0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (2,608 puan) tarafından
O kadar yoruldum ki o kadar bunaldım ki anlatamam ne yapacagimi nasıl davranacagimi bilmiyorum eşimden de sogudugumu hissediyorum artık bi insan hiç mi desteklemez karisini hiç mi hakli görmez hep ailem ailem biktim artik 

Hevesim Neşem mutlulugum hiç biseyim kalmadi 

Ailem bile destek çıkmıyor yanındayken kızım sende haklısın demiyorlar 

Paylaşacak kimsem yok size söylemek istedim 

Gücüm kalmadı tukendigimi hissediyorum 

Cocuklarla bile ilgilenemiyorum eglenemiyorum çünkü halim dermanım yok :((((

5 Cevaplar

0 oy
(5,676 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım. Aileci eşle geçinmek gerçekten çok zor çünkü.
(2,608 puan) tarafından
Önce böyle değildi sonradan ne oldu anlamıyorum
Çok yoruldum
 dün kirmadim gittim kaynanamgile, hepsinin surat beş karıştı hala laf söylemiyor hala savunma
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Ayy ymnle kendımı gördüm sende bende o durumdayım :::(((
(2,608 puan) tarafından
Napacaz, kafayı yemek uzereyim bi de oturup konuşulmaz bisey soylenmez derdimi sıkıntımı anlatamam
(838 puan) tarafından
Ay kuran ben oyleyım aılem arkamda ama cocuklar karnımdakı çocuk var
(2,608 puan) tarafından
O degilmi zaten elimizi kolumuzu bağlayan
Benim ailemde arkamda degil eşime de demiştim bi kere ayrilalim diye ayrılmam gececen o işi dedi
Iti köpeği peşine takacan orusbulukmu yapacan dedi
(838 puan) tarafından
Kendı aılesınde çok varmıs herlade pıs iş yapan herkezı kendısı gıbı sanıyorlar
0 oy
(698 puan) tarafından
Rabbim ferahlık versin içinize insAllah esinizede anlayış insAllaah
(2,608 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Yazdıklarınız beni çok etkiledi aslında ailesini seven erkek karısını da sever canım üzülme ve şöyle düşün çocuklarım sağlıklı yanımda ya aldatsa ya başka şeyler yasasan daha çok üzülürsün bak nele rvar dünyada narini düşün bide ben ne zan çaresiz kalsam cocuklarima sarilirim hemen ilk önce Allah'ima bırakırım müsait isen bir namaz kıl secdeye kapan içinde ne varsa dök vak gör hemen uykun gelecek ve rahatlayacak sin biraz kuran oku onunla dertles bu dünya kimseye ne kzandirdi ki biz bu dünyada emanetiz bak geçenlerden bişey yaşadım eşimden başkası yokmuş dedim iliklerime kadar anladım şimdi varım yoğum eşim ailem desede hicmi sevmiyor değer vermiyor canım otur konuş anlayacaktır elbet oda bir insan 
tarafından
Ben hep şöyle diyorum Allah'ım ben sana layık kul olamadım olmaya çalışacağım ben kalbimi sana bıraktım sen bana yol göster beni nefsimle.basbasa bırakma nefsim beni üzer ben sana mahcup etme derim biliyorum ki o herzaman yanımda benim çok çaresiz zamanlar yaşadım cocuklarimla kendi öz ailemle düştüm kalktım kendi göz yaşımı kendim sildim
Herzaman için dik durdum bir kız evladım oldu şimdi kızıma diyorum ki sen çok güçlüsün annen gibi
0 oy
(802 puan) tarafından

of cok zor ya 

cozum de yok 

(2,608 puan) tarafından
Çaresizlik böyle bisey iste şaştım kaldım hiç bisey yapasım yok gülmek bile gelmiyor artık içimden Rab'bime siginiyorum
Bu aralar para konusunda da çok sıkıyor beni en azından para geçse elime cocuklarimi da alır giderlerim bi yerlere

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 1,144 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Dertli ana (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 791 göst.
21 Ocak 2019 Aile kategorisinde Hazen neşe (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,341 göst.
6 Mart 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.