0 oy
111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Arkadaşlar yarın 40 günlük oluyoruz kimsem yok 40 dökme v.s anlamam ondan diyorum bu. Bebek spalari oluyor konseptli suslu puslu yapiyolar 40 ucurma diye bebek yüzüyor içinde sizce olur mu 

1 cevap

0 oy
tarafından
Parasi olan gider.  Ben gitmem bebeğimi şekilden şekile sokamam
(2,525 puan) tarafından
Şekilden şekile sokma değilde banada saçma geliyor vallaha boşuna para tuzağı arkadaşım götürdü naptınız dedim çocuk suda işte foto çekildi, bu mu yani ,evet bu amaç ne ,bilmiyorum ,yani kısaca böyle bir şey yoktu yeni moda oldu popüler hale geldi niye çünkü ben çocuğu götürdüm demek için isteyen gitsin saygım sonsuz ama param olsada olmasada götüreceğim bir şey değil çocuğa can simidi takıp cıp cıp iki oraya iki buraya suda oynatmak için inanılmaz paralar alıyorlar hatta çok güzelde fotoyuda katalım araya diyip güzel ticaret döndürüyor bazı mekanlar var saygım sonsuz adam işin ehli beceri sağlık için yapıyor bunu anlaşılıypr zaten ama malesef çoğu baby spa ticaret haline dönmüş durumda karar sizin tabikide
(154 puan) tarafından
Evet haklısınız ama yalnız ben keyfi goturmuyorum yukarı da belirttim kimsem yok 40 dokemiyorum kendimde amelisytliyim pratik olsun diye goturcem
tarafından
Biz normal banyo yaptırdık 40 kaşık su döktük kafasindan oldu bitti .
(2,525 puan) tarafından
Sizin için söylemiyorum zaten genel düşüncem bu şekilde zaten ameliyatlı yıkamanız zor o konuda haklısınız ona bişey diyemem genel düşünce ve yapı şekli bu ondan bahsediyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 466 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,925 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 369 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 528 göst.
14 Aralık 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Ecrinin annesi6 (990 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,299 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,674 soru

23,764,618 cevap

315,607 kullanıcı

...