0 oy
233 göst.
Aile kategorisinde (78 puan) tarafından
Kızlar eşimle sorunlarımız var Eşim beni darp ettiği için uzaklaştırma aldı Şimdi bir yerden bir gelirim de yok Yardım falan da etmiyor öbür postum da yazmıştım çocukları verip çalışayım diye ama ondan da vazgeçtim çocuklarım oraya da vermek istemiyorum Yarın Kaymakamlığa gidip yardım başvurusunda bulunsam bana herhangi bir gelir verirler mi bir sefer başvuru yapmıştım ama eşimin maaşı çok olduğu için başvurunu iptal edilmişti Tekrar kendi durumumu Anlatsam verirler mi acaba

7 Cevaplar

0 oy
(948 puan) tarafından
Durumunu anlatsam muhakkak yardım edecekler inşallah 
(78 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun Yarın Kaymakamlığa gideceğim işte muhtarladı konuşacağım bakalım hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(1,415 puan) tarafından
Ha şöyle hemde çok büyük yardim ederler muhtarlık ben çok almıştım zam indaaaa
(78 puan) tarafından
Canım vallahi artık yarın gidip başvuru yapacağım hem Kaymakamlığa gideceğim hem de yarın muhtarlık konuşacağım
(1,415 puan) tarafından
Önce muhtarlığı git beni dinle
(78 puan) tarafından
Muhtarın Evini bilmiyorum ama numarasını aldım Yarın ararım artık anlatırım durumu
(1,415 puan) tarafından
Kız evinde ne isin var muhtarlığı gitcen
0 oy
(690 puan) tarafından
Boşanma olmadan malesefki inanıp vermiyorlar
(78 puan) tarafından
Canım darp raporlarım falan var ya bir de sığınma evinde de kaldım Bir hafta belki onları delil olarak gösterirsen verirler
(690 puan) tarafından
Aynen öyle yap canım inşallah bu günlerde geçer Allah yardımcın olsun
0 oy
(936 puan) tarafından
Esin ne iş yapıyor memur mu. Kararı veren aile mahkemesine gidip dilekce verebilirsin durumum yok eşimin maaşından bana ödeme yapılmasını istiyorum diye. Öyle bir şey vardı sanki yarın bir gidip sor cnm
(78 puan) tarafından
Madende çalışıyor canım Yarın Kaymakamlığa bildireceğim işte muhtarla da konuşacağım
0 oy
(690 puan) tarafından
Muhtar yardım eder belki sosyal yardımlaşma yada boşanma aşamasında olduğunu söylersen yardım ederler inşallah 
(78 puan) tarafından
Yarın muhtarla görüşeceğim inşallah
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Muhtar,belediye,kaymakamlık hepsine direkt gidip durumunu anlat kuzum ne kadar doğru olur bilmiyorum ama darp raporunu da götür gerçekten ihtiyacım var de ne bilim ya Allah sana hayırlı kapılar açsın 
(78 puan) tarafından
Allah razı olsun darp raporun polisin elinde polisten istesem verirler mi bana
(14,487 puan) tarafından
İnan hiç bilmiyorum kuzum sen bı dene sansini
(78 puan) tarafından
Işte yarın muhtarla konuşacağım Kaymakamlığa da gideceğim Bence bilgilere girerlerse her şey görürler t.c.'den
0 oy
(94 puan) tarafından
Verirler canim allah yardimcin olsun
(78 puan) tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 359 göst.
4 Eylül 2024 Aile kategorisinde Nisaenes2022 (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 328 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fotos (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 137 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
27 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Berna_ (1,588 puan) tarafından soruldu

404,869 soru

12,128,471 cevap

36,492 kullanıcı

...