+1 oy
560 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (265 puan) tarafından
Kizlar okul alışverişine çıktım öğretmen listeyi attı herşey ne kadar ateş pahası çok üzüldüm açıkçası benim tek oğlum gidiyor bazı ailelerinin 3 4 çocuğu var dusundumde şimdi olan var olmayan var Allah yardım etsin gerçekten sonumuz hiç iyiye gitmiyor :((

12 Cevaplar

+3 oy
(1,023 puan) tarafından
Onuda 3 4 çocuk yapmaya cesaret eden düşünsün canım boşverr.. biz iki memur tek çocuktan fazlasına yetemeyecegimiz için yapmiyoruz .o çok çocuk yapanlar zaten reisin sözünü dinleyenler 
(709 puan) tarafından
Aynen kizlar gercekten cok canim skkn cocuklar degil ama aileler yordu herkese sariyorum hakkinizi helal edin kusuruma bakmayin
(11,228 puan) tarafından
Şimdi okudum postunu sende hakkını helal et canım. Zor dönemden geçiyorsun inşallah ailenle barışırsın Allah ailene merhamet versin inşallah
(709 puan) tarafından
Amin canim cok saol helal olsun benim fevriligim insan cani yaninca nereye saldiracagini bilmiyor iste
(11,228 puan) tarafından
Sıkma canını kuzum
tarafından
Reis istediği için değil kendimiz istediğimiz için 4 çocuk yaptik çok şükür maddi sıkıntımız yok ama gerçekten yinede alışverişe çıkarken ayaklarim geri geri gidiyor bu zamanda yaa herşey ateş pahasi insanın canı fena sıkılıyo
-Reklam-
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Birileri kepçeyle götürken milletine çay kaşığı ile bile vermeyi çok görenler yüzünden bu haldeyiz. 
(1,122 puan) tarafından
Ölmeyeceğimiz kadarıyla yaşamamıza müsaade ediyorlar.
(265 puan) tarafından
Malesef çok dogru Allah hakkınızı birakmasin
+1 oy
(4,047 puan) tarafından

Amacım yargılamak değil ama 3.4 çocuk yapmaya cesaret eden seve seve alacak 

(265 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(308 puan) tarafından
Vala benim oğlumda anasifina gidecek servis tutulacak daha öğretmen listede vermemiş bakalım nasıl olucak
(265 puan) tarafından
Allah yardım etsin cnm cümlemize
0 oy
(2,304 puan) tarafından
Kendine güvenmeyen doğurmasın. Sadece çocuklara üzülüyorum. Ailelerin sorumsuzluğu
(265 puan) tarafından
Aynen öyle etrafta çok var doğurup doğru dürüst bakmayan nasıl iç çekiyorum günah dglmi
0 oy
(709 puan) tarafından
Lise 2 orta 8 ve 1. Sinifa baslayacak sen birde beni dusun bacim
(265 puan) tarafından
Allah yardım etsin cnm hepimize
0 oy
(6,691 puan) tarafından
Elhamdülillah gelirimiz iyi bir kızım var ikinci için bin yerden hesap yapıyorum olsa nasıl olur diye kendine güveniyor ki yapıyorlar demekki
(265 puan) tarafından
Aynen öyle vala ben korkuyorum doğurmaya insan peş peşe doğuruyor hele Suriyeliler ilk mahalleye tasindigimda mahallede bı tık Suriyeli yoktu şimdi herkes taşındı bı ben kaldım bir kişi daha
(1,023 puan) tarafından
Sözde bir seneye teslim edilecekti evler en kotu zaten Hatay olmuş bizim okula da gelen arkadaş var evini yerinde dönüşüm için 6 milyon istemiş müteahhit kara kara düşünüyorlar ne yapsak diye .devletin vereceği de metrekare düşüyormuş mevkisi aynı olmuyormuş .Rabbim kolaylık versin neyseki canınız sağ kalmış bu en büyük teselli.rabbim bir daha göstermesin
(6,691 puan) tarafından
Ev sahibi olanlar çok daha mağdur ben oturduğum evi alacaktım ev sahibi son dakika tapudan döndü satmaktan vazgeçti 30 bin eksik vardı onu sonra verelim dedik diye alamadık kaç gün ağladım gittik araba aldık 3 ay sonra deprem oldu evim yıkıldı zaten şimdi diyorum iyiki alamamışız
(1,023 puan) tarafından
Herşey nasip kısmet canım bazen birşey olmayınca da üzülmemek lazımmış.hakkinizda hayırlısı olsun en azından konteyner zor olsada deprem korkusu olmaz rahat uyunur .Çok geçmiş olsun
(6,691 puan) tarafından
Aynen öyle amin Allah razı olsun sabrın sonu muhakkak mükafat olacak
0 oy
(6,684 puan) tarafından
Daha hicbisi almadik.  Cantasi ayakkabısı kirtasiyesi evde var . 
(265 puan) tarafından
İyi cnm ins fazla istemez ogretmen
(6,684 puan) tarafından
Defter karton falan ister 3.sinif bizmki
(265 puan) tarafından
Bizimki listeyi attı elhamdülillah gerekli olanları istedi
(6,684 puan) tarafından
Yapacak bisi yok mecbur alınacak
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Bizim ogretmrn henüz atmadı 2 ci sınıfa gectik buuyukmigtimal yine set aldırcak defterrleri falanda sonradan isticek galiba ben bi boya kalemi aldım kırmızı kalemi kursun kalemi gecen sene fazla almıstım yumusak silgiyle kalemtraş alıcam kutuyla bizim öğretmen silgi kalemtraş yere kalem vs yere düsüeünce cöpe attırıyyomus
(265 puan) tarafından
Ay niye yok bizim öğretmen o yönden Allah var çok iyi
(1,619 puan) tarafından
Çocuklar mikrop kapmasın diye attırıyomus sınıfta dezenfektan var su sebili var klima var kısın cocuklar üşümesin diyee klima taktırmış durumu cok iyi bi veli varmış o almış su sebilini keza yine oyle sınıf parasıyla almıslar cocuklar kantiine su almaya gitmezler mesela sulukları bitince sınıfta doldurup. İçiyolar mesela cocuklaa tenefüste oynuyolar önce wc ye gidip ellerini güzelce yıkıuolar sonra sınnıfta dezenfektan sıkıyo heppsine tek tek
0 oy
(2,311 puan) tarafından
Yarın toplantı yapacakmış öğretmen bakalım bizi neler bekliyor 
(265 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm
0 oy
(14,488 puan) tarafından

Allah yardım etsin herkese.

Kimseyi evladına karşı mahcup bırakmasın gerçekten çok zor.

Geçen senekinin 2 katını gözden çıkardım kırtasiye için,yarın toplantı var bakalm belki verirler listeyi bize de :)

(265 puan) tarafından
Aynen öyle cnm aminn
0 oy
(837 puan) tarafından

3cogugum gidicek bu sene bırı 5.sınıf :bıri4sınıf dıgerı1snıf ve hamıleyım ayy basıma agrı gırdı::)) parasal konuda ddgıl tabı çok şükür yetısırmıyım derslerıne

(265 puan) tarafından
Ders hayatı çok zor benimki bintame yiyor beni:)
(837 puan) tarafından
Vllhı beıçnm çok zor süreç olucak allahım yardımcımız plsın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sugra (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 444 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde MelekBebek (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
+1 oy