0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

Doktorunuz ne dedi süreç nasıl ilerledi acaba?

İlk cocugumda 40+1 de doğdu ama 40. Haftasında suyum geldi dün geceden beri kasilmam var ama kesiliyor devam etmiyor .

8 Cevaplar

0 oy
(660 puan) tarafından
Ben 41 bitti öyle doğum yaptım kızıma kendi sancim ve acikmamla
(68 puan) tarafından
Ay benimde ayni illa çocuk cahilligiyle hemen hastahaneye koştuk su gelince neler yaşadım kurcalanmadik yerim kalmadı. Şimdi  ayni sizin gibi düşünüyorum sancım gelse evde çeksem diye darısı bana olsun ınsllah suniye gerek kalmadan kendi sancım ile 10 dk ya dogursam
(660 puan) tarafından
Öyle olur emin ol ben diyordum oglumdan sonra kızımda masada  kalırım çünkü çok kötü şeyler yaşadım aynısı olacak sandim herkesten helallik filan istiyorum o derece sonra prensesler gibi doğum yaptım eğer böyle Doğum olacağını bilsem 5 tane daha doğuruum vallah çok şükür yanı güzel geçti darısı sana bacım
(68 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim okudukça rahatladım aşırı strest yapıyordum içten içe kimseyede soyleyemiyordum Allah razı olsun
(660 puan) tarafından
Sakın stres yapma çocuğu kastirirsin canım sen konuşmak istediğin her an özelden yaz ben dinlerim de yardımcı da olurum çekinme Yaz yani
(68 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(18,524 puan) tarafından
Başlar bugün yarın belki. Benim ikinci 40+4 te oldu. Gelmedi bizim minnos. Suni sancıyla doğurmak zorunda kaldım 
(18,524 puan) tarafından
Benim de ilk doğum suniyle oldu. İlk doğumdan çok daha kolay oluyor merak etme. Ve doğum bittiğinde çok jyiydim. İlk dogumdan sonra 20 gün yuruyemenistim. 2. Doğumdan sonra dogumhaneden yürüyerek çıkabilirdim o derece. İzin vermediler ama
(68 puan) tarafından
Ay Allahim insllah çok teşekkürler
(18,524 puan) tarafından
Merak etme bak ben de çok korkardım. Hiç gerek yokmuş. Sancım hem daha çabuk ilerledi hem hafif geçti. Öncekine göre doğum süresi yarı yariya kısaldı.
(68 puan) tarafından
30.  Haftalardan sonra başladı bu bende sanırım. Hastahanenin kapısından girince aşırı strest oluyordum hele nst ye almaya başladılar 32. De Her seferinde ter bosalmaya başladı yatıyorum yani bisey yaptığım yok ama kalp atışı hızlanıyor ya da tansiyonum yükseliyordu her nst sonunda hemşireler bile sen buraya gelince strest oluyorsun demeye başladılar alıştılar. İlk dogumun hatıraları yavaş yavaş icerden yemeye başladı beni 30. Haftadan sonra kaçacak yerimde kalmayınca iyice belli etmeye başladım disardan sanırım. Ama yazdıklarınız için çok teşekkür ederim birazda olsa rahatladım Allah razı olsun
(18,524 puan) tarafından
Ben senin kadar olmasa da her gece uyurken rüyamda doğum yapardım. Uyuyamazdim korkardım. İnan ki ilkinden çok kolay oldu. Rahat ol . Bir çok kişi de 2. Doğumlar daha kolaydır der zaten. Hakikaten öyle . En önemlisi yavrunu kucağına sağlıkla alabilmek. Gerisi geçip gidiyo.
0 oy
(931 puan) tarafından
41+6 da yaptm kızıma doğum değişebiliyor canim
(931 puan) tarafından
Fazla bebek kakasını yer diye korktm ama hep yalnci sancıyla gttim acilmada yoktu 42 haftaya kaldar bekleyecz dediler devamlı ultrasondan felan bakılıyordu sonra sabah gel suni sancı vercez dediler sancın gelmzse ne hikmettirki sabah ezanında sancım geldi dayanılmaz bı şekilde sonra gttim sabah 8 gbi öğlen ezanından snra dogurdum
(68 puan) tarafından
Ne guzel maşallah aslında her çocuğun doğacağı gün belli tabi ki çıkacak icerde kalacak halı yok ama işte bu kaka yeme kordon dolanma falan büyük hafta olunca hep onlarla korkutulduk. Ama ne güzel beklediğinize değmiş.
(931 puan) tarafından
Aynn çok şükür değdi valla en azndan bsey olmadan doğdu yaa merak etme sancı birden geliyor ama suyun gelmiş senin bı doktora tekrarmi gtsen bsey olmasın suni sancı ya inşallah gerek bile kalmaz insallah sancın gelrse bı avazda doğurursun canım ya
(68 puan) tarafından
Yok ilk dogumumda 40. Haftada suyum geldi öyle suni verip dogurtmuslardi karışık yazmışım sanırım anlasilmamis.  Şimdi bu bebeğimde sadece arada gelen kasılmalar ve adet agrisi var dün geceden beri ama düzensiz
(931 puan) tarafından
İnşallah düzenli şekilde olur canm yaa
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Ilk oglumu 37+6da ikinci oglumu 38+0da dogurdum canim. Bol yuruyus yap, yerleri egilerek sil bi kac gune baslar dogumun.
0 oy
(15,296 puan) tarafından
Ilki 40 haftalikken ikincisi 40+5 te doğdu. Doktor normalde suni sanci versem bile doğmaz ve sezeryana döner dedi. Ilk doğumun normal olduğu için bunu sezeryan yapmak istemiyorum dedi ve bekledi. Birde bebeğin alani geniş sorun yok dedi. Bebeğin sakinliğinden anliyor doktor bazi şeyleri. Bebek strese girerse kakasini yapabiliyormuş. Bekledik yani biz kendi doğmasini. 
0 oy
(653 puan) tarafından
Birincisi 40+1 de sıfır sancı sıfır belirtiyle suni sancı ile doğdu 2. De yinr aynı olacaktı 40 haftaya bastığı gün suni verilecekti ama sabah olmadan geceden sancım tuttu bu kez ve acile gittiğimde 9 cm açılma vardı 
(68 puan) tarafından
Sancı 5 dk ya düşüncemi gittiniz ne güzel 9 cm le gitmek
(653 puan) tarafından
Gece 12 ye kadar hiç sancım yoktu yani hiç hissetmedim birden 10 dakikaya bir girmeye başladı yol da yarım saat 40 dakika valla arabada dogurucam diye çok korktum:))
0 oy
(356 puan) tarafından
Ben 2. Yi 41+5 te doğum yaptım ama normal olmadı 41 5 olmasına rağmen bebek kanala girmedi doktor daha fazla bekletemem deyip doğuma aldı sabah 11 30 dan 6 30 kadar suni sancı verdi ama hala olmadı kalp hastasıyım kalbim daha fazla suni sancıyı kaldıramadı ve acil sezeryan oldum şuan 37+3 haftalığım cuma günü doğum yapacağım Allah nasip ederse 
(68 puan) tarafından
Çok zor geçmiş sizin ilkide inşallah ikincisi kolay olur Rabbım yardım etsin
(356 puan) tarafından
Amin canım inşallah teşekkür ederim
0 oy
(483 puan) tarafından
41+ bilmiyorum kaçtı oldu suyum geldi gittim az kalmıştı çocuk içerde okuma yazma öğrensin :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 297 göst.
20 Ekim 2022 Aile kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 313 göst.
7 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
9 Ocak 2024 Aile kategorisinde El1997 (2,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 441 göst.