0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,361 puan) tarafından

Malum daha soğuklar çıkmadı cam açık yatıyoruz karşı evdeki komsu şarkı söylüyor sesi geliyor deli mi acba 

Kiz şarkıcı olsa tm dicem de ;) 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,838 puan) tarafından
Bir tek deliler mi şarkı söyler? Yada şarıkıcılarmı? Tamam saat geç oldu orda yanlış ama, şarkı söylemesi gayet normal 
(2,361 puan) tarafından
Kiz bağıra bağıra söylüyor gece saat 2 ye geliyor bu saate rahtsız etmeye hakkı yok
(4,838 puan) tarafından
Evet yok tabiki :) dediğim gibi saati yanlış sadece yoksa böyle enerjisi yüksek insanları severim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hangi sarkiyi soyluyo damardanmi
(2,361 puan) tarafından
Damar cnm evet
tarafından
İcmistir kesin kafa bi milyon:))
tarafından
Bi ahmet kaya muslum suan banada o kadr iyi gelirdiki bide sigara
0 oy
(323 puan) tarafından
Sende kahveni yap bedavadan konser veriyor adam umarım sesi güzel:)))
tarafından
Sjsjjsj aynen
(2,361 puan) tarafından
Kiz ne dedigi de anlaşılmiyor damar ama şarkı:)
0 oy
tarafından
Söylesin ne olacak kız:⁠-⁠) bir süre sonra yorulur :⁠-⁠)
(2,361 puan) tarafından
yarım saat tir söylüyor kız :)
0 oy
(838 puan) tarafından
Derdı büyüktür
(2,361 puan) tarafından
Herlde cnm :)
(838 puan) tarafından
Allahım yardımcısı olsın
0 oy
(1,659 puan) tarafından
İnşallah keyiften söylüyordur :) kız gece bağır çağır şarkı söylemesi çok güzel bir şey dene minicik hele ☺️
(2,361 puan) tarafından
Damar söylüyor cnm:)
0 oy
(5,673 puan) tarafından

Benim oğlumda sabahın köründe kalkıp ya şarkı söylüyor yada piyano oyuncağı var bas bas onu çağırır kızar uyarırım yapmaz ertesi gün aynı :D

Valaha insanları rahatsız eder hoşuma gitmiyor bügünde sabaha 10,30 gibi yapıyordu komşu rahatsız olmuştu 

(2,361 puan) tarafından
Cnm bn gündüz umrumda olmaz da kızım da yeni uyuduğu için duydum zar zor uyuyor bide:)
(5,673 puan) tarafından
Bide kocaman adam ben çocuğu uyarıyorum komşular rahatsız olmasın diye
0 oy
(1,440 puan) tarafından
Hamileleyken o zor uyuduğumuz son haftalarda karşı apartmandaki komşu balkonda sabah 7de arabesk dinliyordu yüksek sen o kadar gerilmiştim ki çıkıp boğacaktım çünkü sürekli sesleri geliyordu sadece bu değildi her sabah 8 gibi balkonu yıkardı kadın ama gider borusu yok o su sesi şap şap şap yere değdikçe cinnet geçiridim ve sonrasında o saate görüntülü konuşma yapardı herkes duyardı 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Benim balkon karsi apartmanin cocuk odasiyla yatak odasina bakiyor bi adam yarim saattir ferdi tayfur soyleyip içiyor valla esim olsaydi raki aldirip bizde ona eslik ederdik.d.d.d hala soyluyor.d
0 oy
(4,283 puan) tarafından

Kafası güzeldir kesin damardan mı söylüyor :D

0 oy
(310 puan) tarafından
Herşrye bu kadar takılmayın yaşayamazsınız:) 
0 oy
(20,558 puan) tarafından
E geçende bizim mahallede bi oğlan aşk acısı çekiyodu ağlaya ağlaya şarkı söylüyodu olsun idare ettik :))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 190 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde kgulsum590gmail.com (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 585 göst.
0 oy
8 cevap 400 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 385 göst.

410,085 soru

12,330,291 cevap

39,199 kullanıcı

Kategoriler

...