Hanımlar ben eve gidene kadar çok post açarım helal edin vallaha ne yapayım içimi başka türlü dokemem burdaki arkadaşlarin hepsine çok teşekkür ederim birbirimize destek oldumuz için rabbim işinizi gücünüzü rast getrsin inşallah.... Bugün kaynanam gildeyim yarın annem gile gidecem inşallah yol yorgunuydum diye gidemedim çocuğum çok yaramaz kaynanam diyor bugün böyle geçti oda biz akşama doğru geldik hani yarina Allah büyük bence senin ailen daha çok seviyor çocuğunu sen oraya git diyor kendisini sevmiyormu anlamıyorum bir yandan eşim anne kuzusu çabalarında bir yandan kaynanam kaynanalik yapıyor ayy Allah'ım bir öğün bile muhtaç etmesin iki tane fazla bardak kullandık su için diyo evde bardak kalmadı:)))) ben patlarim heralde bu tatilde birde kızlar önceden olsa çok bunalirdim bugün sadece durdum izledim laflarını hakaret yada kibrini her neyse o kadar sustum ki sankii böyle çok sakin davrandım her zmn çok üzülürdum hemen derdim annemi arayıp anlatmam lazım ben niye böyle bugün sakın davraniyorum sanki o söylüyor ama he he diyip geçiyorum hani derlerua ha g.. değmiş ha başına arsizmi oldum yıprandım ugrasmakmi istemiyorum bilemedim