+3 oy
658 göst.
Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
Ben canım yaninca sessiz sessiz ağlayınca anladım  hani bir çocuk düşse bile bağır bağıra ağlar ya onu bırakınca 

Çocukken bir şey olsa hemen anneme anlaltirdim bir çözüm beklerdim şimdi sorunum olunca annem duymasn skinti etmesin die cabaliyorm o skintilari yaşarken tek başıma olunca anladım 

57 Cevaplar

0 oy
(94 puan) tarafından
KIZIMI KUCAGIMA ALDIĞIM AN
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından
Ciddi anlamda annemin öldüğü gün. Canım deli dehşet yanıyor ona ihtiyacım var kimsenin bana dokunmasını bile istemiyorum sadece onu istiyorum. O an anladım bidaha kimsenin bana iyi gelmeyeceğini ve büyüdüğümü. Sonra beni ordan çıkardılar arayıp anneme haber vermeye çalışmıştım ben gidiyorum diye telefonu bende çalmıştı bidaha yıkılmıştım.
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Doğum anında yaşadığım acılar beni büyüdüğüme ikna etmeye yetti:) 
0 oy
(676 puan) tarafından
Evlendikten sonra artık eskisi gibi olmayacağını istediğini yapamayacağını Evlendikten sonra herkesin sırtını döndüğünü kimseyle konuşmadığımda ve eskiler aklıma geldikçe agladigimda rüyalarıma anılarım geldiğinde anlıyorum bidaha eskisi gibi çocuk olamayacağımı. 
0 oy
(996 puan) tarafından
Babam intihar edip öldüğünde anladım büyüdüğümü:(
0 oy
(67 puan) tarafından
Bebeğimi kaybettiğim gün anladım sırf annem ve eşim üzülmesin diye gizli gizli ağladığım zaman anladım ve kendime dedım kı bak büyüdün anne oldun ve bebeğini kaybeden bır anne
0 oy
(424 puan) tarafından
Bana büyüdüğümü hatırlatan anne olmam sanırım, ama hâlâ pek anlamış değilim ara ara anne olduğumu hatırlamıyorum ve büyüdüm diyorum
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Hiç büyümedim herzaman içimdeki o yarım kalmış çocukluk var ve hep ordayım çıkamıyorum malesef 
0 oy
tarafından
 bu sene anladım. Artık büyüdüm. Çocuğum var ama ben hala çocuğum. Büyümem gerek ama bir yanım inat ediyor. Benim büyümem gerekiyordu.. Bu işte gariplik vardı. Tam olarak bedenim duruma ayak uyduramiyor çok zorlanıyor ama seneye tam alışacak gibi. 
0 oy
(50,771 puan) tarafından
dogum yaptigimda esim.bebegim ve ben yalniz kalinca
0 oy
(713 puan) tarafından

Kızım doğduğunda:) önceligim herşeyim o oldu laylaylom hayatım evrildi anneliğe. Ama hala bi yanım çocuk bi yanımda genç kız :D

0 oy
(3,817 puan) tarafından
Anne olup koşulsuz sevgiyi tattigimda anladım, tam olarak 36 yaşında, ondan önce gerçek hayatın ne olduğunun pek de farkında değilmişim açıkçası.
0 oy
(494 puan) tarafından
Bebeğim yüzünü açtığımda soğuk ve cansız olduğunu gördüğümde.  Ve daha 20 yasimdaydim :(
0 oy
(73 puan) tarafından
Evlenince kayinpederimn o ağır sözlerini işitince evlendikten sonra o değersizlik hissi:((
0 oy
(1,813 puan) tarafından

Evlenince anladım bütün işler bana kalınca :)

0 oy
(504 puan) tarafından
Gurbete gelince..
0 oy
(278 puan) tarafından
Evlendiğimde anladım kendi ablalarımın hedefi oldum kıskançlık çekememezlik içlerinden canavar çıktı bazı arkadaşlarım da öyle. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
7 cevap 153 göst.
28 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnsuuu (374 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 341 göst.
10 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,651 soru

12,093,515 cevap

36,388 kullanıcı

...