+1 oy
380 göst.
Aile kategorisinde (25 puan) tarafından
Bıktım usandım artık onlardan istemiyorum kendi düzenim kendi yuvam olsun istiyorum kpss ye çalışıyorum türk dili ve edebyat mezunuyum bı sınava girdim demediklerini bırakmıyolar yok boş Muş niye giriyomusum eşimle aramida bozmak istemiyorum nasıl kurtulaca?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kulağını tıkayıp sınavına girerek kurtulursun 
(25 puan) tarafından
Nasıl olucak bacım ben çok kafaya takan biriyim
-Reklam-
0 oy
(14,491 puan) tarafından

16 yaşındaydım bı parca çocuktum evlendiğimde bütün ailesi gel 3 ay bizle yasa dediler gene de kabul etmedim.

Ne güzel ne mutlu bı bölümden mezun olacak yaştaymssn nasıl kabul edersin be gülüm aynı evi ya..
Rabbim hayır selamet kendi evini nasip etsin insallah
(25 puan) tarafından
Malesef yaptım bir salaklık
(14,491 puan) tarafından
Asla salaklık değil ama inan o kadar üzülüyorum ki kimin ne olacağı belli olmaz  bişi olur ben de aynı evde yaşamak zorunda kalabilirim düşüncesi bile çok yorucu.
Allah içine ferahlık versin  nolur kpssye gir ve atan ♥️♥️♥️ nolur hayatını kurtar ♥️♥️
(25 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bu sene 70 aldım çok calismamistim ama bu yıl çok iyi bir puan alıp insallh hayatımı kurtarırım bir de iki düşük yaptım 3. Yıla girdik çocuk baskisida var napıcam bilmiyom.yasta geciyo
(2,005 puan) tarafından
Kaç yaşındasın da canım yaşın geçecek. O mutsuzlulugun içine kendini kurtarmadan birde çocuk yapma zaten. Her şeye kulağını tıka sınavına çalış ve atan. Sonra da ordan kurtul eşin de gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
(14,491 puan) tarafından
Ne yaşın geçmesi..
Varya abim itfaiyeci.
13 senelik.
3 sene evvel sınava hazırlanmış haberimiz yok diyetisyenlik kazandı.
İlk sene 2 sınıfın da derslerini verdi.
2sene de öyle böyle geçti.
Aha bu sene mezun oldu yaşı 36 :)
0 oy
(78 puan) tarafından
Canım bu konuda herkesi bir tarafa bırak eşini ikna etmeye bak Çünkü eşin arkanda durmazsa İnan ki bir dünya senin arkanda dursa boş
(25 puan) tarafından
Durmuyo asla
0 oy
(2,301 puan) tarafından
Tamam bir cahillik yapmışsın ama ne güzel mezun bir insansın ders çalışmaya gayret ediyorsun ne güzel adam akıllı ciddi bir şekilde eşinin de gözünü korkutarak karşına alıp konuşman gerekiyor sen sustukça ve tatlı dilli oldukça istediğine ulaşamazsın 
(25 puan) tarafından
Korkmuyo anne ve baba bagımlısı bir birey olamamıs bir adam evlenince yüzde doksan değişti
(2,301 puan) tarafından
Ozaman hadi eyvallah deyip çıkıp gidiceksin ailenin yanına
0 oy
(17,467 puan) tarafından
Yani bacım linç olarak algılama ama yıl olmuş 2024 birlik oturmayı neden kabul edersin ki hiç lafı bile edilmeden direkt ev nerde kiralanacak eşyalar ne zaman alınacak muhabbeti yapacaksın baktın adam ailem ailem diyor orda o adamı bırakacaksın hayır üni mezunusun çocuk değilsin cahil değilsin nasıl evet dedin ki ?
(25 puan) tarafından
Bilmiyorum saflikmj dersin salakklikmi
0 oy
tarafından
Erkekler yada aileler neden istemez çalışma yada okumayı. Eli para tutmasın gözü açılmasın diye daha rahat hükmedebilmek için. Bunu düşünerek daha da azmetmelisin bu en büyük motivasyonun olmalı
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Bende edebiyat mezunuyum formasyon da aldım ama şuan iki küçük bebeğim var. 1,5 yıl bir durdum asla anlaşamadık şimdi üst kata çıktım yine eziyetleri bit,iyi benimde eşim gitmiyo tasinalim diyorum kiraya neden para verelim birası uygun her açıdan diyo asla ikna edemiyorum
(25 puan) tarafından
Benim gibi olan biri daha üzüldüm
(1,471 puan) tarafından
Çok zor bide benim kayınpeder ******** gibi bir şey hep bel altı konuşur cinsi sapik. İkisi de oğullarını benden kıskanır hep bilmişlik taslarlae. Sürekli her lafı soyliyim yine de bana hizmet etsin modundalar. Allah bildiği gibi yapsın bu insanları
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Gözünü kulağını kapatıyorsun canla başla kpssyi kazanıyorsun onlara da kapak oldu diye postunu bekliyoruz :) kendine kızma pişmanlık seni yorar sadece onlar zaten üzerine geliyoken sende kendini yıpratma o evden tek kurtuluş yolunun kazanmak olduğunu unutma sadece 
(25 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,169 göst.
11 Haziran 2022 Aile kategorisinde Minaasel (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 683 göst.
2 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Mavi-beyaz (2,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 983 göst.
15 Ekim 2021 Aile kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu