İnan geçecek bu günler. Şimdi belkide dua ediyorsun bi an önce büyüsünler diye,ben öyleydim çünkü. Ama şu an bana teyzesi resimlerini atınca inan tanımakta güçlük çekiyorum. Çokkk zor ve meşakkatli evet. Büyüdükçe kavgalıda olacak ama 2 dk beraber oynamaları ve gülüşmeleri , gerçekten çok güzell. Uyutalı 10 dk oldu. 33 aylıklar ve canımızı alıyorlar. Ama hastane olayları olmayınca bakmak daha kolay.
Nacizane tavsiyem maddi durumun varsa Ayda bir ev iş durumuna göre birini tur ,bu işlerden sebep canını sıkma
Aynı anda uyutup, bakımlarını yapmaya çalış. Böylelikle zamandan kazanırsın
İyi bir süt sağma makinesi edin. Elektrikli olursa işin daha kısa sürer
Her ağlamalarında elin ayağa dolaşmasın. Onlar hastanede her ağlamalarında bakılmıyor . Sakince misal lavabodamısın,işini hallet çık. Benim ilk çocuk 4 buçuk yaşındayken ikizlerim doğdu. İnan herşey sıfırlandı beynimde. Annemler bile hiç daha önce çocuk büyütmüşe benzemiyorsun dedi. Hep telaş elim ayağıma dolanma. Zamanla düzen oturttum. Ve ben annem kayınvalidem bi süre bakıcıyla bu işin üstesinden gelemedim bunu da diyeyim. Çocuklarım gazlı ,reflülü ve bide Nazlı abileri + bende kanser hastasıydım. Ama inan bebeklerle tek kaldıkça o kadar insanla yapamadığım düzeni kendi başıma çokda iyi yaptım, ve bebeklerin biraz büyümesi.zamanla senin de düzenin oturacak. Ek gıdada zorlanacaksın ama dediğim gibi bu günler hep geçecek. Planlı olup buna uymaya çalışırsan hayatın daha da düzene girer. Önce kendi sağlığın. Artık kan ilacın mı var pekmezinmi. Sen iyi olmadan bebeklerde iyi olmaz. Allah kolaylık versin inşAllah