+1 oy
338 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Selam anneler biz birikim yapmak istiyoruz seneye araba alacağız inşallah.Sorum şu eşim bana para atacak elimde 20 25 bin gibi para kalacak .Ne istersen onu yap dedi.Benim de 9 eylül doğum günüm taki tasmasını falan hiç sevmem tek yüzük takarım.dogumdan sonra kilo alınca yüzüğü bile takmıyorum. Bazen arkadaşlar kolye bilezik takınca arada özeniyorum.Simdi hepsine çeyrek mi alsam yada Ajda bilezik mi alsam kolumda takımı kalsın satınca zarar etmek istemiyorum.Diger aylarda da insallah hep çeyrek falan alırım bu ay doğum günü diye kendimi sımartayim mi yada hepsine çeyrek falan mı alayim

9 Cevaplar

0 oy
(811 puan) tarafından
Zararını bilmiyorum ama bence bu ay kendine Bi iyilik yap yine her halükarda sana size kalacak bise, Ajda bilezik galiba zarar etmiyorsun ama çeyrek alıp onuda ceyrekli bileklik yada kolye yaptırabilirsin çok güzel modeller var
tarafından
Aslında ikisi aklımda ama ne yapacağım karar veremedim
-Reklam-
0 oy
(6,520 puan) tarafından
Biz bilezik aldık kar ettik . 
tarafından
Hangi bilezik acaba
(6,520 puan) tarafından
Enli bilezik. Günlük hayatta takıyoruz
tarafından
Anlaadim sagolun
0 oy
(549 puan) tarafından
Altın piyasasını az çok hakimim. Kesinlikle Ajda bilezik almanı tavsiye ederim. Kârlı ve kullanımı kolay. Diğerlerinde işçilik çok oluyor 
tarafından
Canım eşimle konuştum biraz daha vereyim 2 tam altın al dedi kabul ettim bende öyle yaparım heralde
(1,050 puan) tarafından
Burma mı Ajda mı bende ceyrek gram var onları yaptırmak istiyorum
(549 puan) tarafından
Burma artık eski model bana göre. Ajdalar daha iyi. 10 gramı bile Günlük kullanım için uygun. Eğrilme falan olmuyor.
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,144 puan) tarafından
22 ayar altın aldıktan sonra hiç birinden zarar etmezsin canım ama kolye bileklik işçiliği olan bilezikler alırsan onları bozdururken zarar edersin. Ajda bilezikte işçilik yok bozdururken zararın olmaz istersen yapabilirsin ama valla ben çeyrek yada cumhuriyetten yanayım bileziği kim görse kolunda hemen fesatlık ediyor
tarafından
Eşimle konuştum canım 2 tane tam altın al biraz daha vereyim dedi bende kabul dedim.
(4,144 puan) tarafından
İyi düşünmüşsünüz canım hayırlı işler de kullanmak nasip olsun inşallah
tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(579 puan) tarafından
Ben ajda aldım çok seviyorum satışta zararı yok işviliksix 
tarafından
Ne kadar civarı ortalama birde çabuk yamuluyor mu
(579 puan) tarafından
10 Gr alırsan hemen yamulmaz şimdi fiyatları ne bilmiyorum ben 25 küsüre almıştım
tarafından
Teşekkür ederim
(1,691 puan) tarafından
Bustas ne zaman aldın cn?
(1,259 puan) tarafından
Ama kullanılmışsa satarken biraz düşünüyormu
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Zararini bilemm ama araba alamzsak kredi yüksek olursa niyetim 5 Gr 3 Gr ne alabilirsem o kadar almak her ay bir kuyumcuyla anlaşıp her ay gelip alacağım altın işlem görmemiş değişimlerde para kaybı olmasın diye 
tarafından
Buda çok mantıklıymis aslında amaa güvenilir kuyumcu bulmak zor
(2,178 puan) tarafından
Guvenmen gerekmez bak şehrinde köylülerin en çok altın aldığı kuyumcu hangisi ona git onlar bu duruma alışık oluyor deli gibi bizim burda altın alınır yarış vardır köyler arasında paranı vercem o ayki Gr mi Alcan eline bir sonraki ay gene elindekini vercem istiyorsan aldığın Gr mi birleştirip yeni yüksek Gr mi Alcan ben aslında koluma bileklik isterim tam tur altından 35 tane falan çeyrekten yapılıyor ama olanı göstermemek gerekir o yüzden Gr olarak düşünüyorum
tarafından
Biz de 2 tam altın alacağız eşim öyle yapalım diyor
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Bende kararsızım ya. Bende de aynı miktar para var. Acaba 2 tane ajda mi alayım? Ayni sen gibi kararsizim
tarafından
Eşim 2 tam altın alalım dedi öyle yapacağız biz.
0 oy
(177 puan) tarafından
Bilezik takmayı sevmiyorsan  22 ayar çeyrek yarım tam ne alırsan al zarar etmezsin canım eğer kendimi simartayim dersen de Ajda al 
tarafından
Eşim bilezik alma,dedi tam,altın alalım dedi bende tamam dedim öylee bakalım inşallah bu hafta içi alacagiz
0 oy
(272 puan) tarafından
Bilezik almayacaksanız 24 ayar gram alın külçe şeklinde. Ben düğündeki bileziklerimi bozdurup öyle yapmıştım kârı iyi olmuştu. Araba alınca hepsi gitti tabi :)
tarafından
Onuda düşündük ama eşim tam altından yana

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 219 göst.
13 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bahar2103 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 369 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 303 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 326 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nehirrr (940 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,523 cevap

36,579 kullanıcı

...