0 oy
214 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (422 puan) tarafından

image

image

sizce hangisi kullanışlı olur bebeğim 3 buçuk aylık sonrası içinde kullanmak istiyorum otomatik sallanan Ana kucağını sevmedi bir türlü 

10 Cevaplar

0 oy
(3,879 puan) tarafından
Şu alttaki model bebek hareket ettikçe sallanan modelse o daha iyi. 
(422 puan) tarafından
Evet bebek hareketiyle sallaniyormus . Pusete koyuyordum ama orda iki büklüm oluyo poposu dışa doğru cikiyor
-Reklam-
0 oy
(11,133 puan) tarafından
ilki gibş bende vardı memnundum ben, ikinciden de arkadaşım da vardı o memnundu :) 
(422 puan) tarafından
Yaa işte kararsiz kaldım bende birini biz sallanıyorus diğerini bebek hareketiyle sallaniyor mus
0 oy
(197 puan) tarafından
Alttakini kullandık 2. Ayından itibaren elim ayağım oldu resmen ona koyup işlerimi yapardım 
(422 puan) tarafından
Sırt bel omurga sağlığına zararı var mıydı peki . Şu an pusette koyuyorum ama o iki büklüm ediyor sanki çocuğu
(197 puan) tarafından
Herhangi bir sorun yaşamadım 3 kademeli zaten yatar pozisyona getirirdim 4 veya 5 aylıkken biraz daha oturur pozisyona getirirdim çok işimi gördü ben aşırı memnundum
(422 puan) tarafından
Tammdir teşekkür ederim
(197 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,416 puan) tarafından

İkinciyi kullandım 1 aylıkken bıraktım içine 7 aya kadar severek kullandım. Kendisinin de çok hoşuna gidiyordu :)

(422 puan) tarafından
Ayy onu deneyim bari benimki kucak kuşu belki biraz oyalanir yere koyunca ağlıyor hemen
0 oy
tarafından
Ben korkuma koyamamki bunlara ☺ benimki 4 aya yeni girdi artik hep yerde oyun halisinda bırakırım düşecek diye
(422 puan) tarafından
Yere koysam hemen canı sıkılıyor kucak kuşu benimki :) seni hatırlıyorum hamileyken de konuşuyorduk seninle
tarafından
Benimkide oyle hep geziyoruz ya evet canım bende seni hatırlıyorum
0 oy
(3,362 puan) tarafından
İlkinden  bende var kızım 3 ay falan bindi. Aşırı hareketli olduğu için çok dönüyordu ve çıkmaya çalışıyordu ikinciyi hiç kullanmadık ama rahatsız görünüyor sanki. Ama kullandığımız için yanlış yönlendirmek istemem tabi
(422 puan) tarafından
İlki sanırım 9 kilo taşıyormus ya ikincisi 13 kg falan
0 oy
(14,644 puan) tarafından
1. benzeri var kizimda almistik oglumda da kullaniyorum isimi yaparken koyuyorum icine 
(422 puan) tarafından
Kaç ay kullandınız kullanıyorsunuz 9 kiloya kadar diyorlar ama
(14,644 puan) tarafından
kizimda 3 ay kullandim canim sonra kaldirdim oglum daha 1 aylik
0 oy
(1,569 puan) tarafından
2. Model varya kesinlikle al onu canım bak nasıl rahat ediceksin
0 oy
(263 puan) tarafından
Malesef dönmeye vs başlayınca kullanılmıyor senin ki üç aylık olmuş bile , bende  aldım ama daha dönmeden önce ki dönemde kullandım çünkü dönüp kendini içinden atıyor yada kayıp aşağı ya doğru geliyor yada yukarı doğru ittirip baş aşağı gidiyorlar en fazla altı ay kullanılir bence
0 oy
(5,500 puan) tarafından
İlkinin aynısı var 5.5 aylığa kadar kullandik

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 35 göst.
+1 oy
18 cevap 639 göst.
0 oy
7 cevap 284 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy