bizimle bir daha yemek yer annesi babası zaman farketmez sürekli kapıdalar bahaneleri de var çocuğu sevmeye geliyoruz diyorlar yahu günde beş vakit bebek sevmeye gelinir mi bıktım artık
0 oy
(919 puan) tarafından
Bendim gecen sene ayirdim evimi ama bizim mecburiyetimiz vardı eşim 6 ay askerliğini yaptı ondan sonra ayırdık 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Benim arkadasim kardeşiyle aynı eve gelin gittiler 3 aile 1 evde kaldılar 
tarafından
Kız geçen sene gelin evine katılmıştı senin anlattığın gibiydi onlar olmasın
(3,533 puan) tarafından
Yok kiz değiller bunlar bi de köye gittiler
tarafından
Kız hiç mi akıl veren olmamış aşkın gözü kördür belki çok sevmişlerdir
0 oy
(1,580 puan) tarafından
Aynı binada degilim aramzıda 20 dk mesafe var ama bu bile zor
0 oy
(7,921 puan) tarafından
Niye kaynana canavar mi.  Sevdigin evlendigin adamin ANASI 
(2,492 puan) tarafından
Olan bişeyinn neyini birbirine düşürecekki zaten olan şeyler bunlar
(7,921 puan) tarafından
Abartılıyor.
(2,492 puan) tarafından
Abartılan hiç bişey yok sen en güzel kaynanaya denk gelmiş olabilirsin herkesin şansı ve kaderi öyle olmuyor ne yazıkki
(7,921 puan) tarafından
Orası öylede buraya yansitmalari biraz saçma.  Düşünsene senin kocan senin anneni kötülese bir platformda.  Kaynanam söyle böyle.
(9 puan) tarafından
annem kotuyse ona kotu davraniyorsa kotulesin valla oyl kaynanalr var ki allaha yalvartir
0 oy
(234 puan) tarafından
Ben 13yilik evliyim önce 3yil beraberdir sonrada üstüne ev yaptı eşim altlı üstlü yine beraberiz yani yapacak bişey yok çünkü en küçük oğlu mecburuz.ama hep hayalimdir keşke müstakil bahçeli bı evim olsaydı çocuklarm bahçede oynarken eğlenirken  onlara bakip yemek yapmak ne bilim öyle güzel hayallerim var ama çok zor işte :/
0 oy
(539 puan) tarafından
5yildir kaynanamla oturuyorum vijdanimin kurbani oldum boşuna dememisler analar yetistirir terbiyeli kizlari alir da kiymet bilmez at hirsizlari diye hakkimi helal bile etmiyorum oda bana etmesin ama hala vijdanim el verip herseyini dört dörtlük yapiyorum allah için yapiyorum
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Genel de kocasının ağzına bakanlar bu zorluğu çekiyor kocası istemediği için ömür boyu beraber oturmayı kabul eden kadınlar var hiiçç kendi değerlerini bilmeyen kadınlar var kocası ne derse onu yapan bir sürü kadın var böyle olunca da birlik durmalar bitmiyor tabii
0 oy
(3,512 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun git ya çok zordur..
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Benimkide mecburen bende kalıyo eşim yurt dısındaa 4 5 ay yok cocuklarla tek kalmim diye 
(7,921 puan) tarafından
Olsun . İnsana bi nefes lazım yeri geldiğinde
(1,647 puan) tarafından
Tatil boyunca görümcemdeydi okul baslicak diye almaya gidicem mecburen kızımın kalabalık ortamlara girmesi yasak bagsıklıgı cok düşük hemen hasta oluyor o yuzden onu eevde bırakıp gidiyorum bazen astane işim oluyo cocugu okuldan alcak kimse olmuyo kayımvalidem gidiyo alıyo
(7,921 puan) tarafından
Aynen . Bnmde kayinpederim alırdı bisikletle. İyi oluyo bazı yonden
0 oy
(398 puan) tarafından

Ben varım canım ama az kaldı bu sene son evim yapıldı içi kaldı ona basliycaz inşallah ama dayanmak zor:'(

0 oy
(963 puan) tarafından
Görümcem öyle ne yazık ki yani evler ayrı ama ne yazıkki kayınvalidesi hiç çıkmıyor onlardan çocuklar küçükken sana yardımım dokunur ben onlarla yatarım gece seni uyandırmam vs diye kalıyordu ki uyandırmıyormuş ama artık çocuklar büyüdü biri 7 biri 5 yaşında hâlâ kalıyor çocukların yanında yatıyor sözde yardım ediyor yardımlık ne kaldıysa artık kadını bezdirdi resmen kocası Karun gibi zengin nerdeyse ama kadın 35 inden sonra çalışmayı düşünmeye başladı çocuklara kendi evinde baksın ben işten gelince alayım evime geçeyim evimde huzur versin diyor 
0 oy
(3,131 puan) tarafından
Benim çok yakın arkadaşım var . 14 senedir aynı evdeler maşallah anneyle kızdan daha iyi ler. Kaynana sadece tek başına gidecek yeride yok çok yardımcı ama maşallah ben oturmaya giderim mesela ben gelmeden kaynansı hazırlık yapar arkadaşınla oturun siz hadi bana söyle canınız ne istiyor der. Açıkçası çok hoşuma gider
0 oy
(2,668 puan) tarafından
1 buçuk sene yaşadım ama ölecektim sinir stresden. Şükür allah kurtardı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 311 göst.
0 oy
25 cevap 3,558 göst.
20 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu
+6 oy
8 cevap 537 göst.
8 Ağustos 2021 Moda kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

409,897 soru

12,323,701 cevap

39,041 kullanıcı

Kategoriler

...