+1 oy
1,337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (112 puan) tarafından
Benim görümcemin bir kızı var 7 yaşına girdi 

Benim de oğlum var 4 yaşında 

Ben evlendigim zaman o kız 3 aylık falan di 

İşte 3 yaşına falan gelince benim oğlum da doğdu çok fazla oğluma karışıyordu sürekli cimcikliyor sürekli saçına çekiyor dövüyor oğlum benim kucağımdayken ayaklarını parmaklarını çekiyordu sürekli kızım dur yapma etme her seferinde güzel güzel konuşuyordum Hadi o Zaman 3 yaşındaydı 4 yaşında 5 yaşındaydı tamam diyeyim anlamıyor diyeyim çocuk diyeyim her seferinde güzel güzel konuşmama rağmen benim oğlum 4 yaşına geldi oğlunun bir gün o kızdan dayak yemediği gün yok evlerimiz çok yakın iki adım mesafe yoluyla 

Neyse oğlum bugün kapıda oynuyordu Kumla oynuyordu arabasıyla falan sonra görümcemin kızı da yanına gitti tabii ben biliyorum benim oğlum orada ağlamadan gelmeyecek uyarıyorum diyorum kızım yapma sürekli benim evime giriyor kıza sürekli her dakika her saniye onunla güzel güzel konuşuyorum yapma diyorum etme diyorum o senin kardeşin diyorum yok anlamıyor bakın 7 yaşına girdi anlamıyor bıktım artık neyse oğlum Kumla oynuyordu bir baktım oğlum da çığlık sesi geldi bakın 7 yaşındaki bir kız çocuğundan bahsediyorum benim oğlum da 4 yaşında bir baktım oğlum kendini yere attı hemen koştum yanına bu kız abur cuyla kum alıp benim oğlum boğazına tıkmış ağzı yüzüğü burnu kum içindeydi dişleri kum için dedi ya oğlum o kumları yutmuştur illaki hemen getirdim ağzını yüzünü elini her tarafını yıkadım Su verdim ağzına çalkal atmasını söyledim 

Allah aşkına siz söyleyin bu kız bunları anlamayacak yaşta bir çocuk mu ve benim bu anlattığım bunlardan sadece biri ben neler ben oğlumu var ya nasıl aldım onun elinden biliyor musunuz her şekilde her şekilde yani siz bir şey söyleyin

47 Cevaplar

0 oy
(2,973 puan) tarafından
Okuyunca sinirlendim ya valla hiç kusura bakmasın kimse patlatırdım iki tane  kim ne derse desin bi korkuttunmu bak bakalım bi daha yapıyor mu kimse benim nazarımda çocuğumdan değerli değil mesafeli korurum bi daha çocuğuma yaklaşmasına bile müsade etmezdim bu bildiğin ********.Allah korusun ya bişey olsaydı.
-Reklam-
0 oy
(3,318 puan) tarafından
Gayette bilinçli yapar o yaşta . Benim kızım 8 yaşında asla birine vurmaz iteklemez kimsenin canını yakmaz.. ailesin içinde şiddete meyilli kişilermi var acaba 
0 oy
(536 puan) tarafından
Bazı çocuklara dayak müstahak bir değil iki değil anlamkyorsa çok şımarıkl ve kötü biri sadece senin oğluma değil okul da da zorbalık yapar 
0 oy
(18,687 puan) tarafından
Bir daha bu çocuğu ağlatırsan seni gebertirim diyeceksin evet çocuk ama birinin onu durdurmasi lazım 
0 oy
(361 puan) tarafından
Malesef elin çocugu duzelmez basta neyse sonrada o olur bende o yaslardayken kuzenlerimden cok dayak yerdim 

Ayni yaşlardaydik hatta.

Bi zaman sonra kendini koruman gerektigini anliyorsun

Oglunu tembihle karisirsa karsilik versin 

Kimsede cocuk onlar demesin her cocuk o yasta ne yapip yapmayacagini bilir
0 oy
(731 puan) tarafından
Benim 3 yaşındaki kızım bile anlar. Hayatta hiçbir canlıya kıyamaz. Kedileri bile parmak ucuyla sever. Hatta doğduğundan beri hep öyleydi. O kız biraz kıskanç ve kindar yapıya sahip demekki oğlunuzu da kıskanıyor. Sevilmeden büyüyen çocuklar da daha çok gözlemliyorum ben bu durumu
(731 puan) tarafından
Annesinin görmediği yerlerde sen de onu hışmala. Ben olsam yapardım valla ne olcaksa olsun bidahaki sefere elini suremezdi :D
0 oy
(706 puan) tarafından
Kız gene iyi dayanmışsın ben olsam ne görümce ne çocuk ne başka bişi bırakırım söz konusu evlat olunca gözüm kararıyo dayanamam baktım olmuyo gidip gelmem bu kadar basit eşin bişi demiyomu  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 179 göst.
5 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Herseyhayallebaslar (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Deriniko (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 749 göst.
22 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,885 soru

12,399,535 cevap

44,364 kullanıcı