0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
2 aylık olduk hala hafif seyreden sarılığımız var hiç ışıkta yatmadı değerimiz yüksek değildi gün geçtikçe azalıyor ama sizin deneyiminiz nedir uzayan sarılıkta şunu yaptım iyi geldi dediğiniz sadece anne sütü alıyor 

14 Cevaplar

0 oy
(7,060 puan) tarafından
Bol bol besledim 1 ay sürdü  sadece 
(42 puan) tarafından
Besleme iyi kilo alımı iyi ama geçmiyor
tarafından
Biz de aynı durumdayız maşallah kilo alımı çok iyi refleksi falan çok iyi ama 50 günlük olduk dün götürdüm hastaneye uzayan sağlık dedi nasıl geçer ben de bilmiyorum İnşallah bir an önce geçer.
(7,060 puan) tarafından
Doktor ne dedi
tarafından
Bir ay sonra tekrar kontrol , yani inşallah 3 aydan sonra geçer dedi.
(7,060 puan) tarafından
Geçer merak etme
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Kızım 2 kere ışın tedavisi aldı yüksekti bizim değerlerimiz. 3 aylıkken tamamen geçti bizde de uzayan sarılık vardı. Bol bol emzirin sık sık gerçekten birde güneş ışığına yatırın biz onun çok faydasını gördük 
(42 puan) tarafından
2 saatte bir emziriyorım güneşe yatıyorum bnde ozmn beyazlıyor güneşte sonra bidaha sararıyor biz hiç ışık almadık
(108 puan) tarafından
Daha sık emzirin 2 saat normalde olması gereken 1 saatte emzirin az da olsa saat başı emsin daha kolay atlatırsınız inşallah
0 oy
tarafından
2 saat değil 45 dakikada Bi besleme Emzirme yetmezse mutlaka mama takviyesi 1 ayda geçti şükür 
(42 puan) tarafından
Kilo alımı iyi şuan bende 2 saatte bir besliyorum  ztn reflüsüde var kusuyor her saat emzirsem skntı olur beslenme sarılığı değil bu 2 ayda 2 kilodan fazla aldı  doktor mama vermeye gerek yok dedi
0 oy
(3,045 puan) tarafından
5 ay sürdü bizim canım benim sütüm sarlık yapıyordu kızımı değer düşmüyordu 1 tutam şekeri bi su bardağı susa eritim her gün 2 çay kaşığı verdim geçti 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
2.5 aylıkken başka rahatsızlıktan hastanede yattı 5 gün kadar anne sütü almadı sadece serum ile beslediler sarılığı bi anda sıfırlandı
0 oy
tarafından
Bizimki uyuşmazlığa bağlı sariliki sınırdaydi her emzirmeden sonra kaynamış hurma suyu verdim dört çay kaşığı kadar bir gecede 14.9 dan 12 ye düştü bende burdan okuyup yapmistim
0 oy
(775 puan) tarafından
Ya bana senin sütünden geçiyor uzamış sarılık zamanla geçer dedi dediği gibi de geçti artı bir şey yapmadım maşallah iyi bebeğim sık sık besle 
0 oy
(1,640 puan) tarafından
4 aya yakın sürdü anne sütü sarılığı dedi doktor şeninde bişey yapmana gerek yok değer aynıysa belli bi günden sonra geciyo. Kilo alımı iyi mama verme 2 saattte iyi beslenmek için 
0 oy
(522 puan) tarafından
Ay uzayanı uzayda diye okumuşum   ne alaka diyorum bende sjsjjsjs.   

Canim konuya gelecek olursak.   Bol bol emzir 
0 oy
(225 puan) tarafından
İdrar tahlili yaptırın canım
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Oğlumda sadece anne sutuydu 3 aya kadar devam etti.

Kızım da mamaydo sadece o da 2 aya kadar devam etti.
0 oy
(10,524 puan) tarafından

34 haftalık doğdu kızım 2.5 ay falan sürdü ama değer düşüktü en fazla 8 e çıktı 1 aydan sonra 3 4 öyle biseydi 2.5 ay sürdü değer yüksek değilse korkma canım 

0 oy
(3,951 puan) tarafından
Benim bi akrabanın 3 aya yakın sürdü. Sıkıntı olmadı sonra. 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Bizimki 3,5 ay sürdü.Bol bol güneşe çıkar.Bol bol emzir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 96 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 109 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,915 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
3 Ocak 2023 Aile kategorisinde Mesude (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
26 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı