0 oy
777 göst.
Aile kategorisinde (739 puan) tarafından
2 tane var büyüğünü severim diğeri psikolojisi bozuk çocukluk travmalarımın başrolü... 

25 Cevaplar

+2 oy
(4,345 puan) tarafından

Keşke hayatta olsaydı ağzı dolu dolu Bi kez daha abim deseydi bana yoluna paspas bile olurdum abisi olanlar kıymetini bilsin :(

(18,858 puan) tarafından
Oyyy Allah'ım rahmet eylesin inşallah
(4,345 puan) tarafından
Amin amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(101 puan) tarafından
Canına zeval gelse dünyayı yıkarım ama karşıma geçse yüzüne bakmam.
(398 puan) tarafından
Bu ben :⁠-⁠|:⁠-⁠|
(101 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
(158 puan) tarafından
Zencefil sen mısın eski kullanıcı vardı bam yedi gitti
(101 puan) tarafından
Ne duyon bacım?
(773 puan) tarafından
Neden ttlm
0 oy
(815 puan) tarafından
Abisi ve erkek kardeşi olmayan ben gruptan ayrıldım 
(739 puan) tarafından
Ne güzel bütün miras sana kalır :)
(815 puan) tarafından
Allahım babamın canını sağ etsin ama hiç gözüm yok babam hep der bende bi evın var diye onlara bişey olmasın yeter
(739 puan) tarafından
Anne baba demek bile şükür sebebi. Uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
(815 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
(6,520 puan) tarafından
2 abim var severim tabikide. Onlarda beni sever sahip cikar
0 oy
tarafından
Çok seviyordum takı eşimle aramı açana kadar 
0 oy
(6,740 puan) tarafından

En büyük abim canım ciğerim benim herşeyim o da olmazsa nefes alamam gerçekten Allah başımdan eksik etmesin inşallah çok özledim bu arada gözlerim doldu :(

0 oy
(1,427 puan) tarafından
Abimmm kurban olduğum abim benim annem babam abimm 
0 oy
(68 puan) tarafından
Söyle bir düşündüm maalesef hayır çünkü aramızda herhangi bir kardeşlik bağı yok kendide bu bağı hiç olusturmadi mutlu ve sağlıklı olmasını isterim o kadar zaten görüşmüyorum 
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Erkek kardeşim var bitane severm genelde :D
0 oy
tarafından
Bütün abilerimin kesip attığı tırnağına kurban olurum.. 
0 oy
tarafından
Bekarken çok severdim evlenince bi soğukluk girdi işter istenmez evler ayrılınca
(773 puan) tarafından
Abi kiz kardes arasinda klasik bir durum bu
0 oy
(5,652 puan) tarafından

Ahhhh keşke keşke yaşasalardi . 

Daha yaşayacak paylaşacak çok şeyimiz vardı. 

Ne  kadar az şey biriktirmişiz aslında..

Daha görecek çok şeyler vardı aslında....

Mekanları cennet olsun  iki abimide kaybettim.. 

Valahi mezarina gidip boş boş konuşunca pişmanlık özlem hasret anlıyor insan.. Çok severdim ikisinde

Rahmet eylesin Rabbim  Ahmet ve Mehmet abime <3

(1,139 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun çok üzüldüm bitane abim var ölse vah demem diye düşünürken okudum içim yandı:(
(739 puan) tarafından
Abim gibi sevdiğim kuzenimi kanserden kaybettik. Özlüyorum işte aynı karında yatmak mühim değil.
(5,652 puan) tarafından
Melek hiç öyle deme cnm bazen kötü de olsan sağ oldgnu bilmen yeterli vallahi nefes alsın yeter diyoruz şimdi . Kötüde olsaydı  yaşasaydı keşke..

Bazen adı bile yetiyorr ölünce abim var diyemiyorsn  sırtın boynun bukuluyor
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Abisi olmayan ben gözyaşlarım pıt pıt 
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Bir tane erkek kardeşim var 1 yaş küçük benden . Allah razı olsun ablamın da benim de başımız ne zaman sıkışsa hemen koşar. Hiç bir zaman yalnız bırakmaz maddi manevi. Biz de ona öyleyiz tâbi. 3 kardeşiz Ucumuzde bir birimize hep destegiz. 
0 oy
(2,823 puan) tarafından

Bir ablam bir abim var. Ablamın yeri ikimizde kız olduğumuz için tabiki farklı muhabbetimiz  paylaştığımız şeyler olsun ama abimi de eşit severim. Onlar benim canlarım<3 Allah yokluklarını göstermesin, sağlık huzur versin <3

0 oy
(1,001 puan) tarafından
2 abim var seviyorum tabiki uzak Antalya İzmir arası yılda ikişer defa gelirler bir kere de ben giderim uzak olmamıza rağmen .ilişkimiz iyidir ama sanırım biraz da eşlerinden kaynaklanıyor bu yakinligimiz şöyleki yengelerim bizi sevmese anlasamasak evine gidip gelmemizi kalmamızı istemese eminim ki abilerim de etkilenirdi evine davet edemezdi .türlü masraflar edip zaman ayırıp benim yanima gelemezlerdi . yengelerim sağolsun ikiside bana karşı abla gibiler rahatlıkla giderim istediğim kadar kalabilirim .maddi sıkıntım olsa kolundaki bileziklere kadar çıkarıp verirler bizim için .bu sebepten abilerimle de aram hep iyidir .
0 oy
(652 puan) tarafından

Abim yok 1 tane erkek kardeşim var el üstünde tutarız 4 kiz <3

0 oy
(78 puan) tarafından
İki abim var biri şehir dışında biri ayni semtte ikisiyle kan bağı var ama can bağı eşleriyle de aynı sekilde Bi hastalıkta Bi zor günümde asla yanımda olmadılar anca işleri düşerse yanasirlar çağırma olur esimin iki abisi var keşke benimde abilerim böyle olsa derim her defa ikiside zor gündede güzel günümüzdede maddi manevi yanimizdalar Allah razı olsun
0 oy
(6,495 puan) tarafından
Allah eşlerinin çocuklarının başından eksik etmesin uzun hayırlı ömür versin çok severim abilerimi❤❤
0 oy
(28 puan) tarafından
Iki abim var, Rabbim çocuklarını eşlerini onlara bağışlasın aramıza ayrılık vermesin. Ben razıyım onlardan rabbimde razı olsun.. yokluklarini göstermesin inşallah. amiinn 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 803 göst.
9 Temmuz 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 900 göst.
7 Şubat 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
0 oy
17 cevap 215 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (34 puan) tarafından soruldu

405,615 soru

12,153,013 cevap

36,576 kullanıcı

...