0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar ben eve gidene kadar çok post açarım helal edin vallaha ne yapayım içimi başka türlü dokemem burdaki arkadaşlarin hepsine çok teşekkür ederim birbirimize destek oldumuz için rabbim işinizi gücünüzü rast getrsin inşallah.... Bugün kaynanam gildeyim yarın annem gile gidecem inşallah yol yorgunuydum diye gidemedim çocuğum çok yaramaz kaynanam diyor bugün böyle geçti oda biz akşama doğru geldik hani yarina Allah büyük bence senin ailen daha çok seviyor çocuğunu sen oraya git diyor kendisini sevmiyormu anlamıyorum bir yandan eşim anne kuzusu çabalarında bir yandan kaynanam kaynanalik yapıyor ayy Allah'ım bir öğün bile muhtaç etmesin iki tane fazla bardak kullandık su için diyo evde bardak kalmadı:)))) ben patlarim heralde bu tatilde birde kızlar önceden olsa çok bunalirdim bugün sadece durdum izledim laflarını hakaret yada kibrini her neyse o kadar sustum ki sankii böyle çok sakin davrandım her zmn çok üzülürdum hemen derdim annemi arayıp anlatmam lazım ben niye böyle bugün sakın davraniyorum sanki o söylüyor ama he he diyip geçiyorum  hani derlerua ha g.. değmiş ha başına arsizmi oldum yıprandım ugrasmakmi istemiyorum bilemedim

1 cevap

0 oy
tarafından
Seninki iki brdakla laf ediyorsa benimkinin bizi evden kovmasi gerek kızım anca dağıtıyor 
(3,949 puan) tarafından
Post sahibi dert yanmış kaynanasından zaten canı sıkkın bence kendi kaynanamızı övmek için doğru bir post değil :)
tarafından
Ben kaynanamı övecek bir cümle kurmadim yalnız :) oda bize bence şuan sabır sınırlarını zorluyor onu demek istemdim
(3,949 puan) tarafından
Övgü gibi anlaşılıyor yalnız:) daha açıklayıcı yazmak lazım o zaman
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
15 Ağustos 2024 Moda kategorisinde elfkrt (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 185 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seherl (848 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 209 göst.
19 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Selimin annesi (9,851 puan) tarafından soruldu

404,587 soru

12,120,129 cevap

36,471 kullanıcı

...