+1 oy
644 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,488 puan) tarafından
Eşimle hayvanat bahçesine gitmiştik kışın. İçimiz ısınsın dedik birer çay ve bir paket bisküvi aldık bir çardağa oturduk. Başkaları da oturdu bizimle beraber. Bir adam karısı bir genç kadın daha ve iki çocuk. Ayrıca bir kadın ve iki çocuk. Sonra bu adamla diğer kadın başladılar konuşmaya. Hepimiz onları dinliyoruz. Adamın karısının morali bozuldu. Ben hayatımda böyle birşey görmemiştim. Adam resmen karısının yanında başka kadına yürüdü. Muhabbetleri de iyiydi kadın da karşılık veriyordu

15 Cevaplar

+3 oy
(323 puan) tarafından
Başlığa yorum yapıyorum kellesini masada görür:))
(848 puan) tarafından
Helal kız
(323 puan) tarafından
Ajahahabab
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Degik yürumek bakamiyor bile:)) bu konuda netim vala yaygara cikartirim
+2 oy
(13,592 puan) tarafından

Son yürüyüşü olur:D

tarafından
Kesinlikle bu ben ilk okudugumda bunu düşündüm ☺
+2 oy
(354 puan) tarafından
Ya hak der tokatı koydum mu ağzının ortasına ağzını bile acamaz o zaman ama şöyle bir düşünüyorum diyelim biz oturduk yanımıza tanımadığımiz birileri oturdu şahsen eşim beni kaldırır götürür ordan tanımam etmen yani
(7,907 puan) tarafından
+ aynen eşimde aynısını yapar
(354 puan) tarafından
Mantıken yani bende hoşlanmam öyle
+1 oy
(1,004 puan) tarafından
Gercektem seref namus Kalamış 
+1 oy
(6,756 puan) tarafından
Normal sohbet değilmiydi yani yürüdüğünü nerden çıkardın kız
(2,488 puan) tarafından
Tabiki normal sohbet değildi. Lafları aklımda kalmadı ama bariz belliydi
+1 oy
(78 puan) tarafından
Yürüdü canım yürüdü yürümez mi benim eşim benim gözümün önünde her türlü pisliği yaptı kadınları bıraktım erkeklerle konuşmasını bile yakaladım İnan ki İçim paramparça Bir de severek evlendim ortada çocuk olunca insan o kadar çaresiz kalıyor ki Bir de Narsist bir insan oldu mu dünya sana harap oluyor
(78 puan) tarafından
Evet canım ne yazıkki BUNU'DA gördüm bu gözlerim
(6,756 puan) tarafından
Erkeklerle nasıl bir konuşma oldu ki
(78 puan) tarafından
Canım Nasıl anlatayım ki Instagram üzerinde bir erkekle konuşmasını yakaladım ya biri erkek değil birçok erkekle hani şu gay midir nedir onlarla ve hepsi cinsel içerikli mesajlardı
(778 puan) tarafından
Valla kusura bakmayın ama sizde de gevşeklik var.  
Böyle bir insan ile nasıl evli kalabiliyorsun? Çocuğunun böyle bir aile ortamında büyümeye ne hakkı var?
Yarın bir gün çocuğuna tecavüz ederse ağlama sonra. Böyle pislik insanlar herşey yapar!
(78 puan) tarafından
İnanın ben de bu adamdan kurtulmaya çalışıyorum
+1 oy
tarafından
Benim kocam öyle bir e cesaret edemez hazin sonunubiliyordur
+1 oy
(1,434 puan) tarafından
Adamım ağzının üstüne yapistirrim hoşt 
+1 oy
(14,123 puan) tarafından
Allah dogru yolda olanlardan eylesin...ne diyim
+1 oy
(3,535 puan) tarafından
Namus kalmadiki zaten geçen gün haberde okudum sabah saatlerinde İzmir deniz kenarinda kadınla adam herkesin içinde cinsel ilişkiye girmişler 

Hatta birisi de videoya çekmiş zaman kötü zaman 
(354 puan) tarafından
Ohhh canıma değsin çekenin ellerine sağlık paylaşırken yüzlerini kapatmışlar birde acacan rezil olsunlar cümle aleme pis azgınlar başka yermi bulamamış lar ötele gidin pislikler
+1 oy
(709 puan) tarafından
Eger cami duvarina isemek istiyorsa yürüsün  isedigine gore eceline susamis demektir:))
+1 oy
(539 puan) tarafından
Eğer eşim baska birine yürüyorsa tabiki izin veririm nedenmi çünkü yazik garibim eceli gelen k ö p e k cami duvarına işer nihayetinde yada hayatını bundan sonra dilsiz ve ayaksız devam ettirmek istedigi icin bu yola başvurmuştur bazen eslerimizin bu istediğine karsilik vermeliyiz 
+1 oy
(538 puan) tarafından
Başliga göre cevap verim onu orda bırakır kalkarım 
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Önemli olan öyle bir potansiyelde olması. Karısının yanında veya değil... İğrenç sadece. 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 559 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 738 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 2,260 göst.
0 oy
21 cevap 1,276 göst.
10 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yağmurina☁️ (304 puan) tarafından soruldu

409,907 soru

12,324,038 cevap

39,057 kullanıcı

Kategoriler

...