Benim görümcemin bir kızı var 7 yaşına girdi
Benim de oğlum var 4 yaşında
Ben evlendigim zaman o kız 3 aylık falan di
İşte 3 yaşına falan gelince benim oğlum da doğdu çok fazla oğluma karışıyordu sürekli cimcikliyor sürekli saçına çekiyor dövüyor oğlum benim kucağımdayken ayaklarını parmaklarını çekiyordu sürekli kızım dur yapma etme her seferinde güzel güzel konuşuyordum Hadi o Zaman 3 yaşındaydı 4 yaşında 5 yaşındaydı tamam diyeyim anlamıyor diyeyim çocuk diyeyim her seferinde güzel güzel konuşmama rağmen benim oğlum 4 yaşına geldi oğlunun bir gün o kızdan dayak yemediği gün yok evlerimiz çok yakın iki adım mesafe yoluyla
Neyse oğlum bugün kapıda oynuyordu Kumla oynuyordu arabasıyla falan sonra görümcemin kızı da yanına gitti tabii ben biliyorum benim oğlum orada ağlamadan gelmeyecek uyarıyorum diyorum kızım yapma sürekli benim evime giriyor kıza sürekli her dakika her saniye onunla güzel güzel konuşuyorum yapma diyorum etme diyorum o senin kardeşin diyorum yok anlamıyor bakın 7 yaşına girdi anlamıyor bıktım artık neyse oğlum Kumla oynuyordu bir baktım oğlum da çığlık sesi geldi bakın 7 yaşındaki bir kız çocuğundan bahsediyorum benim oğlum da 4 yaşında bir baktım oğlum kendini yere attı hemen koştum yanına bu kız abur cuyla kum alıp benim oğlum boğazına tıkmış ağzı yüzüğü burnu kum içindeydi dişleri kum için dedi ya oğlum o kumları yutmuştur illaki hemen getirdim ağzını yüzünü elini her tarafını yıkadım Su verdim ağzına çalkal atmasını söyledim
Allah aşkına siz söyleyin bu kız bunları anlamayacak yaşta bir çocuk mu ve benim bu anlattığım bunlardan sadece biri ben neler ben oğlumu var ya nasıl aldım onun elinden biliyor musunuz her şekilde her şekilde yani siz bir şey söyleyin